Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bayram kutlamalarına gittik geldik
Öğleden sonra annemi de alıp pazara çıktım hava da çok güzel gezip geldim

1155 tl harcadım ,aldıklarım

1 kilo kuru kayısı 400 tl
1 kilo kuru incir 350 tl
Kaju 200 tl
Domates 35 tl
Elma 25 tl
Havuç 20 tl
Muz 45 tl
Mor lahana 20 tl
Turp 10 tl
6 adet küçük kavun 50 tl

Allah bereket versin kazançlarımıza 🤲
Bereketli olsun ablacim afiyetle ye😘

Banka Hesabı: 12206,17₺ + 600₺ =12.806,17₺ (Arkadaşa nakit verdim oda bana havale gönderdi)
KK. Hesap Kesim : 17760₺ - Son ödeme tarihi Ayın 5i maaşla ödeyeceğim.
KK. Yeni ay harcama: 2725,81₺ ( Taksitli geçen aylardan gelen borç) + 432,80₺ Çitlekçi alışveriş
Sanal Kart: 1472 ₺ (795 TLsi arkadaşlardan gelecek)
Cüzdan: 1500₺

dolar milyoneri dolar milyoneri nerelerdesin kızzz dünden beri yoksun

M Meyraa- sen nerelerdesin bakalım?

I idilkaya inşaallah herşey yolundadır tatlım

zinnia zinnia ve M meltem1966 ablalarım ses verin lütfen

Purpplee Purpplee şekerim anladım 1. Sınıf annesisin tatillerde bari uğra şekerim

Marifetli atom karıncam Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii Iyi akşamlar

Khalesinil Khalesinil bacım sana da iyi akşamlar sen de benim gibi hesap kitap işlerini yapmışsın
Bugün tören çıkışı iki arkadaşla bize geldik çay içtik.Sonra onları bir yere kadar bırakıp oğlusla markete gittik.Marketten sonra güzel havayi evde geçiresim gelmedi hadi AVM ye dedim ama oğlus babasının oraya gitmek istedi oradaki arkadaşlariyla oynamaya.Avm yakın oraya,oğlanı babaya bırakıp AVM ye gittim oğlusa oda takımı sipariş ettim 51 bine 🙈 9 taksit..Oğlan doğduğundan beri benimle uyuyor.Bir odası olsun ayrılsın istedim.Ne zamandır aklımdaydı.Ranza istedi paşam illa,hem de üst katını.Korumalik kısa görünüyor hayatta onu yatiramazdim üstte ve zaten secendk çok azdı ranzalı takım olarak.Normal karyola,üç kapaklı dolap ve çalışma masası sandalyesi almış oldum, karyola yatağı dahil,montaj da onlardan.Hayirli olsun inşallah begenir geldiğinde oğlus

Bugün tören çıkışı iki arkadaşla bize geldik çay içtik.Sonra onları bir yere kadar bırakıp oğlusla markete gittik.Marketten sonra güzel havayi evde geçiresim gelmedi hadi AVM ye dedim ama oğlus babasının oraya gitmek istedi oradaki arkadaşlariyla oynamaya.Avm yakın oraya,oğlanı babaya bırakıp AVM ye gittim oğlusa oda takımı sipariş ettim 51 bine 🙈 9 taksit..Oğlan doğduğundan beri benimle uyuyor.Bir odası olsun ayrılsın istedim.Ne zamandır aklımdaydı.Ranza istedi paşam illa,hem de üst katını.Korumalik kısa görünüyor hayatta onu yatiramazdim üstte ve zaten secendk çok azdı ranzalı takım olarak.Normal karyola,üç kapaklı dolap ve çalışma masası sandalyesi almış oldum, karyola yatağı dahil,montaj da onlardan.Hayirli olsun inşallah begenir geldiğinde oğlus
Kuzucuğun güle güle güzel günlerde huzurla kullansın canım 😘

Güle güle kullansın oğlusun 😍

Annemin doktor hastane işleri için 2 haftadır yorulduk
haftaya salı günü sonuçları yorumlayacak kardiyolog ve gastrolog.

kardiyoloji, gastroloji. enfeksiyon hastalıkları,endokrinoloji ve göz hastalıklarını dolandık
gastrolojinin sonucunu beklemek içimi daralttı Rabbim uzak eylesin inşallah.

kardiyoloji, gastroloji. enfeksiyon hastalıkları,endokrinoloji ve göz hastalıklarını dolandık
Allah acil acil şifalar versin herşey çok yolunda gitsin tertemiz çıksın
Çok amin 🤲

Allah şifa versin ablacım

X