Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Imtihanında Rabbim her daim kolaylık versin canım

Allah senden de razı olsun canım benim
Allah zihin açıklığı versin sınavlarında başarılar diliyorum
Allah acil şifalar versin kuzuna

Allah imtihanını kolaylaştırsın
Sınavlarında başarılar
Aldıklarını da güzel günlerde kullan canim
Aminn..hepinizden Allah razı olsun..
Dolarmilyoneri anneciğim nasıl oldu

Hoş geldin canım nasılsın?
Çok şükür canım, telde sayfa açık arada bakıyorum, arada yoğunum, yoğun olmayınca da modum olmuyor vs, kısır döngü…

Diyette son 3 gün, baya verdim galiba… kilo vermenin şerefine 1 ocakta arkadaşlarla boğazda kahvaltı yapacağız inşallah

Kahvaltı bitti, evi toparlar, Biradan yürüyüşe giderim, oradan anneme, oradan akşam yemeğine dışardayız, ordan da küçük oğlanı okuluna bırakıp, finiş inşallah

Bu yıl baya harcamalı geçti…toplu ödemeler, yatırım vs derken, 2025 yılında fiziki altın birikime devam inşallah…

Rabbim maddi ve manevi yatırımlarımızın, birikimlerimizin artarak devam etmesini nasip etsin…

Başta cennetmeyvesi ve dolarmilyoneri bacilarim olmak üzere herkesin aldıkları hayırlı uğurlu olaa bende aşırı aldım ama teknolojik hepsi
Allah razı olsuuunnn den de Güzel günlerde kullan canım uzun ömürlü olsun inşallah

Amiiiinnnn bıgazda kahvaltıya renk katabilirdim çağırsaydın
Çağırdaydın gelmez miydim yaaaar (adamı hiç sevmiiimmm ama şarkıları güzel)

Sınıf rehberliği ile ilgili bir evrak vardı onu hazırladım müdür yardımcısına gönderdim

Bütün gün evdeydim olması gereken işlerle meşguldüm

Bugün sadece kahvaltı yaptım onun dışında meyve süt çekirdek yedim

Dışarda güzel bir yağmur var annemi gittiği mevlid evinden almak için dışarı çıktım

Eve gelirken de marketten

Kuşlar için 2 paket aşurelik buğday, 2 lt süt, 6 lı maden suyu ve 1 koli yumurta aldım
257 tl ödedim
Allah kazançlarımıza bol bereket versin

İşler yapılmış
anneye hizmet edilmiş (Allah cennet vesilesi eylesin )
Alacaklar alınmış (bereketli olsun )
Bir gün nasıl verimli olur ahanda böyle

Günaydınlar efendim hayırlı huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum

Diş hekimine geldim iki tane yirmilik çekimi olacak bir yıldır erteliyorum çekimden korkmuyorum da sonrasında içine yemek kaçarsa apse yaparsa diye korkuyorum. Bi kere öyle olmustu uyusturmadan vanlı canlı temizlemişti bi ara öldüm sandım kendi diş hekiminden başkasına gidersen olacağı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…