Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Amin amin 🤣

Abbboooowwww o neydi gııaazz🤣

Heee doğru 🤭🤣

Bugün sayılmaz baaane🤣🤣🤣
Kızzz sayılsın varsın ben senin iyiliğine diyorum
Bugün hareket edersin az yersin bol bol sıvı tüketirsin ödem attıracak uygulamalar yaparsın balıımmmm

Uykularım normal düzene girdi dedim kendi kendime nazar ettim😁

Dün yorulmuşum akşamdan uyudum gece 3 te kalktım.Bir sağa dön bir sola dön uyumanın kolayı yok.Televizyonmu izlesem dedim vazgeçtim kalktım mutfağa gittim.İki tencere yemek yaptım😀biraz kıymam vardı kıymalı kabak ve karnabahar yemeği yaptım.Bulaşık makinesini boşalttım.Sonra gittim geri yattım sabah bi kalktım saat 8 olmuş

Dün yorulmuşum akşamdan uyudum gece 3 te kalktım.Bir sağa dön bir sola dön uyumanın kolayı yok.Televizyonmu izlesem dedim vazgeçtim kalktım mutfağa gittim.İki tencere yemek yaptım😀biraz kıymam vardı kıymalı kabak ve karnabahar yemeği yaptım.Bulaşık makinesini boşalttım.Sonra gittim geri yattım sabah bi kalktım saat 8 olmuş
Oku kendini canım 🫠

Arada herkese olur, fazla takılmamak lazım… ☺️

Yemekler aradan çıkmış oldu, iyi tarafından bakmak lazım…
Ellerine sağlık, afiyet şifa olsun…. 🥰

Koruma koruma, korumaya geçersin demek istedi canım, ruh ikizim, şekerim…😏

Ayrıca, benim veremeyeceğimden çok emin…. 😉 o yüzden, bütün oklar seni gösteriyor… 😂
Aybalam senden güzel bi sonuç bekliyorum ben hepimizi şaşırtacaksın inanıyorum 🤣

X