Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Allah hayırlara tebdil etsin ablacım

Allah hayırlara çıkartsın ablacığım.

Bu yaz ev giysilerimi yenilemem gerekiyordu. Ev giysilerini ya pazardan veya carsida bir dukkan var ordan alirdim. Pandemiden cesaret edip gidemiyorum...
Oyle cok yipranmis giysi var ki, artik kirleneni cope sokusturmaya basladim. Terden olsa gerek hepsi eriyip gitti...
Seneye nasipse ev giysilerine ciddi butce ayirmam gerekecek...

Bamyayı ayıkladım
Derindondurucuya mürdüm eriği koymuştum komposto için ama rengi diğer kırmızı erik gibi olmuyor daha açık renkli oluyor o nedenle 400 gram kadarını 1 bardağa yakın şeker ve yarım bardak su ile kaynattım rondodan geçirdim
Marmelat yaptım. Hepsi bir saklama kabı kadar oldu.
Az az çabuk bitecek şekilde reçeller yapmak istiyorum kışın da dondurucuya koyduğum meyvelerden.
Oğlanlar hafta sonu geldiklerinde çeşit olsun ya da isterlerse yurda götürsünler

Cok ilginc, burdaki murdum erikleri kopkoyu bir murdum rengi olur. Diger erikler acik renklidir...

En sevdiğim sonuna kadar giyip
canını çıkartmak deyimini buraya yakıştırdım, kıyafetler hakkını vermiş.

Çok iyi abla dolap dolusu giysiyi sevmiyorum sadelikten yanayım yaş kemale erdikçe insana birikim daha cazip geliyor
Gönlüm kararında giyecek yiyecek gezme tozma diyor

Çok iyi abla dolap dolusu giysiyi sevmiyorum sadelikten yanayım yaş kemale erdikçe insana birikim daha cazip geliyor
Gönlüm kararında giyecek yiyecek gezme tozma diyor
Giysi dolabimda unuttugum, giymedigim tek bir parca yoktur sukur...Kendimi bildim bileli boyle. Ama kaliteyi severim. Yuzlerce urunun icine bir tane kaliteli ve pahali bir urun karissa, sakkadak bulurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…