- 28 Aralık 2023
- 4.705
- 12.439
Ben de bunu yedimBen çoktan bozdum bbileee
bu hafta kermes var, bugün Adana dan tıut da, et döner, tavuk şiş, lahmacun tatlı ne bulduysam yediiiiiimmm
Yersen gülüm…Ben de bunu yedim
Ona bakarsan ben de bugün gözleme yedim simit yedim iki farklı çikolata yedimYersen gülüm…
Artı ben yalan konuşmam pardon yazmam.. porsiyonları çok küçük tutmuş olabilirim
İşte miktar önemli, yoksa her şeyden yiyoruz zaten…Ona bakarsan ben de bugün gözleme yedim simit yedim iki farklı çikolata yedim
Kolay kolayİşte miktar önemli, yoksa her şeyden yiyoruz zaten…
Eee 4.99 kg vermek kolay mı?
Ay dunde ben yaşadım aynısınıAyy olecem yorgunluktan nedir bu okul çıkışı eğitim ya kafam beynim bedenim yoruldu...
Ne eğitimi aşko buAy dunde ben yaşadım aynısını
Hayir yani bi çok eğitimi uzaktan eğitim veriyorsun bunu da ver yani
Bereketli olsun durduğu yerde çoğalsın inşallahVaryemez bana bir 10 gr daha bilezik ekler misin? Gelecek aylar bir şeyler alabilir miyim bilmiyorum ama bu ayı iyi kapattım. Eşim de ekstra 500 dolar verdi birikim için
EtikNe eğitimi aşko bu
Ama bu hiç etik değil deyip çıksaydın eğitimdenEtik
30-50 yaş aralığındaki insanlara etik eğitimi veriyolar
Hahahaha sen varya tam benliksinAma bu hiç etik değil deyip çıksaydın eğitimden
Ahaha iki deli bir araya gelelim diyorsunHahahaha sen varya tam benliksin
Oğlum oradaki m. Fen lisesini kazanırsa tayin isteyeceğim sırf senin icin
Bereketli olsun canım ekledimVaryemez bana bir 10 gr daha bilezik ekler misin? Gelecek aylar bir şeyler alabilir miyim bilmiyorum ama bu ayı iyi kapattım. Eşim de ekstra 500 dolar verdi birikim için
Sana da Allah rahatlık versin huzurlu geceler tatlı rüyalar balımmmAy kıaazzz iyi ki varsınız he
Ama uyuyup dinlenme vakti
Hepinizi kokulu öpücüklerle kucaklıyorum Allah rahatlık versin aşkolar