Dua ediyoruz canım, kim neden vazgeçmek üzereyse, genel yani sağlıktan, birikimden hayattan vs…Günaydın şekerim
8 gün mü kaldı kıaazzz
beni bi sal gadıııınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dua ediyoruz canım, kim neden vazgeçmek üzereyse, genel yani sağlıktan, birikimden hayattan vs…Günaydın şekerim
8 gün mü kaldı kıaazzz
beni bi sal gadıııınn
Salamam canım, sen benim gaz pompamsın…Günaydın şekerim
8 gün mü kaldı kıaazzz
beni bi sal gadıııınn
Aha burası kızzzzzzz topağımızHangi dükkan kıaaaaazzz ablacıııım
Günaaayyydıııııaaaannn gü naaay dıııaaannn
Bugün dahil tam 9 gün balımmmmGünaydın şekerim
8 gün mü kaldı kıaazzz
Uç da gel topiğimize kon halıcımValla mesajlarınızı görünce öyle imrendimki ben de en kısa sürede katılıcam inşallah
Amin aminDua ediyoruz canım, kim neden vazgeçmek üzereyse, genel yani sağlıktan, birikimden hayattan vs…
Abbboooowwww o neydi gııaazzSalamam canım, sen benim gaz pompamsın…
Heee doğruAha burası kızzzzzzz topağımız
Bugün sayılmaz baaaneBugün dahil tam 9 gün balımmmm
Kızzz sayılsın varsın ben senin iyiliğine diyorumAmin amin
Abbboooowwww o neydi gııaazz
Heee doğru
Bugün sayılmaz baaane
Yavaş geçsin zaman,daha çok verelim….Kızzz sayılsın varsın ben senin iyiliğine diyorum
Bugün hareket edersin az yersin bol bol sıvı tüketirsin ödem attıracak uygulamalar yaparsın balıımmmm
Sence benim ihtiyacım mı var ablacım :Kızzz sayılsın varsın ben senin iyiliğine diyorum
Bugün hareket edersin az yersin bol bol sıvı tüketirsin ödem attıracak uygulamalar yaparsın balıımmmm
Koruma koruma, korumaya geçersin demek istedi canım, ruh ikizim, şekerim…Sence benim ihtiyacım mı var ablacım :
Meyra 5 olmasa da 4.9 kg verirsin senKoruma koruma, korumaya geçersin demek istedi canım, ruh ikizim, şekerim…
Ayrıca, benim veremeyeceğimden çok emin…. o yüzden, bütün oklar seni gösteriyor…
Artık, 3 mü 5 mi 7 mi, hep birlikte göreceğiz canım…Meyra 5 olmasa da 4.9 kg verirsin sen
Oku kendini canımUykularım normal düzene girdi dedim kendi kendime nazar ettim
Dün yorulmuşum akşamdan uyudum gece 3 te kalktım.Bir sağa dön bir sola dön uyumanın kolayı yok.Televizyonmu izlesem dedim vazgeçtim kalktım mutfağa gittim.İki tencere yemek yaptımbiraz kıymam vardı kıymalı kabak ve karnabahar yemeği yaptım.Bulaşık makinesini boşalttım.Sonra gittim geri yattım sabah bi kalktım saat 8 olmuş
Yemekler aradan çıkmış oldu, iyi tarafından bakmak lazım…Uykularım normal düzene girdi dedim kendi kendime nazar ettim
Dün yorulmuşum akşamdan uyudum gece 3 te kalktım.Bir sağa dön bir sola dön uyumanın kolayı yok.Televizyonmu izlesem dedim vazgeçtim kalktım mutfağa gittim.İki tencere yemek yaptımbiraz kıymam vardı kıymalı kabak ve karnabahar yemeği yaptım.Bulaşık makinesini boşalttım.Sonra gittim geri yattım sabah bi kalktım saat 8 olmuş
Aybalam senden güzel bi sonuç bekliyorum ben hepimizi şaşırtacaksın inanıyorumKoruma koruma, korumaya geçersin demek istedi canım, ruh ikizim, şekerim…
Ayrıca, benim veremeyeceğimden çok emin…. o yüzden, bütün oklar seni gösteriyor…
Ooo 4.99 patron çıldırmısMeyra 5 olmasa da 4.9 kg verirsin sen