Benim de geçen ofiste misafirim vardı, kahvelerimiz geldi, misafirim, aaa senin kahvene bak resmen iki göz var, dedi… küçük bşr müdahaleyle dağıttım gözleriDünkü kaaavem bu bi işaret miEki Görüntüle 3491786
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de geçen ofiste misafirim vardı, kahvelerimiz geldi, misafirim, aaa senin kahvene bak resmen iki göz var, dedi… küçük bşr müdahaleyle dağıttım gözleriDünkü kaaavem bu bi işaret miEki Görüntüle 3491786
Hayır tabiki balımmmDünkü kaaavem bu bi işaret miEki Görüntüle 3491786
Teyzeme çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canımya eve geçtiim sözde bu akşam gitmecektim anneme kız kardeşim oradaydı ama yine dayanamadım, ev halkını yedirdim içirdim geçtim anneme, hiç halim de yoktu ama
Annem biraz rahatsız, her gün uğramadan duramıyoruz üç kardeş
Görüyor musun canım arkadaşım ne farklı dertlerimiz varDünkü kaaavem bu bi işaret miEki Görüntüle 3491786
Çok iyi yapmışsın canımBenim de geçen ofiste misafirim vardı, kahvelerimiz geldi, misafirim, aaa senin kahvene bak resmen iki göz var, dedi… küçük bşr müdahaleyle dağıttım gözleri
Nedenmiş, bence bu bir işaretHayır tabiki balımmm
Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun…Teyzeme çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım
Ben onu , şaka yollu bile olsa fal vs anlam çıkarma işlerinden beri durmaya davet ediyorum kızzzNedenmiş, bence bu bir işaret
Hem senin tutttuğun arkadaşın değil mi milyoner ona güzel güzel şeyler söyle ama bana …….
Anladım da, benim dünden kuyruk acım var ya, sana ne şekilde nerden laf söyleyeceğimi şaşırıyorum …Ben onu , şaka yollu bile olsa fal vs anlam çıkarma işlerinden beri durmaya davet ediyorum kızzz
Kişinin imani gider de haberi olmaz ,Rabbim hepimizi muhafaza etsin
Ben kıskanç bir akrebim…Anladım da, benim dünden kuyruk acım var ya, sana ne şekilde nerden laf söyleyeceğimi şaşırıyorum …
Küstüm ben size, hıh…Migren hafif kalıyor bu ağrıların yanında
Amaaann iyiyim iyiyim boşver konuştukça yapışıp kalıyor bana
Akşam dışarda bekledim seni niye çıkmadın annen mi salmadı
Anladım da, benim dünden kuyruk acım var ya, sana ne şekilde nerden laf söyleyeceğimi şaşırıyorum …
Kızzz kuyruğunu koparırım senin pardon yiririmBen kıskanç bir akrebim…
Şimdi oldu…Kızzz kuyruğunu koparırım senin pardon yiririm
Ağırlık yapmasın sana diye
Oradan otomatikman bir 3 kilo gider zaten daha ne yapayım senin heeee söyle bakalım
Kıskançlık iyi değildir canparem sen benim ilk göz ağrımsın
Şimdi oldu…
Dolunay benim oğlana da vurmuş zannımca
Bi postadan onla tartıştık aksam
Hızımı alamadım adama da saydirdim
Sonra tam yatiyordum ki sinirlerim bosaldi böğüre böğüre agladim
Sabah gözler şişmiş odamda çıkamıyorum anlamasınlar diye
Dolunay benim oğlana da vurmuş zannımca
Bi postadan onla tartıştık aksam
Hızımı alamadım adama da saydirdim
Sonra tam yatiyordum ki sinirlerim bosaldi böğüre böğüre agladim
Sabah gözler şişmiş odamda çıkamıyorum anlamasınlar diye