Amin amin amiiiiiinnnnnEtrafımdaki bekarlara bakıyorum çoğunda güven sorunu var
Artan boşanmalar onlarin da gözünü korkutmuş durumda maalesef
Allah eş isteyene hayırlı göz aydınlığı olacak eş ,iş isteyene iş, öğrencilere zihin açıklığı, hastalara şifalar, borçlulara ödeme kolaylığı, mazlum mahkumlara beraatler ,vakti gelenlere imanlı güzel bir ölüm versin ,amin
Amiiiiiinnnn amiiiinnn amiiinnnnRabbim şu okunan ezanlar hürmetine, hepimizi affetsin, hayırlı,sağlıklı, huzurlu, rızasına uygun bir ömür ve hüsn-i hatime nasip etsin…
hayırlı olsunBir an önce bitirirsin inşallah canım…
Benim de vardı baya ama 2025 e borçlu girmek istemedim.., Ocak ayında üç aylar başlıyor, bol bol oruç tutarız inşallah…
Küçük bir arsa (tarla) aldık, ilk defa sırf yatırım için toprak almış olduk, ilerde laxım olunca satmak üzere… İstanbul dan.,,
Çok çok geçmiş olsun nasıl oğlan daha iyimi? Sanada geçmiş olsun .Selamlar
Dün çok berbat bir gün oldu
Geceden oğlan kusmaya başladı
Sabah acile götürdüm Tahlillerde bisey çıkmadı serum taktılar ilaç yazdılar
Çocuğu anneme bırakıp ilçeye gorumcenin kvsi vefat etti onun cenazesine gittik. Çok üşüdüm orda da. Çocuğu alıp eve geçtim akşama kadar yatmışız bi kalktım burnum akıyor. Yemek yapamadım tost yaptılar yediler
Oğlanın atesi çıktı ona ilaç verip yine yattık.
Bugün temizlik yapamayacağım yine
Ev elden gidiyah
Burada üzgün emojisi niye olmuş anlamadım ama yanlışlıkla olmuşGüüüünaaaaaaayyyyyyydınnnnn canlar
günaydınnnn
GünaydıınnGüüüünaaaaaaayyyyyyydınnnnn canlar
günaydınnnn
Teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun nasıl oğlan daha iyimi? Sanada geçmiş olsun .
Kayınvalideye Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Allah acil şifalar versin kuzucumKızlar nabarsiniz bea
3 gündür yatıyorum gr iyilesemedim
Dün acile gittim iğne oldum
Ordan sağlık ocağından rapor aldım
Yarına Allah büyük biraz toparlarsam giderim revirde yatarım hiç olmadi
dün çorba makarna yaptım
Bugünde dışarıdan getirecek büyükbaş