Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

dolar milyoneri dolar milyoneri kızzz nerelerdesin M Meyraa- ablanla Beylerbeyinde geziyor musunuz yoğsammm heeee 🤣🤣🤣
Biraz kabuğuma çekildim herhalde ablacım keyfim tadım yok bu ara

Bi de aile eğitimi yapcam ilk defa yapacağım biraz gerginim sanırım ondan dolayı da

Bi de oruç borcum çok günler kısa tutsam olacak ama şeytan nefsime oynuyor yarın başlayayım diyorum regle kadar biraz tutsam iyi olurdu

Beylerbeyi iyi gelirdi valla 🥹

Biraz kabuğuma çekildim herhalde ablacım keyfim tadım yok bu ara

Bi de aile eğitimi yapcam ilk defa yapacağım biraz gerginim sanırım ondan dolayı da

Bi de oruç borcum çok günler kısa tutsam olacak ama şeytan nefsime oynuyor yarın başlayayım diyorum regle kadar biraz tutsam iyi olurdu

Beylerbeyi iyi gelirdi valla 🥹
Beni anlattın sanki, benim de hiç modum yok…
Diyet eh işte gidiyor…

Hafta arası küçük yatırımımızla alakalı tapu işlemleri var ve tabi para ayarlama…. 😅

Oruç 2 gün borcum kaldı sadece, malum aradayım, bitince onları da tutacağım inşallah… 🤲

2025 1 Ocak ta, bu sefer tamamı fiziki altın olarak birikime kaldığım yerden devam edeceğim inşallah…

1 Ocak milat yani, borçsuz ve kilosuz yeni bir başlangıç inşallah 🥳

Varyemez canım, milyoner bana kırgın ve küskün hissediyorum, cevapta bile adımı geçirmedi gördün mü 😭😭

Diyet eh işte gidiyor…

Hafta arası küçük yatırımımızla alakalı tapu işlemleri var ve tabi para ayarlama…. 😅

Oruç 2 gün borcum kaldı sadece, malum aradayım, bitince onları da tutacağım inşallah… 🤲

2025 1 Ocak ta, bu sefer tamamı fiziki altın olarak birikime kaldığım yerden devam edeceğim inşallah…

Varyemez canım, milyoner bana kırgın ve küskün hissediyorum, cevapta bile adımı geçirmedi gördün mü 😭😭
Yeni yatırımınız hayırlı olsun, çok güzel ne aldınız?😘
Küsmez o sana niye küssün 😊
Oruç borcu bende de çok maalesef 😏😔

Yeni yatırımınız hayırlı olsun, çok güzel ne aldınız?😘
Küsmez o sana niye küssün 😊
Oruç borcu bende de çok maalesef 😏😔
Bir an önce bitirirsin inşallah canım…
Benim de vardı baya ama 2025 e borçlu girmek istemedim.., Ocak ayında üç aylar başlıyor, bol bol oruç tutarız inşallah…

Küçük bir arsa (tarla) aldık, ilk defa sırf yatırım için toprak almış olduk, ilerde laxım olunca satmak üzere… İstanbul dan.,,

Bir an önce bitirirsin inşallah canım…
Benim de vardı baya ama 2025 e borçlu girmek istemedim.., Ocak ayında üç aylar başlıyor, bol bol oruç tutarız inşallah…

Küçük bir arsa (tarla) aldık, ilk defa sırf yatırım için toprak almış olduk, ilerde laxım olunca satmak üzere… İstanbul dan.,,
Amin, inşaallah oruç borçlarımı bitirmek ölmeden nasip olur canım 🤲

Yatırım da çok güzel , çok iyi yapmışsınız 😊

Amin, inşaallah oruç borçlarımı bitirmek ölmeden nasip olur canım 🤲

Yatırım da çok güzel , çok iyi yapmışsınız 😊
İnşallah canım🤲

Aslında tam oruç tutulacak zamanlar, günler çok kısa, resmen sabah sahur (kahvaltı) yapıp çıkıyorum, akşam eve gelince ezan okunmak üzere oluyor… ☺️

Diyet eh işte gidiyor…

Ya ne güzel şimdiden hayırlı bereketli olsun yatırımın canım benim durduğu yerde değerlensin inşallah 🤲🏻

Senin oruç borcun yok çarpı 80 falan benimki 🥺🥺

Yeni yıla istediğinden daha iyi girersin inşallah her anlamda 🤲🏻

Küsmedim kırılmadım kız ruh halim ayarlı değil bu ara yoksa kalbimdesin bebeeemmm❤️

Ya ne güzel şimdiden hayırlı bereketli olsun yatırımın canım benim durduğu yerde değerlensin inşallah 🤲🏻

Senin oruç borcun yok çarpı 80 falan benimki 🥺🥺

Yeni yıla istediğinden daha iyi girersin inşallah her anlamda 🤲🏻

Küsmedim kırılmadım kız ruh halim ayarlı değil bu ara yoksa kalbimdesin bebeeemmm❤️

İnşallah canım, daha güzelleri sizin olsun… 🤲
her şey Üsküdar için…. 🫢😅

O kadar borcu ne ara yaptın canım….🤔

O ruh halini bir an önce düzeltmek lazım, geldik, gidiyoruz, güzel yaşayalım, her anlamda…🤲

İnşallah canım, daha güzelleri sizin olsun… 🤲
her şey Üsküdar için…. 🫢😅
Adım adım yavaş ama emin o yalı buraya gelecek uleyyyn🤲🏻🤲🏻🤣🤣
O kadar borcu ne ara yaptın canım….🤔
Regl 10 günden fazla sürüyor Allah’tan sonrası özür 🤣 ve hiç tutmadım ki🥺🥺
O ruh halini bir an önce düzeltmek lazım, geldik, gidiyoruz, güzel yaşayalım, her anlamda…🤲
Ya diyetteykenn olmuyor işte ben yedikçe mutlu olanlardanım 🤣

X