Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

araç bir tane ortalama bişey aldık sonra elim heves etti model yükseltti iyi masrafsız bir araba aldık aldığımız gibi araba motor yedi bir yığın borçla ortada kaldık öyle sattık tekrar 350binlik bir araba daha aldık şimdide fena bir araba değil idare ediyor ama uzun yol yaptığımız için masrafı bitmiyor her ay 10 bin 10 bin yiyior farkettirmeden
Sanki bizi bitiren araba gibi geliyor satsakda satılmıyor arabasız olmuyor buaralar
Kirada yok lojmandayız şimdilik
İşte eşinizde bir sıkıntı olduğu belliydi , borç varken heveslerin ertelenmesi lazım. Biz de nelere heves ediyoruz da 🤣 10 bin ciddi bi tutar her ay için
Ama ben sorduğum sorulara tam net cevap alamıyorum Allah yardımcınız olsun deyip konuyu kapatıyorum kendi adıma ☺️

araç bir tane ortalama bişey aldık sonra elim heves etti model yükseltti iyi masrafsız bir araba aldık aldığımız gibi araba motor yedi bir yığın borçla ortada kaldık öyle sattık tekrar 350binlik bir araba daha aldık şimdide fena bir araba değil idare ediyor ama uzun yol yaptığımız için masrafı bitmiyor her ay 10 bin 10 bin yiyior farkettirmeden
Sanki bizi bitiren araba gibi geliyor satsakda satılmıyor arabasız olmuyor buaralar
Kirada yok lojmandayız şimdilik
Her ay 10000 tl sabit ulaşım harcaması gelirinize göre bence oldukça yüksek
Başka borçlarınız ve evin geçimini de düşünürsek bu iş iyice çıkılmaz hale gelebilir dikkat edin

Bugün evin Dask ( deprem sigortasını)yaptırdım 1648 tl karttan geçtim

Allah kazançlarımıza bol bereket versin

Güncel kredi kartı borcum 6544 tl
Nakit ödemelerim 8182 tl

17000 tl ile geçim planı şimdilik iyi bakalım çok şükür 😊

Ne güzel yapmışsın bebiş insan kendiyle zaman geçirmeli en çok🌸
Aldıklarını güzel günlerde kullan cano😘
Tenkyu bebisim
Valla cok iyi geldi
İviiiiiiiiit balımmmmm aynen öyle 😘😘😘🌺🌺🌺

Ve saat 09.30 itibariyle eğitim bitti e -sertifikayı çıkarttım bileeeee
Neme lazım sistem çöker göçer birşey olur 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ekran fotisini de aldım kayıtlı kuyutlu hale getirdim delil ispat ne ararsan var 🤣🤣🤣🤣🤣
Hey maşallah ablama be😍
Grubu gördüm göz atayım dedim
Sonra yazmaya karar verdim
Aranızda ekonomi uzmanı yada tavsiye verecek olan varmı
Kısaca şöyle anlatayım nerde yanlış yapıyoruz bir akıl verin
Tek maaşlıyız eşim memur
İki yıllık evliyiz bir bebek var
Doğuda görev yapıyoruz
Ben evlendik evleneli sürekli birikim yaptım eşim ihtiyaç olunca mecbur aldı düzenli olmasada biriktiriyordum altın
Hiçbrrşey almıyorum şuan bile üç aydır köydeyim hiçbiryere çıkmadım merkeze gitmedim masraf olmasın diye gitsemde en fazla ayda bir giderim hiçbirşey almam tek giderimiz market alışverişi ve faturalar
Altı ayda bir hemen hemen memlekete gideriz ama gidince de her seferinde içe gideriz bebeğin ihtiyacını alırım sadece ondada gene bişey almam
Düğünü biz yaptık eşyaları biz aldık araba aldık ona buna borç ettik bu borçları bir türlü bitiremiyoruz adımız çıktı resmen herkes benim masraflı olduğunu düşünüyor ama evlendik evleneli tek bir kıyafet bile almadım ne bakım ürünğ ne başka şey evdrkilerle idare ediyorum şampuan dahi almıyorum şimdi ikinci bebek geliyor onada ikinciel küçük bir alışverişnyapacağım sadece
Beyaz eşyamız yoktu tek tek onları tamamladık onun taksidini ödüyoruz birde
Hiçbir düğüne elbisede almadım bir sene sonra tayn çıkacak memlekete gideceğiz bir yıl içinde nasıl toparlarız oralarda daha çok masraf oluyor çünkü
Yanlışları ard arda yapmışsınız
Borçları ödemeden çocuk
Borçlar katlanarak artarken 2. Çocuk
Masraflı araba
Geriye dönulmuyorsa ilerisi için önleminizi alın
Arabayı satıp borcunuzu kapatın
Kiranizda yokmuş ülkede 17 binle geçinmeye çalışıyor insanlar
Eşiniz bisey saklıyor olabilirmi kumar iddaa gibi biseyler
Biyerde boşluk var bilemedim.
Son çare durumları varsa ailelerinizden yardım isteyin

Öğlen 40 dk kadar uyudum iyi geldi
Dünkü yemeklerin yanına sıcacık hindi sulu şehriye çorbası yaptım

Bugün biraz kar atıştırdı geçti hava oldukça soğuk Allah herkesin yardımcısı olsun sokak hayvanlarının da ...

Kalan hindi sularını bardaklara koyup buzluğa koydum
Akşam yemeğimi de yedim benim için gün bitti

Öğlen 40 dk kadar uyudum iyi geldi
Dünkü yemeklerin yanına sıcacık hindi sulu şehriye çorbası yaptım

Bugün biraz kar atıştırdı geçti hava oldukça soğuk Allah herkesin yardımcısı olsun sokak hayvanlarının da ...

Kalan hindi sularını bardaklara koyup buzluğa koydum
Akşam yemeğimi de yedim benim için gün bitti
Afiyet şifa olsun ablacım 🌸

Amin Allah dışarda olanların yardımcısı olsun 🥺

Ben de pizza yaptım çocuklarla yedik özlemişim kendi pizzamı🤣

İyi geceler hatunlar
Sabah erkenden dikildim yine
Kızın dersi yoktu bugün nevresimleri değiştirip ütü yaptim
Kahvaltıdan sonra da temizliğe giristim
İkindi anneme geçtik
Yemeğe köfte patates yaptık kardeşimin cocuklar da vardi menümde de köfte vardı iyi oldu
9 gibi eve geçtim
Yarın kahvaltı icin sigara böreği sardım
Yatacağım yorulmuşum

X