- 28 Aralık 2023
- 4.705
- 12.439
Ay artık ben de okuyorum kendimi sabah evden çıkarken sen de oku canım ablacımUykularım normal düzene girdi dedim kendi kendime nazar ettim
Dün yorulmuşum akşamdan uyudum gece 3 te kalktım.Bir sağa dön bir sola dön uyumanın kolayı yok.Televizyonmu izlesem dedim vazgeçtim kalktım mutfağa gittim.İki tencere yemek yaptımbiraz kıymam vardı kıymalı kabak ve karnabahar yemeği yaptım.Bulaşık makinesini boşalttım.Sonra gittim geri yattım sabah bi kalktım saat 8 olmuş
Afiyet bal olsun ablacımOkulda yediklerim
Patatesli taze fasulye
Bulgur pilavı
Salata
Bu sebepten evde yine yemek yiyemem
Sana da afiyet şifa olsun balımmmAfiyet bal olsun ablacım
ben de eve yeni geldim kahvaltımı okula götürdüm ama yoğunluktan yiyemedim geri getirdim şimdi çay koyup kahvaltı yapacağım, milyoner kahvaltısı
Teşekkür ederimSana da afiyet şifa olsun balımmm
Bak herşey senden yana bugün de güzel güzel eksilmiştir gramlar
Evet canımTusaşta terör saldırısı, patlama olmuş şehitlerimiz varmış
Sosyal medya kullanmayınca ben yeni öğrendimEvet canım
Saat 16.30 dan bu yana haberi takip ediyorum
Allah rahmet eylesin şehitlerimize
Allah devletimizin milletimizin düşmanlarını helâk etsin
Hayyyy maşallahBir gün daha geçti gitti yarın ola hafta sonu gele
Bugün harcamasız geçti
Bugün meslekte tam 24 yıl geride kaldı
Allah razı olsun canım benim darısı başına olsunHayyyy maşallah
Amin ablacım inşallah hepimizeAllah razı olsun canım benim darısı başına olsun
Inşaallah canımbugün Türkcell taahhüt bitiyor, Türk Telekom’a yarın geçecekmişim aradım görüştüm.
Türkcellde faturalı olduğum ve taahhütüm bittiği için faturasıza geçmek istedim, hat babamın üstüne olunca onun araması gerekiyor dedi kadın.
Aradık yatsıdan sonra operatörde kimse yok, terör saldırısından dolayı yoğunluk var sanırım
İnşallah faturada yüksek bir meblağ gelmez
Canım sıkıldı
İyi yapmışsın ablacım zaten o teklif baya mantıklıydı hayırlı olsunInşaallah canım
Bu aralar bütün operatörleri araştırdım lakin fiyatlar çok uçuk ben de Türk telekomdan bana önerilen tarifeyi dün onayladım geçtim
Ben çoktan bozdum bbileeeMeeeyyyyraaaaaa pabucu yarım gel foruma diyeti bozalım
Ye gülüm yeBak canım sıkıldı ya hemen tatlı istiyo vücudum
Ben de yaaa, ne diyeceğimi bilemiyorum…Sosyal medya kullanmayınca ben yeni öğrendim
Amin amin amin ablacım