- 6 Ağustos 2010
- 39.233
- 69.368
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap kız yemişim diyetiniKahvaltımı yaptım
Makinaya beyazları attım
Buzluktan kıyma çıkardım
Dün lahana sarması, yoğurt ve komposto idi akşam menüm
Bugün kıymalı karnıbahar yemeği yoğurt komposto olsun istiyorum
Bir de bugün ya da yarın tuzlu kek yapmak istiyorum kahvaltı için çok pratik oluyor
Özel sağlık sigortası vs var ya onu diyorum,SGK liyiz ya hani.. tazminat vsBen o kadar detay bilmem valla bana dönen de bişey yok hastaneye gidip bi serum taktıramıyorum hastayken sağlık kabinine ya da özele gidiyorum nasıl dönüyorsa
Afiyet şifa olsun canım benimçamaşırları astım arkadaşımla kahvee içtik
Ne zamandır kahve makinesi istiyordu kartında limit yok
Bugün gel benim kartla alalım dedim 8600 lük makine öğretmenlere indirim varmış 6500 düştü %25 küçük ev aletlerinde , normalde ee %10 muydu %15 miydi indirim varmış
7 de taksit yaptı yapıkredi karta kıyamam nasıl mutlu oldu
İhtiyacınız varsa bi bakın Arçelik öğretmen yakınına da yapıyormuş
Allah razı olsun bacıııımmmmAfiyet şifa olsun canım benim
Kahve makinasına gelince hiç ihtiyacım yok kapitalist düzenin oyuncaklarına
Anca kkafetarya işletirsem olur
Bu videoyu okul öğretmenler watsap grubuna şu not ile attım
Bu videoyu doğmuş ve doğmak üzere olan çocuklarınıza dinletin
Büyüklerde etkili olacağını düşünmüyorum
Bu videoyu okul öğretmenler watsap grubuna şu not ile attım
Bu videoyu doğmuş ve doğmak üzere olan çocuklarınıza dinletin
Büyüklerde etkili olacağını düşünmüyorum
Ahahahha yanlız haki topuklu bot güzelmiş maaşımın 4 te biriHermes Çanta Modelleri & Fiyatları (2022)
Hermes Çanta 2022 Modelleri ile aradığın yeni sezon orijinal Hermes ürünleri Deluxeseconds’da. İndirimli Hermes Çanta Fiyatları için tıkla..www.deluxeseconds.com.tr
Ardından aynı gruba şu linki ve mesajı attım
Büyükler için faydalı olacağını düşündüğüm bir alış veriş sitesi
Ilim en hızlı fakirleşen 12 il sıralamasına girmiş hamd olsunAhahahha yanlız haki topuklu bot güzelmiş maaşımın 4 te biri
Aaaa sana rağmen mi abla hemen bi tasarruf tedbiri planlaması yap çık valinin karşısınaIlim en hızlı fakirleşen 12 il sıralamasına girmiş hamd olsun
Olur şekerim olur çok normaldir benim memlekette ayranı yok içmeye tahteravalli ile gider mıçmaya tarzında yaşayanlar çoktur özellikle il merkezindeAaaa sana rağmen mi abla hemen bi tasarruf tedbiri planlaması yap çık valinin karşısına
Ahahhahahah son kelimede koptumOlur şekerim olur çok normaldir benim memlekette ayranı yok içmeye tahteravalli ile gider mıçmaya tarzında yaşayanlar çoktur özellikle il merkezinde
Gösteriş budalası kompleksli tayfa hakikaten çoktur
Bir-kac gün önce öğretmen arkadaşın biri ak botlar varmış orijinali 9 bin tl imiş çok beğenmiş vs
Allah'ım Yarabbim gerçekten zevk meselesi güzel değil mi ama dedi
Ben değil para vermek hocam para verseler onları giyip de sokağa çıkmam dedim sanki ayı ayağı gibi
Bunlar orta yaş grubu ergenlerAhahhahahah son kelimede koptum
Statü kazanma şekli işte özgüveni eksikliğinden kaynaklanıyor abla bunlar hep
Bi ara starbucks bardağıyla tüm gün gezen seni tür vardı bu da aynı işte
Psikolojik problemleri olduğu kesinBunlar orta yaş grubu ergenler
Allah gerçekten akıl fikir hidayet idrak versin
Bence patalojik vaka bunlar gerçekten şaka demiyorum
Aslında bu potansiyel aptalları öyle bir şey üretip piyasaya sürmeli ki pazar olarak kullanabilelimPsikolojik problemleri olduğu kesin
Hiçbir şey olmasa bile aşağılık kompleksi vardır en azından
Özentilik içeren ne sürsek piyasada yok satarAslında bu potansiyel aptalları öyle bir şey üretip piyasaya sürmeli ki pazar olarak kullanabilelim