Geçmiş olsunİyi geceler, geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir. Eşim ayağını kapıya çarpmış gece hiç uyumadı dolayısıyla benide uyutmadı. Sabah doktora gittik röntgen çekildi tarak kemiği çatlamış,morarma vardı, eti ezilmiş, iki parmağı iltihaplamış. Jel, hap, soğutucu sprey yazmış doktor, fazla üzerine basmasın dedi.
Biz yarın inşallah köye gideceğiz kaç gün kalırız bilmiyorum.
Şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum ❤ ❤ ❤ ❤ ❤. Allaha emanet olun.
Vardır bunda da bir hayır canımGünaydın kızlar. Bizim kısa Hazal gölü tatilimiz iptal oldu. Sağlık bakanlığından aradılar eşimin karantinasi 17 gün sürecekmis. Ve biz normalde 14 gün sanıp programı öne göre yaptı. Hatta bugün yola çıkıyorduk. Malesef bayramın birinci günü bitiyor onun karantinası. O sebeble iptal ettik bütün programı.
Sinir oldum ama yapacak birşey Yok. Gerekeni neyse onu yapmalıyız. Annemlere de gidemiyorum bu bayram. Kv ye ugrariz ve evde geçer.
Tatilde giymek için LCW dan sıfır kol bı üst almıştım onu değiştirir günlük bir üst alırım.
Normalde bugün işim yok evdeym ama kızımı yarım gün kreşe bıraktım. Evde bunaldı kuzum, kreşi çok seviyor, orda yemeğini de güzel yiyor.ben de uyanıp hazırladım kreşe bıraktım. Yol üstünde pazar vardı dönüşte pazar alışverişi yaptım.
- 2 kg bamya 20 tl ( çoğu dondurucuya gidecek eşim sevmiyor kendime gire porsiyonlar halinde atacağım )
-1 kg taze fasulye 6 TL yarisi dondurucuya gidecek
- domates, patlican, salatalık 11, TL verdim ayrı ayrı fiyatlarını hatırlamıyorum
-1 kg muz 12 TL
- üzüm aldım kg mi 6 TL den 2 kg
-seftali
- armut
Bunların da tek tek fiyatını unuttum :)
Toplam meyvelere 28 tl
Sebzeler 50 Tl
Kızıma şort 3 adet 10, TL
Kızıma atlar 3, adet 10 TL
Bana çorap 4, adet 5, TL
TOPLAM 103 TL HARCADIM GELDİM.
günaydınlarGünaydın kızlar güzel bir arefe gününe uyandıran Rabbime sonsuz kere hamdolsun
Teşekürler canım. Hayırlı bayramlar şimdidenVardır bunda da bir hayır canım
Sen de eşinle çocuğunla bir program yap piknik gibi
Pazarınız baya uygunmuş bizim buralar gibi ,bereketli olsun.
Aldıklarınızı da kızınla güle güle güzel günlerde kullanın
Geçmiş olsun Allah şifa versin.İyi geceler, geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir. Eşim ayağını kapıya çarpmış gece hiç uyumadı dolayısıyla benide uyutmadı. Sabah doktora gittik röntgen çekildi tarak kemiği çatlamış,morarma vardı, eti ezilmiş, iki parmağı iltihaplamış. Jel, hap, soğutucu sprey yazmış doktor, fazla üzerine basmasın dedi.
Biz yarın inşallah köye gideceğiz kaç gün kalırız bilmiyorum.
Şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum. Allaha emanet olun.
Sağlık olsun diyelim.Günaydın kızlar. Bizim kısa Hazal gölü tatilimiz iptal oldu. Sağlık bakanlığından aradılar eşimin karantinasi 17 gün sürecekmis. Ve biz normalde 14 gün sanıp programı öne göre yaptı. Hatta bugün yola çıkıyorduk. Malesef bayramın birinci günü bitiyor onun karantinası. O sebeble iptal ettik bütün programı.
Sinir oldum ama yapacak birşey Yok. Gerekeni neyse onu yapmalıyız. Annemlere de gidemiyorum bu bayram. Kv ye ugrariz ve evde geçer.
Tatilde giymek için LCW dan sıfır kol bı üst almıştım onu değiştirir günlük bir üst alırım.
Normalde bugün işim yok evdeym ama kızımı yarım gün kreşe bıraktım. Evde bunaldı kuzum, kreşi çok seviyor, orda yemeğini de güzel yiyor.ben de uyanıp hazırladım kreşe bıraktım. Yol üstünde pazar vardı dönüşte pazar alışverişi yaptım.
- 2 kg bamya 20 tl ( çoğu dondurucuya gidecek eşim sevmiyor kendime gire porsiyonlar halinde atacağım )
-1 kg taze fasulye 6 TL yarisi dondurucuya gidecek
- domates, patlican, salatalık 11, TL verdim ayrı ayrı fiyatlarını hatırlamıyorum
-1 kg muz 12 TL
- üzüm aldım kg mi 6 TL den 2 kg
-seftali
- armut
Bunların da tek tek fiyatını unuttum :)
Toplam meyvelere 28 tl
Sebzeler 50 Tl
Kızıma şort 3 adet 10, TL
Kızıma atlar 3, adet 10 TL
Bana çorap 4, adet 5, TL
TOPLAM 103 TL HARCADIM GELDİM.
Geçmişten birileri yazınca heyecanlanıyorumgünaydınlar
nerden estiyse seneler önce bekarken burası sayesinde edindiklerim aklıma geldi yine bir uğrayayım dedim. Baktım ki farklı bir isimle de olsa siz hala istikameti bozmamışsınız maşallah. 5 yıllık evliyim şuan bekarken idolümdünüz iktisat konusunda:) evlilik borç harcı ancak bitti bekarken ki birİkimler de düğün dernek işlerine:) soluğu yine burada aldım:)
Hoşgeldin canımmmmmmgünaydınlar
nerden estiyse seneler önce bekarken burası sayesinde edindiklerim aklıma geldi yine bir uğrayayım dedim. Baktım ki farklı bir isimle de olsa siz hala istikameti bozmamışsınız maşallah. 5 yıllık evliyim şuan bekarken idolümdünüz iktisat konusunda:) evlilik borç harcı ancak bitti bekarken ki birİkimler de düğün dernek işlerine:) soluğu yine burada aldım:)
Allah hayırlara tebdil etsin rüyanı ablacımBu gece ruyamda kibrit copu model bilezikler gordum. Sikir sikir, sari sari...Elime aliyorum agir. Sozde 30 grammis. Kuyumcuya 10 tane siparis veriyorum...
Bilezik hevesim de olsa bari...
Hayir olsun, serler defolsun...