Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ve aleyküm selam balımmmmmm
Çok şükür iyiyim kendi adıma bugün hep evdeydim bir güzel dinlendim
4 gündür dışarıdaydım insan evde de vakit geçirmek istiyor

Allah kolaylıklar versin ,güzel geçsin eğitim programların

Ben de dün sınıfının birinin veli toplantısına davetliydim epey verdim veriştirdim
Bazı öğrencilerin sınıf içinde sergiledikleri kirli çamaşırlarını ortaya döktüm 🤣🤣🤣🤣🤣
Allah iyiliğini sağlığını daim etsin ablacım 🤲🏻
Ya evet insan evde olmayı özlüyor branş öğretmenleri şanslı o konuda 🌸

Amin inşallah ablacım Allah razı olsun 🤲🏻🌸

Veliler de sıkıntı zaten gelen velilerin öğrencilerinde sorun olmuyor ki genelde 🤣

İyi yapmışsın bizim bi hoca şey diyo, hep beraber övelim hep beraber gömelim🤣🤣🤣🤣

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...😘🌺

Sabah sabah kredi kartımın özgürlüğüne kavuşmasını kutladım

563 tl ye bir kaban aldım 😊
Dün kullanıcı yorumlarını gözden geçirip sepetime eklemiştim neredeyse bir kazak fiyatına kullanıcılar memnun kalmış inşaallah ben de memnun kalırım

Eklentiler

• 20241207_082927.jpg
    20241207_082927.jpg
    152,4 KB · Görüntüleme: 79
Gunaydinn kizlarr.
Hemen evi sildim nohut hasladım evden çocukla kaçtım. Onu kursa getirdim. Çıkista bot almaya gideceğiz. Sonra yemek yapar çamaşır yıkarım bir posta daha

Varyemez Varyemez rengi ve duruşu güzel canım. Yorumlar iyiyse sorun olacağını sanmıyorum... Aslında bir coknirunun fiyatı marka yüzünden pahalı..

Gunaydinn kizlarr.
Hemen evi sildim nohut hasladım evden çocukla kaçtım. Onu kursa getirdim. Çıkista bot almaya gideceğiz. Sonra yemek yapar çamaşır yıkarım bir posta daha

Varyemez Varyemez rengi ve duruşu güzel canım. Yorumlar iyiyse sorun olacağını sanmıyorum... Aslında bir coknirunun fiyatı marka yüzünden pahalı..
Evet, yetişkin insanların da bazen genç ergenler gibi marka takıntılılığından çıkamaması bizi bu noktalara getirdi bence

Kapitalist düzenin kölesi olmamak için çaba gösteriyorum

Insanlar güzelim kazançlarını adeta bu sömürü düzenin eline gönüllü olarak bırakan zombi kafaya büründürüldü ve buna çok üzülüyorum

Giderek artan bir hızla tüketim toplumu haline getirildik
Çok acı çok yazık

Insanlar düşünmez sorgulamaz tefekkür etmez kendini keşfetmez etken değil edilgen varlığa doğru evriliyor
Uyanış şart

Bugünkü harcamam 410 tl ,aldıklarım

Tava yoğurdu, 1 koli yumurta, 1 paket kakaolu puding, 1 lt süt, ekmek ,1kilo ay çekirdeği, 6 'lı maden suyu ,1 paket tavuk taşlığı, kuşlar için 1kilo aşurelik buğday

Allah bereket versin kazançlarımıza

Oğluma bir bot 2 tane de eşofman takımı aldım. Dönüşte aracımın ufak bir arızası vardı onu da yaptırdım.3200 harcadım. Hepsi de bekleyen ihtiyaçlardi.
Yarın da marketten acil olanlari alırım.
Artık de dinlenme vakti yemekler temizlik alışveriş tamam. İçeceklerini hazırlar dinlenirim. Birkac telefon görüşmesi yapmam gerekli onları yaparım🙏

Oğluma bir bot 2 tane de eşofman takımı aldım. Dönüşte aracımın ufak bir arızası vardı onu da yaptırdım.3200 harcadım. Hepsi de bekleyen ihtiyaçlardi.
Yarın da marketten acil olanlari alırım.
Artık de dinlenme vakti yemekler temizlik alışveriş tamam. İçeceklerini hazırlar dinlenirim. Birkac telefon görüşmesi yapmam gerekli onları yaparım🙏
Güle güle güzel günlerde giysin yavrun 😊

Dün kullanıcı yorumlarını gözden geçirip sepetime eklemiştim neredeyse bir kazak fiyatına kullanıcılar memnun kalmış inşaallah ben de memnun kalırım
Güzel günlerde kullan ablacım inşallah begenşrsin

Yağmurlu bir pazar sabahından herkese merhabalar 😘🌺

Bugün ne uyudum ne uyudum akşam saat 21.00'e gelmeden yattım taaa sabah 05.30 a kadar sonra tekrar uyudum saat 10.00 u geçiyordu ama çok güzel dinlenmişim 🥰🤩

Bugünkü harcamam 410 tl ,aldıklarım

Tava yoğurdu, 1 koli yumurta, 1 paket kakaolu puding, 1 lt süt, ekmek ,1kilo ay çekirdeği, 6 'lı maden suyu ,1 paket tavuk taşlığı, kuşlar için 1kilo aşurelik buğday

Allah bereket versin kazançlarımıza
Aldıkların bereketli olsun ablacım
Kabanini da güzel günlerde giy

Selamlar
Dün çok berbat bir gün oldu
Geceden oğlan kusmaya başladı
Sabah acile götürdüm Tahlillerde bisey çıkmadı serum taktılar ilaç yazdılar
Çocuğu anneme bırakıp ilçeye gorumcenin kvsi vefat etti onun cenazesine gittik. Çok üşüdüm orda da. Çocuğu alıp eve geçtim akşama kadar yatmışız bi kalktım burnum akıyor. Yemek yapamadım tost yaptılar yediler
Oğlanın atesi çıktı ona ilaç verip yine yattık.
Bugün temizlik yapamayacağım yine
Ev elden gidiyah

Selamlar
Çocuğu anneme bırakıp ilçeye gorumcenin kvsi vefat etti onun cenazesine gittik. Çok üşüdüm orda da. Çocuğu alıp eve geçtim akşama kadar yatmışız bi kalktım burnum akıyor. Yemek yapamadım tost yaptılar yediler
Ev elden gidiyah
Allah acil şifalar versin kuzucuğuna
Vefat eden teyzeye de Rabbim sonsuz rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun
Geride kalanlarına sabırlar dilerim

Canım sana da çok geçmişler olsun kendine çok dikkat et Allah'a emanet ol her daim

Arada evde işler aksasın ki kıymetin anlaşılsın
Ayrıca böyle durumlarda evin diğer sakinleri bir devreye girseler en azından girmeyi deneseler

Allah bizi bu dünyaya milletin paralı kölesi olarak göndermedi artık bunun farkına varmalı bütün kocalar ve çocuklar

Allah acil şifalar versin kuzucuğuna
Vefat eden teyzeye de Rabbim sonsuz rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun
Geride kalanlarına sabırlar dilerim

Canım sana da çok geçmişler olsun kendine çok dikkat et Allah'a emanet ol her daim

Arada evde işler aksasın ki kıymetin anlaşılsın
Ayrıca böyle durumlarda evin diğer sakinleri bir devreye girseler en azından girmeyi deneseler

Allah bizi bu dünyaya milletin paralı kölesi olarak göndermedi artık bunun farkına varmalı bütün kocalar ve çocuklar
Allah razı olsun ablacim amin
Akşama yemek yok bakalım napicekler🤣

bu arada tabloya baktım lovefairy lovefairy benim moralimi bozdu o kadar altın aldım yanında cücük gibi hissettim bence topikten onu atalım :KK45:
Hahaaha yaaa şimdi görüyorum mesajı :))
Birikmiş işlerden gelenlerle yaptım birikimi canım benimm,
Ocak itibariyle nisana kadar duraklamaya girebilirim :KK15:
Umarım tabii korktuğum gibi olmaz ama kış zor geçecek gibi özel sektör için....

Kızlar selam... :)
Bu ay seyahat harcamalarım biraz fazla oldu,
Antalya'ya gittim geldim, önümüzdeki haftasonu da bir Samsun yapacağım 2 günlük.
Kültür harcamaları da fena değil, 1200den 2 tiyatro bileti aldım, 19 Ocak Şener Şen'in oyununa.
Fazıl Say "İnsan İnsana" Dünya Prömiyeri için de 1600'den 2 bilet aldım. 21 Aralık'ta da oradayım nasipse.
35.000 harita mühendisime ödedim, bir 100 bin ay sonuna kadar zemin etütcüme ödeyeceğim.
15'inde de çalışan ödemeleri vs var.
Bu ay muhtemelen sembolik birkaç gram altın alabileceğim :)

Selamlar
Ev elden gidiyah
Çok geçmiş olsun canım

X