Ooo yapacak çok şey var ama sen en iyisi uyu benceŞimdi iki saat napcam bennnnn
Kız uyku problemim var gece zor uyuyorum sabah nasıl uyuyamOoo yapacak çok şey var ama sen en iyisi uyu bence
Ne demek ne yapacağım balımŞimdi iki saat napcam bennnnn
Tabi bekar oluncaŞimdi iki saat napcam bennnnn
Tam iki saat sürem var ondan didimmm abammmmNe demek ne yapacağım balım
Ya Allah bismillah deyip ,Rabbi yessir duanı ve hasbinallahi ve nimel vekil nimel mevla ve nimen nasir okuyup işinin başına geçeceksin datlummmm
Allah yüzünü ak etsin
Yatakta pinekle, ben öyle yapıyorumKız uyku problemim var gece zor uyuyorum sabah nasıl uyuyam
Ama uyanamadım da
Heee. Bekarımmmm yok ki dengim evlenemTabi bekar olunca
Eşim kıza kahvaltı hazırlıyor7 gibi servisi gelir, sonra okula giden okula, işe giden işe… herkesi gönderip 8 gibi ben de çıkarım,bir saat doğada yürür 9 da ofise geçerim…
Tamam öyle yapcam kim bilir iyi bi pinekleyici olursam belki uyurum daYatakta pinekle, ben öyle yapıyorum
Belki vardır nereden biliyorsun kuzucumHeee. Bekarımmmm yok ki dengim evlenem
Sabırsız işte…Belki vardır nereden biliyorsun kuzucum
Sabırsız değil de aşırı seçici gibi geldiSabırsız işte…
Allah bilirBelki vardır nereden biliyorsun kuzucum
O taraklarda bezi yok tarafındaydım 35 e kadar bundan sonra ne olurum bilememSabırsız değil de aşırı seçici gibi geldi
Seçici de beklemeye sabrı yok, nasibine düşen de bekliyordur bir yerlerde,sabırla ( ama o kadar sabır yeter, o da çıksın ortaya artık, aaaaa)Sabırsız değil de aşırı seçici gibi geldi
Bundan sonra gittikçe gözün daha da açılacak ve agatha kristi'nin dediği gibi "gözü açılan bir kadın asla evlenmez "olacakO taraklarda bezi yok tarafındaydım 35 e kadar bundan sonra ne olurum bilemem
O taraklarda bezi yok tarafındaydım 35 e kadar bundan sonra ne olurum bilemem