- 15 Nisan 2017
- 13.344
- 15.798
Net üzerinden mi hesapladın brüt üzerinden mi ? Ne kadar yatacakmis sana bu ay ?Benim kesinti toplamı 16627 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net üzerinden mi hesapladın brüt üzerinden mi ? Ne kadar yatacakmis sana bu ay ?Benim kesinti toplamı 16627 tl
Olması gereken oCanım senin normalde maaşın 56 bin miydi
E devletten baktım canımNet üzerinden mi hesapladın brüt üzerinden mi ? Ne kadar yatacakmis sana bu ay ?
Onu demedim,aradaki farkı hesaplarken neyi baz aldın ?E devletten baktım canım
E bordro olarak
Ne ile aradaki farkı canımOnu demedim,aradaki farkı hesaplarken neyi baz aldın ?
Gecen ayki maaşın 56 miydiOlması gereken o
Brüt ücret üzerinden mi hesapladın aradaki farkı net ödenen üzerinden mi ?Ne ile aradaki farkı canım
Şekerim benim hiç birşey hesaplamama gerek yokBrüt ücret üzerinden mi hesapladın aradaki farkı net ödenen üzerinden mi ?
Net üzerinden ise senin dediğine göre 35 bin yatacak sana bu ay öyle mu ?
Hayır canım toplam maaş o ama kesintiler ile 46 düşmüşGecen ayki maaşın 56 miydi
Brüt üzerinden hesaplanan miktar o..Şekerim benim hiç birşey hesaplamama gerek yok
E devlet üzerinden bakıyorum
O kadar detay bilmiyorumBrüt üzerinden hesaplanan miktar o..
Brüt üzerinden her zaman kesiliyor zaten ,o farklı.Ben bana geçen aya kadar yatan ile bu ay yatacak olanı birbirinden çıkardım 5000 buldum.
Sende 1500-2000 kesinti var temmuz maaşına göre bu durumda
Raporlu gün sayın 7 den fazlaysa kesinti oluyor gün başına.Ben bana geçen aya kadar yatan ile bu ay yatacak olanı birbirinden çıkardım 5000 buldum.
Bordro üzerinde sizin baktığınız şekildeki kesinti toplamim 19.768O kadar detay bilmiyorum
Raporlu günum de yok kursum da yok.Raporlu gün sayın 7 den fazlaysa kesinti oluyor gün başına
Bi de malum vergi dilimi ekdersin çoksa dyk kursun varsa o da etkiler
Ben geçen ay ile bu ay arasındaki farkı hesaplıyorum.Orada yazan kesinti tutarı içinde bir sürü şey var yoksa.Sigortamiza yapılan ödemeler,benim ilksan kesintim vs bazıları bize dönüyor o yüzden ben oradaki toplam kesintiyi baz almıyorum,geçen ay ile bu ayın farkına bakiyorum ve aradaki fark 5000Purpplee sen kendin mi hesaplama yapıyorsun?
Ben e devletten uygulamasından bordroma bakıyorum
Bana toplam yatan = ekders + maaş
Ve bunların üzerinden yapılan kesintiyi gösteriyor
Sen bordro uygulamasından bakmıyor musun ?
Hiç kesmemisler neredeyse,ben arkadaşlara da bir sorayım
Kesmesinler bi zahmet kızzzzzzHiç kesmemisler neredeyse,ben arkadaşlara da bir sorayım