Güzel günlerde kullansınBugün tören çıkışı iki arkadaşla bize geldik çay içtik.Sonra onları bir yere kadar bırakıp oğlusla markete gittik.Marketten sonra güzel havayi evde geçiresim gelmedi hadi AVM ye dedim ama oğlus babasının oraya gitmek istedi oradaki arkadaşlariyla oynamaya.Avm yakın oraya,oğlanı babaya bırakıp AVM ye gittim oğlusa oda takımı sipariş ettim 51 bine9 taksit..Oğlan doğduğundan beri benimle uyuyor.Bir odası olsun ayrılsın istedim.Ne zamandır aklımdaydı.Ranza istedi paşam illa,hem de üst katını.Korumalik kısa görünüyor hayatta onu yatiramazdim üstte ve zaten secendk çok azdı ranzalı takım olarak.Normal karyola,üç kapaklı dolap ve çalışma masası sandalyesi almış oldum, karyola yatağı dahil,montaj da onlardan.Hayirli olsun inşallah begenir geldiğinde oğlus
geçmiş olsun canımGünaydın herkese
Dünden çok hastayım bugün zor uyandım kemiklerim ağrıyor iliklerime kadar üşüyorum sağlam üşütmüşüm
Teşekkür ederim ablageçmiş olsun canım
Okula geldim zaten yazılı haftası diye ama zor duruyorumevdemisin iştemi
Anaaaaa geçmiş olsun Allah acil şifalar versin balımmmGünaydın herkese
Dünden çok hastayım bugün zor uyandım kemiklerim ağrıyor iliklerime kadar üşüyorum sağlam üşütmüşüm
Teşekkür ederim ablacım amin inşallah herkese şifa versin AllahAnaaaaa geçmiş olsun Allah acil şifalar versin balımmm
Kendine çok dikkat et lütfen
Yaptığın diyet bağışıklığını mı olumsuz etkiledi acaba
Oyyy ne güzel gezmissin sefan olsunGünaydınlar
Dün sabah oğlumla ve babamla kahvaltı yaptık.Kuymak,patates kavurması ,sahanda yumurta ve kahvaltılıklar vardı.Eşim erkenden işe gitmişti.
Hazır tatil havada güneşli misslergibiydi öğlen 12 de çıktım yola .Önce Kadıköy ardından vapurla Beşiktaş yaptım.Otobüsle Emirgana kadar gittim.Oradan dönüşü sahilden yürüyerek geze geze yaptım .Arada Sakıp Sabancı Müzesine girdim.
Baltalimanında polis evinin sosyal tesisi vardı .Orada balık yedim .Çıktım Rumelihisarı Aşiyana kadar geldim.Her yer cıvıl cıvılmillet sahilde çayını kahvesini sandalyesini almış kimisi balık tutuyor sevgililer elele boğazda yatlar gemiler çok güzeldi..
Niyetim Bebeğe kadar yürümekti ama Aşiyanda Üsküdar vapurunu görünce atladım Üsküdara gittim.
Orada da gençler Beşiktaşa gidiyordu.Gemi kaça kadar hareket ediyor dedim.Gece 1 deyince hemen atladım 29 Ekim kutlamaları için Beşiktaşa gittim.Şansa konser alanı tekneye yakındı.Cıvıl cıvıldı her yer.22.30 a kadar kutlamalar devam etti.
Hemen vapurla karşıya oradan marmarayla eve geldim.Eve girdiğimde 12 di.Konserde hiç farkında değildim ama çok yorulmuşum eve gelince anladım hemen bir duş yapıp yattım.
Nice 29 Ekimlere
Caniiiimm baliiiim geçmiş olsun Alalh acil şifa versinGünaydın herkese
aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde kullanınBugün tören çıkışı iki arkadaşla bize geldik çay içtik.Sonra onları bir yere kadar bırakıp oğlusla markete gittik.Marketten sonra güzel havayi evde geçiresim gelmedi hadi AVM ye dedim ama oğlus babasının oraya gitmek istedi oradaki arkadaşlariyla oynamaya.Avm yakın oraya,oğlanı babaya bırakıp AVM ye gittim oğlusa oda takımı sipariş ettim 51 bine9 taksit..Oğlan doğduğundan beri benimle uyuyor.Bir odası olsun ayrılsın istedim.Ne zamandır aklımdaydı.Ranza istedi paşam illa,hem de üst katını.Korumalik kısa görünüyor hayatta onu yatiramazdim üstte ve zaten secendk çok azdı ranzalı takım olarak.Normal karyola,üç kapaklı dolap ve çalışma masası sandalyesi almış oldum, karyola yatağı dahil,montaj da onlardan.Hayirli olsun inşallah begenir geldiğinde oğlus
Ekim ayı biraz karışık .Öğlen sıcak oluyor gece buz gibi ne giyeceğini şaşırıyor insan.Teşekkür ederim ablacım amin inşallah herkese şifa versin Allah
Üşüttüm galiba ya bilmiyorum ki
Ben de iyiyim tatlım çok şükür asgari ücretle geçinme planını yürütmeye devam ediyorumMerhabalar Hanımlar,
aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Varyemez ablacım teşekkürler sen nasılsın, buraya hem sizlere selam vermeye geliyorum hem de bütçemi takip etmiş oluyorum fena da gitmiyorum.. Çünkü geçen ay ipin ucunu saldım hiç birikim yapamadım bu aya 2 gram altın alacağım inşallah. Nakitim de kaldı aslında kenarda ama nedense alamadım yani..
Banka Hesabı: 12.806,17₺ -1562 ₺ =11.244,90₺ ( Hisse senedi aldım)
KK. Hesap Kesim : 17760₺ - Son ödeme tarihi Ayın 5i maaşla ödeyeceğim.
KK. Yeni ay harcama: 2725,81₺ + 432,80₺ = 3.158,61₺
Sanal Kart: 1472 ₺ (795₺ si arkadaşlardan gelecek)
Cüzdan: 1650₺
Sağol canım benim sen de sıcak tut kendini benim mesaiOyyy ne güzel gezmissin sefan olsun
Caniiiimm baliiiim geçmiş olsun Alalh acil şifa versin
Bende sabah beri karın ağrısıyla kıvranıyorum (regl agrilari)akşam olsada yatsak
Branş öğretmeni değilim yazılı haftası ben daha sakin geçiriyorum mesaiyi çok şükür ablacımEkim ayı biraz karışık .Öğlen sıcak oluyor gece buz gibi ne giyeceğini şaşırıyor insan.
Belki üstün ince gelmiştir ya da gece üşümüssündür.
Tavuk suyuna çorba sıcak sıcak ne güzel gelir seviyorsan kelle paça çorbası iç ,sıcak çaylarla idare etmeye çalış .Yazılı haftasına denk gelmesi kötü olmuş.
Amin inşallah çok teşekkürlerGüzel günlerde kullansın
artık kendi yatağında uyusun
Kuymak ve patates kavurmasıGünaydınlar
Dün sabah oğlumla ve babamla kahvaltı yaptık.Kuymak,patates kavurması ,sahanda yumurta ve kahvaltılıklar vardı.Eşim erkenden işe gitmişti.
Hazır tatil havada güneşli misslergibiydi öğlen 12 de çıktım yola .Önce Kadıköy ardından vapurla Beşiktaş yaptım.Otobüsle Emirgana kadar gittim.Oradan dönüşü sahilden yürüyerek geze geze yaptım .Arada Sakıp Sabancı Müzesine girdim.
Baltalimanında polis evinin sosyal tesisi vardı .Orada balık yedim .Çıktım Rumelihisarı Aşiyana kadar geldim.Her yer cıvıl cıvılmillet sahilde çayını kahvesini sandalyesini almış kimisi balık tutuyor sevgililer elele boğazda yatlar gemiler çok güzeldi..
Niyetim Bebeğe kadar yürümekti ama Aşiyanda Üsküdar vapurunu görünce atladım Üsküdara gittim.
Orada da gençler Beşiktaşa gidiyordu.Gemi kaça kadar hareket ediyor dedim.Gece 1 deyince hemen atladım 29 Ekim kutlamaları için Beşiktaşa gittim.Şansa konser alanı tekneye yakındı.Cıvıl cıvıldı her yer.22.30 a kadar kutlamalar devam etti.
Hemen vapurla karşıya oradan marmarayla eve geldim.Eve girdiğimde 12 di.Konserde hiç farkında değildim ama çok yorulmuşum eve gelince anladım hemen bir duş yapıp yattım.
Nice 29 Ekimlere
2 gün rapor alsan olmazmiSağol canım benim sen de sıcak tut kendini benim mesai
Bitti şükür
Darısı başına
Branş öğretmeni değilim yazılı haftası ben daha sakin geçiriyorum mesaiyi çok şükür ablacım
Evet havalar dengesiz bi yerde üşüttüm muhtemelen ama toparlarım inşallah