Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Rabbim tez zamanda kolaylıkla şifa versin bebişim ya

Selam gençler ve daima genç hissedenler

Naparsınız yavru kuşlar (bu enerji nerden geliyor dimeyin okuyun, anlayacaksınız)

Kıaaaazzz beş gün su orucuna niyet ettim ya la ben bir çılgın olabilir miyim

Bugün yediğim cheeseburger ve Dubai çikolatasının konuyla hiiiiiiç alakası yok hükümsüzdür

Ve aleyküm selam canım
Iyiyim çok şükür
Bugün yeğenim anneme ziyarete gelmiş akşam yemeğinde beraberdik
Yarın okulda nöbetçiyim

Günaydın çiçeklerimmmmm

Acccııkkk keyfim kaçtı

Beş gün su orucu yapayım didimdi bugün aile eğitimi var diye niyetlenmedim. Amacım aslında 4. Ve 5. Günü haftasonuna getirmekti.

Neyse eğitimde çok konuşacağım için niyetlenmedim saat 10.00 daki eğitime az önce gelemeyeceğim diye iki beli daha yazdı. 8kişinin altında eğitim yapılamıyor ben de iptal etmek durumunda kaldım ama iptal olduğuna değil niyetlenmediğime üzüldüm

Olanda hayır vardır deyip okulda güzel bir kahve içeyim napayım

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Halledicem inşallah beş gün su orucu yapcam kolaylıkla yaparım inşallah
Yaparsın sen şartlama kendini
Bende diyetisyene başladım pazartesi başlıyorum hastayim diye erteledim
Online yapacagiz 1600tlye patladı mecbur vercez
en az 6 kilo garanti ediyor
10 kilo versem tüm dertlerim bitecek gibi zaten

Yaparsın sen şartlama kendini
Bende diyetisyene başladım pazartesi başlıyorum hastayim diye erteledim
Online yapacagiz 1600tlye patladı mecbur vercez
en az 6 kilo garanti ediyor
10 kilo versem tüm dertlerim bitecek gibi zaten
İnşallah canım bi başlayabilseydim caydırıcı çok yarın kahvaltı yapalım diyo arkadaşlar yooohhhh Didim

Evde olsam vakit geçmiyor ama okulda da dürten çok oluyor işte onu yiyelim bunu yapalım düz kahve içmek bile cazip geliyor, ah nefis…

Memnun kalırsın inşallah canım aslında aralıklı oruç yapsan güzel verirsin ama siz geç yiyorsunuz yemeği ama uymaz o. İnşallah istediğin kiloya kolaylıkla ve sağlıkla ulaşırsın bebişim gazan mübarek olsun

Hafta sonu fındıklı kakaolu kek yapmıştım birazını anneme götürdüm, birazını buzluğa koydum
Biraz da yedim

Bugün de susamlı peynirli maydonozlu cevizli tuzlu kek yaptım

Eklentiler

• 20241211_213307.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…