Şade canımNe gibi şeyler yanında ne var ?
Amaaaa akşama kelli felli yemekli bir davet var katılmam gereken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şade canımNe gibi şeyler yanında ne var ?
Ohhh afiyet şifa olsun canımÇayımı demledim yanına sucuklu kaşarlı tost yapıyorum
Allah razı olsun bacımOhhh afiyet şifa olsun canım
Kabağın da bir sahibi var diyorsun ablacımB
Ben sana ne diyorum balımmm M Meyraa- ablana fazla yüklenme
O her ne kadar sana iyi temennilerde bulunsa da onun da bir sahibi var onun gücüne gidebilir
Moral bozmak yok hemen önce toparlanmaya ruhumuzdan başlıyoruz
Bugün kendine beslenme ve egzersiz planı yap bakayım
Çabuk çabuk çabuk kalk kalk kendine geldine gel sen nereden nereye geldin
Kabak detoksu filan yap
Teşekkür ederim ballı Lokmam800 gr nedir yaw duyan da 8 kg aldın sanır
Halledersiiiiin sen
Afiyet şifa olsunBen de işte, göl kenarında yürüyüşümü yaptım, oturdum bir şeyler içiyorum
Afiyet şifa olsun ablacımÇayımı demledim yanına sucuklu kaşarlı tost yapıyorum
Hangi ablanı tatlım M Meyraa- ablanı mı beni mi ?Eki Görüntüle 3495101
Bana her şey seni hatırlatıyor ablacım
Sence bu cümle meyra abamı mı hatırlatır
DoğruSence bu cümle meyra abamı mı hatırlatır
O anca yesin içsin gezsin
Kız ben de birşeyler yazıp satayım bari yeterli bilgi birikimine sahip olabilirsemEki Görüntüle 3495113
Bimden kitap almadım da demem
Bu kitap ne zamandır sepetimdeydi 90 tl civarı sitelerde , yeğenlerim okusun diye alacaktım
Bimde 36 tl gördüm hemen aldım
Senin adamın kitabı ablacım
Varyemez
Yaz tabi biz alırız öğrencilerime aldırırım sonra imza günü yaparızKız ben de birşeyler yazıp satayım bari yeterli bilgi birikimine sahip olabilirsem
Maliye bakanı beni döver millete lüzumsuz para harcatmıyorsun ,borçlandırmıyorsun diyeYaz tabi biz alırız öğrencilerime aldırırım sonra imza günü yaparız
Sen maliye bakanı olsan ohhoooo ülke şahlandırdı heMaliye bakanı beni döver millete lüzumsuz para harcatmıyorsun ,borçlandırmıyorsun diye
O şahlanışı gerçekleştirmek için yapacağım icraatlar listesi varSen maliye bakanı olsan ohhoooo ülke şahlandırdı he
Onuncu yıl marşı çaldı kulaklarımda, son cümleni okurkenO şahlanışı gerçekleştirmek için yapacağım icraatlar listesi var
Tabiki benim düşündüğüm icraatlar bazılarını çok üzerdi ama önemli olan benim için Aziz Türk Milleti
Bu saatte kahvaltıEve geldim kahvaltı yapmadan gittim çarşıya, bir kaç işim vardı ama planlarıma uyamadım abdestli değildim eve gelmem gerekti
Bir çay koyam da kahvaltı yapam
Bu arada afferin bana aç gezdiğim halde yemek içmek harcaması yapmadan geldim