GünaydınlarKızlar nerelerdesiniz temizlikler, baklavalar ,börekler, alışverişler ,yolculuklar vs ile bayram hazırlığı içerisinde misiniz ?
Çok teşeşkkür ederim.Selam canlar,
elecda , arabaniz hayirli olsun, bizimde arabaniz golf cok severek kullaniyorum.
Hepiniz iyisinz insallah, Ben sersem gibiyim, cocuklar gece uyumayinca dinlenemiyorum, bütün islerim aksadi. Kücük kiz uyudugu icin suan ev isine ara verdim gürültüdee uyanmasin diye. Bu gün saatinden önce uyudu, o kadar yorgun gece uyumamaktan.
Bu gün disarda islerim Yok, evi dip köse temizlicem. Bu ay masrafli bir ay, covuklara ayakkabi aldim kücülmüslerdi hem de bayramlik oldu, daha bir sürü gider var Bu ay bakalim nasil yapicam.
Suyun gelmemesi kötü olmuş canim hiçbir şeyin yokluğu çekilmiyor.Vermislerdir inşallahSular kaç saattir kesik
2 gün önceden bamya yemeği vardı ısıttım yanına yoğurt erik kompostosu bir de somun ekmeği
Büyük oğlana kaşarlı tost yapıverdim
Normalde bamya yemeyen küçük oğlan açlıktan bamya da yermiş
Ooo ellerine emeklerine sağlık, afiyetle yensin inşaallah,Anneciğim yorgunluktan yattı uzandı az iş yapmadilar malum,beş tepsi börek bir tepsi baklava.Benim oglus da yine dış çıkarıyor sanırım akşama kadar bacağımda kucağımda
Benim hesaplar kitaplar bu ara bozuldu.Amcam borç istemişti ek hesaptan yolladım (eksiden kullanmam ben normalde). Memlekete geldiğimde şampuan bez fln almam gerekiyordu aldım , fatura kesildi o arada filan hesaplarım şaştı.Su anki netice amcamın bugün EFT iade yaptığı 300 ile birlikte 356 TL m var.Sinav ucretlerim haftaya yatarsa ne âlâ,yatmazsa 15 ine kadar işim Zor.Selam kızlar,
Sular bizde de az akıyor, elektril gidip geliyor
Harcamaları karttan yapıyorum bu ara, bir türlü para çekemedim
Teşekkür ederizOoo ellerine emeklerine sağlık, afiyetle yensin inşaallah,
oğlusa da geçmiş olsun
Nihayet geldiSuyun gelmemesi kötü olmuş canim hiçbir şeyin yokluğu çekilmiyor.Vermislerdir inşallah
Ellerinize sağlık canım afiyet şifa olsunAnneciğim yorgunluktan yattı uzandı az iş yapmadilar malum,beş tepsi börek bir tepsi baklava.Benim oglus da yine dış çıkarıyor sanırım akşama kadar bacağımda kucağımda
Amin canım sağolEllerinize sağlık canım afiyet şifa olsun