Sanki ben bilmiyordum ağrı kesici içmeyi deBütün gün kulağımda bi ağrı vardı akşam iyice kötü olunca acile gittim geldim
Kulağı ağrıyan bir insana ağrı kesici yapıp göndermek ne Allah aşkına ya muayene bile etmedi boğazıma baktı tamam
Geçmezse gel diyo he gelirim
Sorma ablacım sorma neyse en azından rahat uyurum kbb gidecem pazartesi geçmezseSanki ben bilmiyordum ağrı kesici içmeyi de
Pesss ya
Amin amin amiiinnnndolar milyoneri Allah acil şifalar versin kuzucum
Allah doktorların eline düşürmeden emanetimizi alsın
Allah sonsuz rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsunAmin amin amiiinnnn
Rahmetli anneannem hiç istemezdi doktora gitmek, kadıncağız ambulansla hastane yolunda vefat etti 2003 te
20 yılda hiçbir şey değişmemiş
Amin ablacım cümle geçmişlerimize Rabbim merhametiyle muamele etsinAllah sonsuz rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun
Ben de öyle bir ölüm istiyorum
Abla son zamanlarda kan tahlili verdin mi? Magnezyum eksikliği tatlı krizine sebepmişAkşamları bu vakitlerde bana bi tatlı krizi hatta bütün bademli çikolata krizi geliyor
Ay evet yapcak bisey yokOysaki Pazartesi de değil yarın
Sagol canimOhhh şifa olsun cano
Geçmiş olsun canimSağol canım,aynen öyle.Dun iyiydim aslında ama çocuklar çok hareketli ve gürültülü olunca ses tümden gitti.Oglus babada ben evde dinleniyoruz
Geçmiş olsun bebisim geçer inşallahBütün gün kulağımda bi ağrı vardı akşam iyice kötü olunca acile gittim geldim
Kulağı ağrıyan bir insana ağrı kesici yapıp göndermek ne Allah aşkına ya muayene bile etmedi boğazıma baktı tamam
Geçmezse gel diyo he gelirim
Yok kuşum yaa propolis düşündüm de cesaret edemedim dişimden de olabilir belki çene altında da ağrı vardıAy evet yapcak bisey yok
Sagol canim
Geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun bebisim geçer inşallah
Iyotun varsa suyla seyrelt 1 damla damlat istersen
Tatlım ben kan tahlili vermeyeli sanırım bi 12 yıl olmuşturAbla son zamanlarda kan tahlili verdin mi? Magnezyum eksikliği tatlı krizine sebepmiş
Ahahhaha b12 diye okumam peki djnndkdjdjdj sen yine de ara da ver gııııTatlım ben kan tahlili vermeyeli sanırım bi 12 yıl olmuştur
Diş ağrısı varsa zaten kulağa vururYok kuşum yaa propolis düşündüm de cesaret edemedim dişimden de olabilir belki çene altında da ağrı vardı
Sen nasıl oldun geçti mi tamamen
Ay geçmiş olsun cano ne oldunuz böyle ailecek yaaaHelloo genşler
Yine gözümüzü acilde açtık
Kızın atesi vardı boğazım ağrıyor dedi
Boğaz spreyi soğuk algınlığı ilacı verip gönderdiler
Gelirken simit aldım çocuklar onu yedi bende diyet listeme göre yedim biseyler
Mutfağı toparlayıp nevresimleri değiştirdim
Ütüyü yaptım evi toplayıp supurdum sildim
Bir duşa girdim
Yemek yapasim gelmedi akşam listesinde balık vardı söyledim buyukbasa somon verdirmis firina salata turşu onu yedik
Tatlı istediler üstüne
Kek yaptım
Mutfağı toparlayıp şerboyu izledim
Yatıyorum şimdi öpüyorum iyi geceler
Yok canim ya bi tıkanıklık var boynumdan yukarıda bilemedimYok kuşum yaa propolis düşündüm de cesaret edemedim dişimden de olabilir belki çene altında da ağrı vardı
Sen nasıl oldun geçti mi tamamen
Dişim ağrımıyor aslında ama nette diş ağrısı da olabilir Yazınca bi muayene ettim kendimiDiş ağrısı varsa zaten kulağa vurur
Sagolasin asko bilemedim nazar var zaarAy geçmiş olsun cano ne oldunuz böyle ailecek yaaa
Tüh yaaa dinlenmen lazım ama o da mümkün değil işte senin için Allah tez zamanda kolaylıkla şifalandırsın aminYok canim ya bi tıkanıklık var boynumdan yukarıda bilemedim
Halsizim ama eve de el atmam lazimdi