Doktor rapor verir mi bilmiyorum ki canım bazen gerçekten onla uğraşacağına okula gideyim diyor insan2 gün rapor alsan olmazmi
Ben de aynı kafadayımDoktor rapor verir mi bilmiyorum ki canım bazen gerçekten onla uğraşacağına okula gideyim diyor insan
Çok teşekkür ederim aminMerhabalar Hanımlar,
aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Varyemez ablacım teşekkürler sen nasılsın, buraya hem sizlere selam vermeye geliyorum hem de bütçemi takip etmiş oluyorum fena da gitmiyorum.. Çünkü geçen ay ipin ucunu saldım hiç birikim yapamadım bu aya 2 gram altın alacağım inşallah. Nakitim de kaldı aslında kenarda ama nedense alamadım yani..
Banka Hesabı: 12.806,17₺ -1562 ₺ =11.244,90₺ ( Hisse senedi aldım)
KK. Hesap Kesim : 17760₺ - Son ödeme tarihi Ayın 5i maaşla ödeyeceğim.
KK. Yeni ay harcama: 2725,81₺ + 432,80₺ = 3.158,61₺
Sanal Kart: 1472 ₺ (795₺ si arkadaşlardan gelecek)
Cüzdan: 1650₺
Oyyy oy benim fıstığım hasta mı olmuş, geçmişler olsun…Doktor rapor verir mi bilmiyorum ki canım bazen gerçekten onla uğraşacağına okula gideyim diyor insan
Ne olacak, senin tuttuğun kazanacak canumM Meyraa- sana seslenmek için topiğe girmiştim bir de baktım sen topiktesin kızzz
Nasılsın bakalım ne var ne yok
Kalan son 1gün
dolar milyoneri ile cuma günü yarışınız bitiyor hazır mısın tatlım
Meyra yiririm seniNe olacak, senin tuttuğun kazanacak canum
Geçmiş olsun canımDoktor rapor verir mi bilmiyorum ki canım bazen gerçekten onla uğraşacağına okula gideyim diyor insan
GünaydınGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle...
Erkenden uyanınca en iyisi okula götürmek için fıstıklı irmik helvası kavurayım dedim nasibi olanlara afiyet şifa olsun
çocuklar nasıl oldu daha iyilermi biran önce toparlarlar inşallah geçmişler olsunGünaydınlar erkenciyim
Yapacak bir sürü iş var akşam çok erken yattım.
Biraz anneme gittik salça tursu vs getirdik kışlık. Çocuklar eğlendi. Ama hastalandilar boğazlar yaniyor.
Harcamalar çok oldu bu ay. Sanırım bir aksilik çıkmazsa Aralık ayında rahatlicaz.
yok orta karadenizliyimAmin inşallah çok teşekkürler
Ayrı yatma fikrine direniyor da bakalım
Kuymak ve patates kavurmasıDoğu Karadeniz galiba memleket benim gibi
iyi gidiyorsunBugün para harcamadım kalan harcama limiti 998 tl son 7 gün
ellerine sağlıkGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle...
Erkenden uyanınca en iyisi okula götürmek için fıstıklı irmik helvası kavurayım dedim nasibi olanlara afiyet şifa olsun