Bana şöyle bir teklif var benim evde internet yok ya mecburen yüksek gb 'lı kullanmam gerek aksi takdirde sizlerle iletişimim kesilirBen Türkcell kullanıyorum taahhütüm bitti iki yoldır 12 gb 1000 dk 250 sms 170₺ ödüyordum
Şimdi Türk Telekom’a başvurdun bugün gelecek hattım 15+2 gb (2gb sosyal medyada geçerli) 1000 dk sms hatırlamıyorum sanırım 250 idi, 240 tl ablacım
Bence çok iyi ablacım, evdeki internet taahhütüm de yenilendi sanırım ona da 400 küsür ödüyorumBana şöyle bir teklif var benim evde internet yok ya mecburen yüksek gb 'lı kullanmam gerek aksi takdirde sizlerle iletişimim kesilir
Evde internete ihtiyaç duymuyorum internet benimle her gittiğim yerde olsun istiyorum
Senin evde internet var mı varsa o ne kadar geliyor?
Balıımmmmmmmm kuzucummmmmm yiririm seniBence çok iyi ablacım, evdeki internet taahhütüm de yenilendi sanırım ona da 400 küsür ödüyorum
Bizle iletişimini kesecek operatörün vericilerini ateşe veririm he
Ben de seni yiyeeeriiiimmm baalllll ablacııımmmBalıımmmmmmmm kuzucummmmmm yiririm seni
Evde internet olsa günün büyük çoğunluğunu dışarda geçirdiğim için neredeyse kullanmadığım internete boşuna para vermiş olacağım
Öyle olacağına diyorum nasılsa o para benden çıkacaksa hiç olmazsa sonuna kadar kullandığım güzel ve verimli vakit geçirmemi sağlayacak şekilde kullanabileyim interneti diyorum. O yüzden de böyle yüksek gb lı tarife kullanıyorum
Amannnnnnn içkim yok ,sigaram yok ,kumarım yok ,gece hayatım yok ,hovardalık yok
Bir tek internet kulanımım var olsun be o kadar
Bu bal ablan o kadar varyemez ki 55 gb lık kullanım için en fazla 250 300 tl ödemek istiyorBen de seni yiyeeeriiiimmm baalllll ablacııımmm
Tabi senin için hangisi daha verimliyse onu kullanman mantıklı olur ama zaten 55 gb için o fiyat baya iyi ablacım
Hahah olsun be o kadar
Müthiş ,maşaallah barekellah Allah nazarlardan korusun balımmm
Artık ben hiçbir şey demiyorum ablacım kan emici gibi sömürüyorlarBu bal ablan o kadar varyemez ki 55 gb lık kullanım için en fazla 250 300 tl ödemek istiyor
Tabi bu isteğimin sebebi ekte görülen haber
Ya şu bebek ölümleri ile ilgili çete başının ınstagramda zengi34 adlı hesabına girdim aman Allah'ımArtık ben hiçbir şey demiyorum ablacım kan emici gibi sömürüyorlar
Neeeeeee
Dayanacak gücüm kalmadıııııNeeeeeee
Kaldı 2 kg, 10 günde çoooook zor
Ben de göl kenarında bşr şeyler içiyorum eşimle, kızımızı beklerken, çocukların hepsi orda burda…
Gel 1 Kasım gelll artık
Göreceğiz canım sen beni boşver kendine bal ne alemdesinNeeeeeee
Ben de göl kenarında bşr şeyler içiyorum eşimle, kızımızı beklerken, çocukların hepsi orda burda…
Gel 1 Kasım gelll artık
DayanaamıııyoooommmDayanacak gücüm kalmadııııı
Ne 10 günü kızzz tam bugün dahil 13 gün varNeeeeeee
Gel 1 Kasım gelll artık
YuvarladımNe 10 günü kızzz tam bugün dahil 13 gün var
O 3 günde neler olmaz
Afiyet olsun şekerim
Ne alemde olduğumu ben de bilmiyorum, 1 Kasım en çok da bana sürpriz olacak anlaşılanGöreceğiz canım sen beni boşver kendine bal ne alemdesin
Afiyet şifa olsun detoks suyu falan mı içiyorsun
Kasım gelsin ama 8 Kasım gelsin
Dayanaamıııyoooommm
Ablacım Kızçen yemek yapıyor mu ?Canımlar nasılsınız
hava evet artık soğudu ve dün akşam kombiyi yaktım artık kapatmam
dün bir arkadaşım ile buluştuk, sanırım üşüttüm o ara ve gece boyu boyun kol ağrısından uyuyamadım, halen sızlıyor kollarım.
Biraz çıkıp alışveriş yapmam gerekiyor, para harcamak ve benpek uyumsuz olsa da kuzuya bir kaç kışlık gömlek almalıyım, ayrıca yatağına tek kişilik lastikli çarşaf almam gerekiyor,
evde olanlardan ölçüler uymadı. biraz kuruyemiş,mantı,vb şeyleri hazırlayıp bavula koyacağım.
Eşim bir sonraki hafta gidecek inşallah 1 hafta kalacak yanında.
Neler yapayım kızlar fikir verin
bavula koyup neler göndereyim başka?
vakumlu yarı sıvı şeyler gidebiliyor fakat kuru olarak ne koyabilirim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?