Waaaaay, bensiz ha, sosyal medya kullanmıyorum canımHeeeee
Yani görmem için ölme eşeğim ölme diyorsun kısaca bana
Biz zaten @Cennetmeyvesii ile ınstagramdan görüşüyoruz
Ben canlı kanlı isterimHeeeee
Yani görmem için ölme eşeğim ölme diyorsun kısaca bana
Biz zaten @Cennetmeyvesii ile ınstagramdan görüşüyoruz
Iyi o zaman haftaya Istanbul'a geleyim karşıla beni kızzzzBen canlı kanlı isterimtövbe
Waaaaay, bensiz ha, sosyal medya kullanmıyorum canım
Sanki doları gördün de ( Bş zarf atayım da :) )
Aa aşkolsun başım gözüm üstüneIyi o zaman haftaya Istanbul'a geleyim karşıla beni kızzzz
CanııımmmmmmmAa aşkolsun başım gözüm üstüne
De İstanbul da tatil mi olur, şöyle bir Abant, yerigöller vs yapalım da tatil gibi tatil olsun
Hem niye imkansız olsun sen ve dolar bekar zaten bi sorun bende, ben de eşimi hallederim bir şekildecennetin de işi zor benim gibi
Doları görmüştür canım milyoneri görmüş müWaaaaay, bensiz ha, sosyal medya kullanmıyorum canım
Sanki doları gördün de ( Bş zarf atayım da :) )
Çok geçmiş olsun canım benim dinlenmeye çalışın değilse geçmiyorGünaydın ekonominin sultanları
Çok yoğun geçiyor günler,uzun kalamiyorum buralarda ama aklım sizde
Herkes iyidir inşallah,ben de oğlus da hastayız, boğazlar kötü sesler kısıkHafta içi kırıklıktan her şey o kadar zor geldi ki...
Hafta sonuna çok şükür ulaştık,ilaçlar da şifa versin inşallah.
Yarın en sevdiğim gün fakat ödemeler pazartesiye kalacak hafta sonunda olduğumuz için
Hepimize bol bereketli maaşlar diliyorum
Sağol canım,aynen öyle.Dun iyiydim aslında ama çocuklar çok hareketli ve gürültülü olunca ses tümden gitti.Oglus babada ben evde dinleniyoruzÇok geçmiş olsun canım benim dinlenmeye çalışın değilse geçmiyor
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinGünaydın ekonominin sultanları
Çok yoğun geçiyor günler,uzun kalamiyorum buralarda ama aklım sizde
Herkes iyidir inşallah,ben de oğlus da hastayız, boğazlar kötü sesler kısıkHafta içi kırıklıktan her şey o kadar zor geldi ki...
Hafta sonuna çok şükür ulaştık,ilaçlar da şifa versin inşallah.
Yarın en sevdiğim gün fakat ödemeler pazartesiye kalacak hafta sonunda olduğumuz için
Hepimize bol bereketli maaşlar diliyorum
Aaaa bakmadım bakayım biGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Maaş bordroları açıklandı Allah bereket versin kazançlarımıza
Amin canım sağol.Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Maaş bordroları açıklandı Allah bereket versin kazançlarımıza
Yani uzmanım 47 bile almıyorum yazıklar olsun 10 bin kesinti, 46300Aaaa bakmadım bakayım bi
Bu ayı hiç sevmiyorum kuş kadar alıyoruz
Geçen aya göre bir miktar artırmışlarAmin canım sağol.
Bakayım bordroya, inşallah çok oynanmamistir üzerinde
5000 de benden kesilmişYani uzmanım 47 bile almıyorum yazıklar olsun 10 bin kesinti, 46300
Canım senin normalde maaşın 56 bin miydiYani uzmanım 47 bile almıyorum yazıklar olsun 10 bin kesinti, 46300
Benim kesinti toplamı 16627 tl5000 de benden kesilmiş
Çok iyi5000 de benden kesilmiş