Allah ın istediği kimin umurunda, (haşa) insanlar şeytanın ve nefsinin kölesi olmuş durumda maalesefdolar milyoneri insanlar giderek müsrif ve de hedonist kişiliğe evrildiler
Allah bunu mu istiyor bizden inanların sorgulaması lazım
Ortadan da dalarım böyleAllah ın istediği kimin umurunda, (haşa) insanlar şeytanın ve nefsinin kölesi olmuş durumda maalesef
Pratik, hazır cevap insanlara bayılırımGelirlerimizi de değiştireceksek neden olmasın
Zaten sorgulama yetenekleri olsa bu durumda olmazlardıdolar milyoneri insanlar giderek müsrif ve de hedonist kişiliğe evrildiler
Allah bunu mu istiyor bizden inanların sorgulaması lazım
Her insan bir kitaptır meyroş sen de bizi okuyorsun işteOrtadan da dalarım böyle
Kahvaltı bitti cam önü kitap keyfi yapıyom sözde
Laf aramızda ben de sana bayılıyorumPratik, hazır cevap insanlara bayılırım
DerrrrrmişimMeyroş ne yedin gııı kahvaltıda
Afiyet şifa olsun şikerimmmm az az iyidirDerrrrrmişim
Az sebzeli yumurtalı kıyma, bir sade kumbir, 3 zeytin, az tulum, havuç, salatalık, küçücük iki dilim tam buğday ekmeği , Çay az az hepsi
Tost ben de çık severim kaşarlı, sebzeli, sucuklu mama yarım beyaz ekmeğlanAfiyet şifa olsun şikerimmmm az az iyidir
Ben de kavurmalı kaşarlı tost yaptım tavada tk fındık parçacıklı şeysinden 3-4 tk yemiş olabilirimtost tam buğday lavaştı ama o önemli
Tost makinem yok diye anacağazım kıyamadı tost makinesi alayım diye 3.000 verdi Allah sağlık afiyetle huzurla dolu uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesinarzum sipariş verdim gelir bu hafta inşallah
Gören sadece züber yediğimi sansın diyeDerrrrrmişim
Az sebzeli yumurtalı kıyma, bir sade kumbir, 3 zeytin, az tulum, havuç, salatalık, küçücük iki dilim tam buğday ekmeği , Çay az az hepsi
Ekmaağı beyaz yimeee tam buğday ye garabugday yeTost ben de çık severim kaşarlı, sebzeli, sucuklu mama yarım beyaz ekmeğlan
Afiyet şifa olsun
Heee herkes öyle düşündü jsjsjsjjdjsGören sadece züber yediğimi sansın diye
Yapanların eline sağlık yiyenler şifa olsunBugün kahvaltımı yaptıktan sonra annemi de alıp dışarı çıktım
alış veriş yaptım
Sonra bana geldik güya annemin eve bakacak bir kiracı adayı gelip görüşeceklerdi lakin gelen giden olmadı
Evine götürdüm akşam yemeğini orada yedim
Tarhana çorbası
Lahana sarması
Yoğurt
Komposto
Evdeki kıymalı karnıbahar yemeği yarına kaldı
Merdivenleri silmeye gelen abla gelmişti annem bendeyken çay demledim buzluktan kek çıkardım ikram ettim afiyet şifa olsun
Ben çikolata almıyorum inat edipBen de bugün kefir aldım kabuzlık için kür yapacam
Bi de sleppy nin şu mendillerinden aldım marketlerde 84 den aşağı yoktu bi markete girdim 70 lira hemen aldım
Bi de çiğköfte yedim 3 ay oluyor yemeyeli ama içinde biber salçası vardı sanırım rahatsız etti keşke yemeseydim
A101 den de Dubai çokonatı aldım akşam da onun yarısını yedim
Biri bana durrrrrr desin