- 28 Aralık 2023
- 6.090
- 18.611
Allah iyiliğini sağlığını daim etsin ablacımVe aleyküm selam balımmmmmm
Çok şükür iyiyim kendi adıma bugün hep evdeydim bir güzel dinlendim
4 gündür dışarıdaydım insan evde de vakit geçirmek istiyor
Allah kolaylıklar versin ,güzel geçsin eğitim programların
Ben de dün sınıfının birinin veli toplantısına davetliydim epey verdim veriştirdim
Bazı öğrencilerin sınıf içinde sergiledikleri kirli çamaşırlarını ortaya döktüm
Evet, yetişkin insanların da bazen genç ergenler gibi marka takıntılılığından çıkamaması bizi bu noktalara getirdi benceGunaydinn kizlarr.
Hemen evi sildim nohut hasladım evden çocukla kaçtım. Onu kursa getirdim. Çıkista bot almaya gideceğiz. Sonra yemek yapar çamaşır yıkarım bir posta daha
Varyemez rengi ve duruşu güzel canım. Yorumlar iyiyse sorun olacağını sanmıyorum... Aslında bir coknirunun fiyatı marka yüzünden pahalı..
Güle güle güzel günlerde giysin yavrunOğluma bir bot 2 tane de eşofman takımı aldım. Dönüşte aracımın ufak bir arızası vardı onu da yaptırdım.3200 harcadım. Hepsi de bekleyen ihtiyaçlardi.
Yarın da marketten acil olanlari alırım.
Artık de dinlenme vakti yemekler temizlik alışveriş tamam. İçeceklerini hazırlar dinlenirim. Birkac telefon görüşmesi yapmam gerekli onları yaparım
Güzel günlerde kullan ablacım inşallah begenşrsinGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...
Sabah sabah kredi kartımın özgürlüğüne kavuşmasını kutladım
563 tl ye bir kaban aldım
Dün kullanıcı yorumlarını gözden geçirip sepetime eklemiştim neredeyse bir kazak fiyatına kullanıcılar memnun kalmış inşaallah ben de memnun kalırım
Amin ,Allah razı olsun balımmmGüzel günlerde kullan ablacım inşallah begenşrsin
Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...
Sabah sabah kredi kartımın özgürlüğüne kavuşmasını kutladım
563 tl ye bir kaban aldım
Dün kullanıcı yorumlarını gözden geçirip sepetime eklemiştim neredeyse bir kazak fiyatına kullanıcılar memnun kalmış inşaallah ben de memnun kalırım
Aldıkların bereketli olsun ablacımBugünkü harcamam 410 tl ,aldıklarım
Tava yoğurdu, 1 koli yumurta, 1 paket kakaolu puding, 1 lt süt, ekmek ,1kilo ay çekirdeği, 6 'lı maden suyu ,1 paket tavuk taşlığı, kuşlar için 1kilo aşurelik buğday
Allah bereket versin kazançlarımıza
Allah razı olsun canım benimAldıkların bereketli olsun ablacım
Kabanini da güzel günlerde giy
Allah acil şifalar versin kuzucuğunaSelamlar
Dün çok berbat bir gün oldu
Geceden oğlan kusmaya başladı
Sabah acile götürdüm Tahlillerde bisey çıkmadı serum taktılar ilaç yazdılar
Çocuğu anneme bırakıp ilçeye gorumcenin kvsi vefat etti onun cenazesine gittik. Çok üşüdüm orda da. Çocuğu alıp eve geçtim akşama kadar yatmışız bi kalktım burnum akıyor. Yemek yapamadım tost yaptılar yediler
Oğlanın atesi çıktı ona ilaç verip yine yattık.
Bugün temizlik yapamayacağım yine
Ev elden gidiyah
Allah razı olsun ablacim aminAllah acil şifalar versin kuzucuğuna
Vefat eden teyzeye de Rabbim sonsuz rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun
Geride kalanlarına sabırlar dilerim
Canım sana da çok geçmişler olsun kendine çok dikkat et Allah'a emanet ol her daim
Arada evde işler aksasın ki kıymetin anlaşılsın
Ayrıca böyle durumlarda evin diğer sakinleri bir devreye girseler en azından girmeyi deneseler
Allah bizi bu dünyaya milletin paralı kölesi olarak göndermedi artık bunun farkına varmalı bütün kocalar ve çocuklar
Akşama yemek yok bakalım napicekler
Hahaaha yaaa şimdi görüyorum mesajı :))bu arada tabloya baktımlovefairy benim moralimi bozdu o kadar altın aldım yanında cücük gibi hissettim bence topikten onu atalım
Çok geçmiş olsun canımSelamlar
Dün çok berbat bir gün oldu
Geceden oğlan kusmaya başladı
Sabah acile götürdüm Tahlillerde bisey çıkmadı serum taktılar ilaç yazdılar
Çocuğu anneme bırakıp ilçeye gorumcenin kvsi vefat etti onun cenazesine gittik. Çok üşüdüm orda da. Çocuğu alıp eve geçtim akşama kadar yatmışız bi kalktım burnum akıyor. Yemek yapamadım tost yaptılar yediler
Oğlanın atesi çıktı ona ilaç verip yine yattık.
Bugün temizlik yapamayacağım yine
Ev elden gidiyah