Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Eğitim son günü olunca erken bitti eve gittim makineye çamaşır attım kahve içtim , tost yaptım kendime onu yedim çamaşırları astım annemlerin yanına gidiyorum ilçeye, geldim sayılır ama nasıl güzel yağıyor maşallah merkezde yağmur yok böyle

11 saattir evin içinde videolar açık yeter da
Car car car car
Hepsini kapattım giyindim çıktım evden azıcık sokak gezeyim ama akşam soğuğu çıkmış
Annemi de ziyaret edeyim dedim
Biraz vakit geçiririm orada sonra eve geçerim
Videoları bir günde bitirmek sıkıntı olur mu acaba diye düşündüm
Yarın kaldığım yerden devam ederim nasipse zaten 80 videonun 43 tanesi mi ne bitti 😊

11 saattir evin içinde videolar açık yeter da
Car car car car
Hepsini kapattım giyindim çıktım evden azıcık sokak gezeyim ama akşam soğuğu çıkmış
Annemi de ziyaret edeyim dedim
Biraz vakit geçiririm orada sonra eve geçerim
Videoları bir günde bitirmek sıkıntı olur mu acaba diye düşündüm
Yarın kaldığım yerden devam ederim nasipse zaten 80 videonun 43 tanesi mi ne bitti 😊
Sesini kıssana ablacım🤣🤣 Ahaha carcarcar🤣🤣
Maşallah bitirmişsin toplam 80 saat diyorlardı
Nerden bilecekler hangi gün izlemişsin izledin mi izledin 🤣

Sesini kıssana ablacım🤣🤣 Ahaha carcarcar🤣🤣
Maşallah bitirmişsin toplam 80 saat diyorlardı
Nerden bilecekler hangi gün izlemişsin izledin mi izledin 🤣
Evde radyo modunda çalışsın istedim bir yandan işlerimi yaparken hem nelerden bahsediyor kulağımda kalsın hem de başka odada iken bittiğini bileyim videoyu değiştireyim diye sesini açtım 😉

Allah razı olsun ablacım daha güzelleri hepimizin olsun inşallah ❤️🤲🏻
Tek başıma değil de göz aydınlığım olacak hayırlı bşr beyle evimizde kullanmak da nasip olsun 🙈
O içimden geçmişti ama acaba ben bunları günlük kullanmaya aldım der mi acaba dedim 😘

Eniştemle kullan kız M Meyraa- Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii ve bana geldiğimizde birşeyler hazırlarsınız 🤣🤣🤣

O içimden geçmişti ama acaba ben bunları günlük kullanmaya aldım der mi acaba dedim 😘

Eniştemle kullan kız M Meyraa- Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii ve bana geldiğimizde birşeyler hazırlarsınız 🤣🤣🤣
Günlük kullanıma aldım da aman o da vaktiyle geleymiş aba🤣🤣🤣
Tabiii kiii sizleri sevdiklerimizi sevgiyle ağırlayacağız inşallah 🥰🥰

Haklısınız birikim gerçekten insanın hayatını kolaylaştırıyor ben de bu konuda kendi çapımda adımlar attım mesela maaşımı aldığımda ilk iş belirli bir kısmını kenara koyuyorum ne kadar küçük olursa olsun düzenli bir şekilde birikiyor evde de bazı tasarruflar yapmaya çalışıyorum mesela gereksiz yanan ışıkları kapatıyorum ya da market alışverişlerinde ihtiyacım olan şeyleri listeleyip ona göre alıyorum açıkçası kısa vadeli hedefler belirlemek işimi çok kolaylaştırdı küçük küçük biriktirip bir tatil için harcadığım zaman ne kadar güzel bir şey yaptığımı fark ettim gerçekten insanı hem motive ediyor hem de geleceğe daha güvenle bakmasını sağlıyor şimdilerde ise biraz daha büyük hedefler için birikim yapmaya çalışıyorum çok zor değilmiş gerçekten düzenli yapınca insan farkına bile varmıyor birikimin büyüdüğünü.

X