• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba kızlar
salı günü annemi doktora götürdüm kardiyolojiye haftaya da gastroloji ve endokrin randevularını aldım,
umarım herhangi bir operasyon gerektirmeden sadece ilaçlarının revize edilmesi ile atlatırız.

haftaya ayrıca eşim için kardiyolojiden randevu aldım, arada tansiyonu yükseliyor, onunda bakımlarını yaptırmam şart, :KK66:

hava bugün soğudu ciddi ve boyun fıtığım kendini gösteriyor
ağrılar başladı, umarım çok yormaz bu kış beni.
geçmiş olsun inşallah annenin kontrolleri normal muayene gibi geçer sanada geçmiş olsun

senelik gelen bir para oluyor ailemden
bu yıl o parayı kardeşime vermeyi planlıyorum
biraz borçları olduğunu duydum
her ne kadar bana söylemese de kendi tasarrufum bu şekilde
o parayı birikime atmayı planlıyordum ama planımı değiştirdim.
maşallah sana ne güzel bir ablasın🥰 rabbim gönlüne göre versin

Dolunay benim oğlana da vurmuş zannımca
Bi postadan onla tartıştık aksam
Hızımı alamadım adama da saydirdim
Sonra tam yatiyordum ki sinirlerim bosaldi böğüre böğüre agladim

Sabah gözler şişmiş odamda çıkamıyorum anlamasınlar diye🤣
canım benim bu ara herkes gergin geçecek inşallah.Koç dolunayımıdır nedir onun gerginliği.17 ekim en patlama yaşanacak gündü.iki hafta sabredin sakin olun diyordu astrologlar.Bizimde işyerinde bir odada millet birbirine girdi durduk yere hep dolunayın etkileri.Bendede gerginlik var ama sakin kalmaya çalışıyorum minnoş minnoş dolaşıyorum kavgalara karışmıyorum .Normalde bende bu dolunay zamanlarından çok etkileniyorum.Geçmişte çok patlama yaşamıştım.

Son düzenleme:
😅 ya eve geçtiim sözde bu akşam gitmecektim anneme kız kardeşim oradaydı ama yine dayanamadım, ev halkını yedirdim içirdim geçtim anneme, hiç halim de yoktu ama😅

Annem biraz rahatsız, her gün uğramadan duramıyoruz üç kardeş 🤗
Rabbim tez zamanda hasarsız kalıcı şifa versin inşallah canım

Benim de geçen ofiste misafirim vardı, kahvelerimiz geldi, misafirim, aaa senin kahvene bak resmen iki göz var, dedi… küçük bşr müdahaleyle dağıttım gözleri 😅
Ahahaha pıt pıt yapsaydın
Üstümdekini çok sormuşsunuz ; kem göz ve nazar 🤣
Hayır tabiki balımmm 😘
Takılıyorum beyaaa 😘
Görüyor musun canım arkadaşım ne farklı dertlerimiz var 😅

Rabbim cümlemizi, korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin… 🤲
Amin amin abaaammmmm
Ağlama diye daha napsın bu kadınceeezz
Allah razı olsun abla🌸

Merhabalar
Ben de uzun zamandır bırıkım yapamıyordum bu ay başladım. Aslında 1cumhurıyet daha almayı düşünüyordum ama sanırım alamayacağım ekstra bır borç çıktı çünkü.

Sıze bır şey danısayım
Ben kendımden belkı eşimden kısarım ama çocuklardan kısamıyorum

Yanı ne ısterlerse almaya çalışıyorum ama mesela ustuste istenirse maaşım yatınca alacağım dıyorum
Aburcubur desen alıştılar yemek istiyorlar nasıl önüne geçerim sıze danısayım

Bugün
tarhana corbası
Et tava
Bulgur pılavı yapacagım

Merhabalar
Ben de uzun zamandır bırıkım yapamıyordum bu ay başladım. Aslında 1cumhurıyet daha almayı düşünüyordum ama sanırım alamayacağım ekstra bır borç çıktı çünkü.

Sıze bır şey danısayım
Ben kendımden belkı eşimden kısarım ama çocuklardan kısamıyorum

Yanı ne ısterlerse almaya çalışıyorum ama mesela ustuste istenirse maaşım yatınca alacağım dıyorum
Aburcubur desen alıştılar yemek istiyorlar nasıl önüne geçerim sıze danısayım

Bugün
tarhana corbası
Et tava
Bulgur pılavı yapacagım
Merhaba canım

Çocukların kaç yaşındalar?
Çocuklar evde yapılan kek poğaça kurabiye tatlı vs gibi şeyleri yemezler mı?
Bir de yavrularını karşına alıp paketli yiyeceklerin onların sağlıkları için gerçekten çok kötü bir tehdit unsuru olduğunu güzellikle ifade etmeni öneririm ablacım

Perşembe günü okuldan eve geldikten sonra dışarı çıkmadım evde yemeğim de olunca bütün gün köşeme çekilip ya zikirle ya kitap okumayla meşgul oldum 😊
Bugün nasip olursa anneme uğrarım markete sevdiğim peynir indirimde ondan almaya giderim azıcık para harcayayım piyasa benim yüzümden döngüsünü sağlayamıyor 🤣🤣🤣🤣

Öğleye kadar nasipse evdeyim evdeki yapmam gerekenleri yaparım
Çamaşırları katlar ,ortalığa süpürge tutar ,duşumu alır, kahvaltımı yaparım 😊

Akşam yemeği olarak düşündüğüm

Yeşil fasulye
Makarna
Yoğurt

Perşembe günü okuldan eve geldikten sonra dışarı çıkmadım evde yemeğim de olunca bütün gün köşeme çekilip ya zikirle ya kitap okumayla meşgul oldum 😊
Bugün nasip olursa anneme uğrarım markete sevdiğim peynir indirimde ondan almaya giderim azıcık para harcayayım piyasa benim yüzümden döngüsünü sağlayamıyor 🤣🤣🤣🤣

Öğleye kadar nasipse evdeyim evdeki yapmam gerekenleri yaparım
Çamaşırları katlar ,ortalığa süpürge tutar ,duşumu alır, kahvaltımı yaparım 😊

Akşam yemeği olarak düşündüğüm

Yeşil fasulye
Makarna
Yoğurt
Alalım verelim ekonomiye can verelim
Yağdan kilo verelim
Derdi tasayı silelim 🤣🤣🤣

Kızlar cep telefonu faturalarınız ne kadar geliyor?
Memnun olduğunuz tavsiye edebileceğiniz operatör tarife var mı ?
Ben Türkcell kullanıyorum taahhütüm bitti iki yoldır 12 gb 1000 dk 250 sms 170₺ ödüyordum
Şimdi Türk Telekom’a başvurdun bugün gelecek hattım 15+2 gb (2gb sosyal medyada geçerli) 1000 dk sms hatırlamıyorum sanırım 250 idi, 240 tl ablacım

Back