Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

dolar milyoneri insanlar giderek müsrif ve de hedonist kişiliğe evrildiler
Allah bunu mu istiyor bizden inanların sorgulaması lazım
Zaten sorgulama yetenekleri olsa bu durumda olmazlardı
Kuranda kaç ayette akletmez misiniz düşünmez misiniz der yüce Rabbim

Derrrrrmişim
Az sebzeli yumurtalı kıyma, bir sade kumbir, 3 zeytin, az tulum, havuç, salatalık, küçücük iki dilim tam buğday ekmeği , Çay az az hepsi
Afiyet şifa olsun şikerimmmm az az iyidir

Ben de kavurmalı kaşarlı tost yaptım tavada tk fındık parçacıklı şeysinden 3-4 tk yemiş olabilirim tost tam buğday lavaştı ama o önemli

Tost makinem yok diye anacağazım kıyamadı tost makinesi alayım diye 3.000 verdi Allah sağlık afiyetle huzurla dolu uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin arzum sipariş verdim gelir bu hafta inşallah

Tost ben de çık severim kaşarlı, sebzeli, sucuklu mama yarım beyaz ekmeğlan

Afiyet şifa olsun

Bugün kahvaltımı yaptıktan sonra annemi de alıp dışarı çıktım
alış veriş yaptım
Sonra bana geldik güya annemin eve bakacak bir kiracı adayı gelip görüşeceklerdi lakin gelen giden olmadı
Evine götürdüm akşam yemeğini orada yedim

Tarhana çorbası
Lahana sarması
Yoğurt
Komposto

Evdeki kıymalı karnıbahar yemeği yarına kaldı

Merdivenleri silmeye gelen abla gelmişti annem bendeyken çay demledim buzluktan kek çıkardım ikram ettim afiyet şifa olsun

Yapanların eline sağlık yiyenler şifa olsun

Ben de bugün kefir aldım kabuzlık için kür yapacam
Bi de sleppy nin şu mendillerinden aldım marketlerde 84 den aşağı yoktu bi markete girdim 70 lira hemen aldım

Bi de çiğköfte yedim 3 ay oluyor yemeyeli ama içinde biber salçası vardı sanırım rahatsız etti keşke yemeseydim

A101 den de Dubai çokonatı aldım akşam da onun yarısını yedim

Biri bana durrrrrr desin

Ben çikolata almıyorum inat edip

Tatlı yemek istersem yaş ve kuru meyve tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…