Milyonerim gızıaaaammm benBu saatte kahvaltı
Bekar olmak varmış
Direne direne kazanacaksın ablacım ha gayretdolar milyoneri balımmm şu andaki kredi kartı güncel borcum ve de harcama ayrıntıları
Bir de 2 kasımda eklenecek 4000 tl ile toplamda 6480 tl olacak
Ben bunun dışında elden 2456 tl harcadım
Bunun içinde apartman aidatı market harcaması ve okul için çay parası var
Kısacası kredi kartı toplamı ve elden harcama toplamım bugün itibariyle 8936 tl
Son 12 günkalan harcama limitim 2355 tl
Inşaallah canım benim hayırlısıyla bakalımDirene direne kazanacaksın ablacım ha gayret
Maşallah tutumlulukta bir sen edemem zaten de meyraaaaadan da iyiyim şimdi Allah var
sollayıp geçmek güzel ama bu yolda birlikte yürümek daha güzelInşaallah canım benim hayırlısıyla bakalım
Yok yok sen hepimizi sollar geçersin balımmm yaşın daha küçük önünde inşaallah uzun yılların var
Afiyet bal şeker olsun ablacımAkşam menüm
Karnıbahar yemeği
yoğurt
Acı biber turşusu
Tamam o zaman Beylerbeyinde 3 daire yan yana halay çekeriz birliktesollayıp geçmek güzel ama bu yolda birlikte yürümek daha güzelhepimizin helal bereketli kazançları birikimleri, yatırımları olsun inşallah
Tamam o zaman Beylerbeyinde 3 daire yan yana halay çekeriz birlikte
Süperrrrrrrr ayyy hadi inşaallahHayır hayır dört villa olcak meyrabam sen ben atım karıncam
ayyyy kocamaaannn bahçesi olsun her gün piknik yapalım
Bana laf dokundurmadan geçme zarten senDirene direne kazanacaksın ablacım ha gayret
Maşallah tutumlulukta bir sen edemem zaten de meyraaaaadan da iyiyim şimdi Allah var
Eveeet ne yapıyoruz o zaman, gereksiz para harcamadan birikim yapıyoruz…Süperrrrrrrr ayyy hadi inşaallah
Hay maşallahMilyonerim gızıaaaammm ben
Hep sana çıkıyor bu yollarBana laf dokundurmadan geçme zarten sen
İstanbul’a gelirsek otelde değil sende kalıyoruzEveeet ne yapıyoruz o zaman, gereksiz para harcamadan birikim yapıyoruz…
Ne güzel evde olmak böyle anlar tefekkür etmek için çok güzel bazen hayatı sessize almak gerekiyorBugün evden dışarı çıkmadım
Köşeme çekildim zikrim ,kitabım ve burada yazmakla meşgul oldum
Kalorifer peteğinin dibindeki berjer bu yıl en sevdiğim mekan oldu
Annemin siparişlerini aldım bir tarafım akşam namazından sonra al ve götür bir tarafım yarın öğleden önce git ve gel
Bakalım hangi tarafım galip gelecek
E yaaaaniİstanbul’a gelirsek otelde değil sende kalıyoruz