- 28 Aralık 2023
- 6.090
- 18.611
Bereketli olsun balımmm
Bereketli olsun balımmm
Allah razı olsun ablacimHaydi gözün aydın canım
Aldıklarını güzel günlerde kullan ablacim3 parfüm 2 tunik aldım 1436 tl
Evden çıkmadan da para harcayabilirim
Allah razı olsun canım benimAldıklarını güzel günlerde kullan ablacim
Güzel günlerde kullan ablacım3 parfüm 2 tunik aldım 1436 tl
Evden çıkmadan da para harcayabilirim
Allah razı olsun bal kuzum daha güzelleri sizlerin olsunGüzel günlerde kullan ablacım
Hepimizin olsın bal ablacım Allah senden de razı olsunAllah razı olsun bal kuzum daha güzelleri sizlerin olsun
Güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım benimBen de iki standlı kesme tahtası aldım bıçaklı, bi de baharatlık 12 Li aldım 900 tl
Sesini kıssana ablacım11 saattir evin içinde videolar açık yeter da
Car car car car
Hepsini kapattım giyindim çıktım evden azıcık sokak gezeyim ama akşam soğuğu çıkmış
Annemi de ziyaret edeyim dedim
Biraz vakit geçiririm orada sonra eve geçerim
Videoları bir günde bitirmek sıkıntı olur mu acaba diye düşündüm
Yarın kaldığım yerden devam ederim nasipse zaten 80 videonun 43 tanesi mi ne bitti
Allah razı olsun ablacım daha güzelleri hepimizin olsun inşallahGüle güle güzel günlerde huzurla kullan canım benim
Evde radyo modunda çalışsın istedim bir yandan işlerimi yaparken hem nelerden bahsediyor kulağımda kalsın hem de başka odada iken bittiğini bileyim videoyu değiştireyim diye sesini açtımSesini kıssana ablacımAhaha carcarcar
Maşallah bitirmişsin toplam 80 saat diyorlardı
Nerden bilecekler hangi gün izlemişsin izledin mi izledin
O içimden geçmişti ama acaba ben bunları günlük kullanmaya aldım der mi acaba dedimAllah razı olsun ablacım daha güzelleri hepimizin olsun inşallah
Tek başıma değil de göz aydınlığım olacak hayırlı bşr beyle evimizde kullanmak da nasip olsun
Günlük kullanıma aldım da aman o da vaktiyle geleymiş abaO içimden geçmişti ama acaba ben bunları günlük kullanmaya aldım der mi acaba dedim
Eniştemle kullan kız M Meyraa-Cennetmeyvesii ve bana geldiğimizde birşeyler hazırlarsınız
İyi yapmışsın ablacımEvde radyo modunda çalışsın istedim bir yandan işlerimi yaparken hem nelerden bahsediyor kulağımda kalsın hem de başka odada iken bittiğini bileyim videoyu değiştireyim diye sesini açtım
Güle güle kullan şekerimBen de iki standlı kesme tahtası aldım bıçaklı, bi de baharatlık 12 Li aldım 900 tl