Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Güzel günlerde kullansın

artık kendi yatağında uyusun

Günaydınlar

Dün sabah oğlumla ve babamla kahvaltı yaptık.Kuymak,patates kavurması ,sahanda yumurta ve kahvaltılıklar vardı.Eşim erkenden işe gitmişti.
Hazır tatil havada güneşli missler gibiydi öğlen 12 de çıktım yola .Önce Kadıköy ardından vapurla Beşiktaş yaptım.Otobüsle Emirgana kadar gittim.Oradan dönüşü sahilden yürüyerek geze geze yaptım .Arada Sakıp Sabancı Müzesine girdim.
Baltalimanında polis evinin sosyal tesisi vardı .Orada balık yedim .Çıktım Rumelihisarı Aşiyana kadar geldim.Her yer cıvıl cıvıl millet sahilde çayını kahvesini sandalyesini almış kimisi balık tutuyor sevgililer elele boğazda yatlar gemiler çok güzeldi..

Niyetim Bebeğe kadar yürümekti ama Aşiyanda Üsküdar vapurunu görünce atladım Üsküdara gittim.

Orada da gençler Beşiktaşa gidiyordu.Gemi kaça kadar hareket ediyor dedim.Gece 1 deyince hemen atladım 29 Ekim kutlamaları için Beşiktaşa gittim.Şansa konser alanı tekneye yakındı.Cıvıl cıvıldı her yer.22.30 a kadar kutlamalar devam etti.
Hemen vapurla karşıya oradan marmarayla eve geldim.Eve girdiğimde 12 di.Konserde hiç farkında değildim ama çok yorulmuşum eve gelince anladım hemen bir duş yapıp yattım.

Nice 29 Ekimlere

Son düzenleme:
Günaydın herkese
Dünden çok hastayım bugün zor uyandım kemiklerim ağrıyor iliklerime kadar üşüyorum sağlam üşütmüşüm
Anaaaaa geçmiş olsun Allah acil şifalar versin balımmm

Kendine çok dikkat et lütfen
Yaptığın diyet bağışıklığını mı olumsuz etkiledi acaba

2 yıl birikim yaptım ama nasıl
4 gömlek ve 3 pantalon ve kışlık 6 kazağım kışlık var bunlarla 5 yıldır idare ediyorum dışarıda ise sadece döner ve paça çorbası içiyoruz acip bir kalitesizlik var ondan dolayı dışarıda yemeyi % 80 vazgeçtik yedikten sonra acaip pişman oluyorum çünkü parayı zor kazanıyoruz verilen gıda kısıtlı ve kalitesiz ürünlerle yapılmış gurme olduğum için bunun farkındayım
Şimdi ya ev ya otomobil alacağım
Diyeceğim o makyaj ne yahu onca para kreme ,fon döten e bir de sürekli tencere alan mı dersin yok moda diye onca kıyafet böyle birikim yapılmaz !!!
Bulaşık makinem de yok
Yıllardır ki 30 yıldır evliyim bildiğiniz 5 tencerem var yeterli bunlar ,şükür buna rağmen bolluk içindeyim bazı müsrif kadınların bence baba evinde fakir olduklarından maddiyata ve alışverişe ve gösterişe meraklılık ondan mı bilmiyorum? Sizce
Yani açıkçası memleketin kalite konusunda çivisi çıktı bir almaya değmez paran bende kalsın büyük birikim benim için önemli gösteri değil
Yaşlılık için birikim önemli çoğunun bundan dolayı evi yok oysaki eline zamanında para geçmiştir ama o yılları heba etmiştir gösteriş için olay bu

Anaaaaa geçmiş olsun Allah acil şifalar versin balımmm

Kendine çok dikkat et lütfen
Yaptığın diyet bağışıklığını mı olumsuz etkiledi acaba
Teşekkür ederim ablacım amin inşallah herkese şifa versin Allah

Üşüttüm galiba ya bilmiyorum ki

Oyyy ne güzel gezmissin sefan olsun
Günaydın herkese
Dünden çok hastayım bugün zor uyandım kemiklerim ağrıyor iliklerime kadar üşüyorum sağlam üşütmüşüm
Caniiiimm baliiiim geçmiş olsun Alalh acil şifa versin
Bende sabah beri karın ağrısıyla kıvranıyorum (regl agrilari)akşam olsada yatsak

Merhabalar Hanımlar,
aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Varyemez ablacım teşekkürler sen nasılsın, buraya hem sizlere selam vermeye geliyorum hem de bütçemi takip etmiş oluyorum fena da gitmiyorum.. Çünkü geçen ay ipin ucunu saldım hiç birikim yapamadım bu aya 2 gram altın alacağım inşallah. Nakitim de kaldı aslında kenarda ama nedense alamadım yani..

Banka Hesabı: 12.806,17₺ -1562 ₺ =11.244,90₺ ( Hisse senedi aldım)
KK. Hesap Kesim : 17760₺ - Son ödeme tarihi Ayın 5i maaşla ödeyeceğim.
KK. Yeni ay harcama: 2725,81₺ + 432,80₺ = 3.158,61₺
Sanal Kart: 1472 ₺ (795₺ si arkadaşlardan gelecek)
Cüzdan: 1650₺

Teşekkür ederim ablacım amin inşallah herkese şifa versin Allah

Üşüttüm galiba ya bilmiyorum ki
Ekim ayı biraz karışık .Öğlen sıcak oluyor gece buz gibi ne giyeceğini şaşırıyor insan.

Belki üstün ince gelmiştir ya da gece üşümüssündür.

Tavuk suyuna çorba sıcak sıcak ne güzel gelir seviyorsan kelle paça çorbası iç ,sıcak çaylarla idare etmeye çalış .Yazılı haftasına denk gelmesi kötü olmuş.

Son düzenleme:
Ben de iyiyim tatlım çok şükür asgari ücretle geçinme planını yürütmeye devam ediyorum

Oyyy ne güzel gezmissin sefan olsun

Caniiiimm baliiiim geçmiş olsun Alalh acil şifa versin
Bende sabah beri karın ağrısıyla kıvranıyorum (regl agrilari)akşam olsada yatsak
Sağol canım benim sen de sıcak tut kendini benim mesai
Bitti şükür
Darısı başına
Branş öğretmeni değilim yazılı haftası ben daha sakin geçiriyorum mesaiyi çok şükür ablacım

Evet havalar dengesiz bi yerde üşüttüm muhtemelen ama toparlarım inşallah

Güzel günlerde kullansın

artık kendi yatağında uyusun
Amin inşallah çok teşekkürler
Ayrı yatma fikrine direniyor da bakalım

Kuymak ve patates kavurması Doğu Karadeniz galiba memleket benim gibi

2 gün rapor alsan olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…