Sağolasın canım, Allah razı olsun… yatırımın piri sensin, yıllardır seninle yaza okuya, el aldık senden…Çok çok güzel canım tekrardan hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım, Allah razı olsun… yatırımın piri sensin, yıllardır seninle yaza okuya, el aldık senden…Çok çok güzel canım tekrardan hayırlı olsun
Amin, küçük bir köy şimdilik…Ayyy maşallah en kısa zamanda yakınına sanayi falan gelsin ne bileyim havaalanı yapılsın bişeyler olsun değerlensin katlasın inşallah
Estağfirullah yakınında bir yer var mı tarla komşusu olalım bari en azından benim bütçe en fazla 1 milyon ona göreSağolasın canım, Allah razı olsun… yatırımın piri sensin, yıllardır seninle yaza okuya, el aldık senden…
Olsun şimdilik küçük bir köy nasibinizde vardır inşallah güzel kazanırsınız canım benimAmin, küçük bir köy şimdilik…
Al al ben de mangala gelirim artık o tarladan bu tarlaya zıplarım ikisi de abalarımın karışmayın leeeeennn derimEstağfirullah yakınında bir yer var mı tarla komşusu olalım bari en azından benim bütçe en fazla 1 milyon ona göre
Ortak alırdık bizim bir arkadaş tavsiye etti, müstakil tapulu yanyana bir sürü yer varmış, sonuncuyu bize sattılarEstağfirullah yakınında bir yer var mı tarla komşusu olalım bari en azından benim bütçe en fazla 1 milyon ona göre
Sen şaka yapmamış mıydın,Olsun şimdilik küçük bir köy nasibinizde vardır inşallah güzel kazanırsınız canım benim
Bu arada aklıma ne geldi meyroş, diyette yarışa girdik kazanamazsan odama sponsor olacaksın demiştim ya…. Odama yeni mobilyalar alındı
Ne kadar ucuzBugün burada bir ilanda şu iki tarlayı gördüm mevkii olarak anneme sordum
Pek önermedi
Soldaki resim 2150 metrekare 400bin tl idi
Sağdaki 5000 metrekareyi geçikti 800 bin tl idi
Halbuki biraz beri güzergahında toki evleri var ama biraz mesafeli
Ben göremem sen bile göremezsin değerlendiğini dedi
Neyse hayırlısı olsun
EvetNe kadar ucuz
Kendin ev yapardın, büyük bahçeliBugün burada bir ilanda şu iki tarlayı gördüm mevkii olarak anneme sordum
Pek önermedi
Neyse hayırlısı olsun
Yolu yok, imar olmasa bile önünden yol geçmesi önemli Varyemez :)Bugün burada bir ilanda şu iki tarlayı gördüm mevkii olarak anneme sordum
Pek önermedi
Neyse hayırlısı olsun
Daha güzelini daha hayırlısını kolaylıkla helalinden nasip etsin RabbimBugün burada bir ilanda şu iki tarlayı gördüm mevkii olarak anneme sordum
Pek önermedi
Neyse hayırlısı olsun
Mobilya aldırmazdım canım bir iki aksesuar falanSen şaka yapmamış mıydın,
Allah razı olsun canım yetti vallaHayırlı olsun canım, demekki duamız yetti
Aslında ben çok yatırım kafasında olan biri değilim…
Bu arada sen hala cezanı ödemedin, hala resim mesim yok özelimde…Mobilya aldırmazdım canım bir iki aksesuar falan
Allah razı olsun canım yetti valla
Aynen tatlımAslında ben çok yatırım kafasında olan biri değilim…
bana kalsa, tek olsam, yer, gezer, verirdim, dünya malı dünyada kalıyor… ama çoluk çocuk olunca, ilerde lazım olur, kimseden fayda yok, bir iki bir şey olsun diyor insan…
Yoksa dünya malının geçici olduğunun, hesabının sorulacağının çok farkındayım
Haklısın canım yol önemliYolu yok, imar olmasa bile önünden yol geçmesi önemli Varyemez :)
Amin canım amin…Aynen tatlım
Dünyayı teker takıp da götüremeyeceğimizi biliyoruz
Işte evlatlar olunca o zaman bazı fikirler değişiyor onları düşünmeye de başlıyoruz
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin dünyada ve ahirette
54 olmadım kiBu arada sen hala cezanı ödemedin, hala resim mesim yok özelimde…