Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Oh maşallah maşallah bereketli olsunn...

Merhabalar diyip ses vermeye geldim kız çeler bende havalar bulanıktı taakii dün gece 3'e kadar.
dün gece 3 te beynimde şimşekler çaktı aydınlanma yaşadım. Sıfır uykuda bomba gibi enerji yüklendim. Gözümden uyku aksa dahi keyfim yerinde üstelik kucağımda bomba gibi bir sorun olmasına rağmen bombanın patlaması bile keyfimi bozamaz moduna geldim. Bomba patlarsa büyük karışıklık çıkacak ama sanırım bombanın patlamasından herkes korkuyor ki kimseden ses çıkmıyor. Üstelik düne kadar böyle durumlarda kafaya takar onu arar bunu arardım.. Kimseyi aramadım. Kimse de beni aramadı.. Oh miss..

Ya yokmu şöyle bir gıybet köşe birikim sayfasına bir gıybet yapasım geldi anlatamam..

Şirkette yıl sonu yaklaşırken yoğun bir çalışma olduğu için şu sıralar para durumuma bakamıyorum. Bildiğim Kredi kartından çok açılmadığım benzin ve genel ihtiyaçlar harici harcamam yok sanırım. Bir tane çeyrek aldım ama girdiğim güne vereceğim için onu da günden sonra cebimde kalırsa yazacağım. Bir tane gram altın günüm vardı evdeki gramlardan güne dahil ettim gram altınları da artık çeyrek yada külçeye çevirmeyi planlıyorum. bozdurup byüterek zarar etmek aklıma yatmadı. Günlere vereceğim gramlar ile 9-10 tane azaltıcam. Yerine alacaklarımı da ya Çeyrek yada 2.5 luk külçe 5 lik külçe şeklinde alacağım.

2025 için kendime bullet journal hazırlayacağım, bullet journel hedeflerimden birisi eskiden görüştüğüm ama bir şekilde hayat şartları gereği görüşmez olduğum arkadaşlarıma 2025 yılı boyunca mutlaka 1 kez ulaşıp yeniden görüşmek için efor sarfetmek, ayrıca her gün bir yeni insan ile iletişim kurup kendimde zayıf olan iletişim özelliğimi arttıracağım. Bunun sebebi ben insanlar ile kolay kaynaşamam ve mesafeliyimdir. Bu sebeple aslında yanlarında bulunmak istemediğim insanlar olsada bazen kendimden ödün verip kendimi o ortamda kabul ettirme ihtiyacı hissediyordum. Bunu gerek eşimden kaynaklı gerekse değişen hayatımın (Evlilik çocuk) gerekliliği gibi görüyordum. Sanırım ben içimdeki o hınzır fareyi yendim..

O bombanın sebebi nedir hayrola canım?

Kızlar ilk sayfaya bir göz atın
2025 yılı ilk 6 ayı için bir tablo oluşturdum
çok uzun süredir bildirim yapmayanları tablodan çıkardım
Tabloda olmak ya da olmak istemeyen yazsın
Ona ekleme ya da çıkarma yapayım

Cumburlop yazdimmdaha geçmişte okuma.eksikliklerim.var ev işi iptalmi oldu öğretmenim ..

Benim.vizeler yaklaştı biraz çalışmaya başlayacağım son 1 ay
Kendi evimize annemlerin evden çocukla tasinmaca yaşadık annennlerin evindeydik epeyi sorunsal bir takım.durumlar yaşıyoruz Allah sağlık vere..

Babannem.alzhmer annem bunalimda halalarim.seytanij önde gideni sorun insanlar dertler çok onlarla uğraşıyoruz.. hastaneye getir götür modumuz bu.... Çocuğunda bu hafta hastane işleri var ne a girecek narkozlu mr bize de duaa minnosuma teyzeleri ablalari... Aralık birikimi yapınca yazacam insallah

Ev işi iptal oldu çok şükür Allah beni içeriğini tam bilmediğim bir sıkıntılı durumdan başlamadan çekip aldı diyelim

Allah hepinizin yardımcısı olsun hepinize derman şifa sekinet selamet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…