Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba tatlım hoş geldin
Sene sonu hesapları kapatmakla mı uğraşıyorsun?
Şükür şimdilik iyiyim bakalım

Sence bize ne kadar ücret artışı verir yöneticilerimiz ne dersin?
Ben denetim ve danışmanlık yaptığım için hesaplarıı kapatmak değil kontrol etmek benim işim canım

Valla hiç bir fikrim yok canım ama beklentini yüksek tutma ve ne verirlerse versinler tadmin etmeyecektir, ne emekliyi, ne asgari ücretliyi ne de memuru

Yok kızzzz ben bunlardan ne bekliyeceğim verecekleri % 10 15 arası birşey onu da rakamlarla oynayıp eksi çıkartıp elimizdekini bari almasalar

Halkından sürekli ah alan bir yönetim iflah olur mu bilemedim

Maliye bakanının yeni tavsiyesini duyduk milleti faize yönlendirmesi acayippppp manidar
Faiz haram değil mi ya da kime haram acaba ? Pesssssss Allah bildiği gibi yapsın

Banka Hesabı: 8.695₺ bakiye
-10.280 TL 2 Çeyrek altın
-1231,58 Hisse senedi alımı
+9809,42 Fon satış geliri
+1195,48 Hisse senedi satış geliri
+270 Temu sipariş ödemesi

-5000 altın almak için para çekildi (Avmden Çeyrek aldım üzerine de 180 ₺ koydum yanlış hatırlamıyorsam)
-10.450,00 2.5gr külçe + 1gr yani toplam = 3.5 gr külçe altın

+34.632,00₺ maaş ödemesi (avanstan kalan)
-23.830,40₺ Kredi Kartı Ödemesi
-1.563,00₺ Doğalgaz faturası
-494,90₺ Telefon faturası
-83,50₺ Mobil Modem Faturası

KK. Yeni ay harcama:10.749,17₺ Hiçbir şey harcamasam bile geçen aydan taksitlerden çok olacak
-hepsiburada dan oğluma oyuncak dolabı aldım.
-Oğluma altın bileklik aldım.
-Kendime Harley bir bot aldım kışlık
-Yakıt alımları var
-Çitlekçiden oğlum için atıştırmalık aldım.
-Kardeşime hediye mont aldım..
Cüzdan: ₺ (265₺ temu alışverişi için arkadaşlardan nakit gelecek)
Nakit Ödeme=1.000,00₺ Arabanın tamiratı için nakit ödeme

Asgari ücrete tahminen %30 -35 civarı bir zam gelecek Ama insanlara bunu vermeden önce 25 leri konuşup beklentiyi düşürürler. Metin şimşek 30 olsun der.. Saraydan da arttırıyorum 35 olsun der..
Sonuçta alacağımız zam ile 1 yıl geçineceğiz. Bir yıl boyunca kaç zam görecek hayat ve oran orantıya vurduğumuzda 3. ayda bile maaş zammımız erimiş gitmiş olacak..

Günaydın hanımlar,

bir süredir yine giremedim yoğundum.. İşyerim çıldırmış gibi bıraksam nefes almamı da yasaklayacaklar herhalde 3 haftadır nefessiz çalışmaktaydım..

Varyemez abla ben altınları kontrol ettim hepsini kasım ayı içinde almışım. Toplamda kasım ayına;
2 Çeyrek altın+3.5 gr külçe altın+1 Çeyrek altın ekler misiniz.

Birde en son internetten taksitli bilezik sormuştum. Bir türlü emin olamıyorum.. Beynim finansal olarak bunu kabul etmedi henüz.

Birikim altınlarının bir kısmını fon satış gelirim ile aldım fakat fon ana paramdan satmadığım için önceki birikimden sildirmedim.
Bu ay birikim yapamayacağım muhtemelen.

Oğlumun doğum günü geliyor. onun için ne yapsam bir yanım birşeyler yapmak istiyor diğer yanım ise hiç öyle oranizasyon kadını değilsin ne halt edeceksin diyor. Sevmem böyle parti kutlama süpriz çalışmalarını.. Ama oğlumun da ilk yaş günü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…