Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun balll ablacım iyi ettinAnneme gittim siparişlerini götürdüm, geldim
Balımmmm Allah hepimizden razı olsunAllah razı olsun balll ablacım iyi ettin
Hay maşallah kahvaltıya üç çeşit nedir hatun Allah nazarlardan korusunHelloooo
Yine dıgıdık dıgıdık bir günü bitirdim
Sabah kahvaltıya patates kavurması yumurtalı ekmek ve mantarlı omlet yaptım
Sonra kızı derse götürdüm ordan bi tunik siparişim vardı onu aldım 650tl ödedim
Eve geldim temizlik yaptım
Kurufasulye pilav yaptım
Anneme geçtim
Akşam üzeri çıktık avmye gittik
Popeyes yemek istediler çocuklar 475tl oraya ödedim
Oğlana bot aldım 850tl verdim
Kiz ne olduğunu bilmediğim bi zimbirti aldı 70tl
Eve geldim yemeği yemişler çay koydum içtiler cok yoruldum yarım saate yatarım iyi gecelersss
Kızzzzz sen evlenip çoluk çocuğa karışınca kahvaltıda kaç çeşit yapmayı düşünüyorsun paşaaammm heeHay maşallah kahvaltıya üç çeşit nedir hatun Allah nazarlardan korusun
Kvler var ya cano yoksa yumurta kırar gecerim çok bileHay maşallah kahvaltıya üç çeşit nedir hatun Allah nazarlardan korusun
Kocişkom hazırlar benim çok sever mutfak işleriniKızzzzz sen evlenip çoluk çocuğa karışınca kahvaltıda kaç çeşit yapmayı düşünüyorsun paşaaammm hee
Aslında saat 5 ye uyandım ama size ayıp olmasın, hani sizi geçmiş olmayayım, her yarışta, diye yazmadımGünaaayyydıııınnnnnnn günaydın günaydın ay ay ay ayyyy
He he, bürün erkeklerin rüyası, bir karım olsa da kahvaltı hazırlasamKocişkom hazırlar benim çok sever mutfak işlerini
O zaman mastercheff tayfasından birini bulmaya bak kızzzKocişkom hazırlar benim çok sever mutfak işlerini
Meyra kahvaltıda sen ne hazırlıyorsun bugün ev ahalisineHe he, bürün erkeklerin rüyası, bir karım olsa da kahvaltı hazırlasam
Benimki öyle ablasıHe he, bürün erkeklerin rüyası, bir karım olsa da kahvaltı hazırlasam