Yoook yoook@p
Ben onu 6 aylık olarak değil de 2020 yılı hedefi diye algılamıştım
Amin amin aminBelki de arkadaşım, inşaallah hayırliysa (kızım işe başlıyor güzel maaşla, çoğunu bana gönderiyor ben de üzerine katarak biriktiriyorum inşaallah
Çeyiz derken düğün masrafı vs miVaryemez temmuz ayi birikimim 1 cumhuriyet altini+300 tl.
Altin egitim fonuna
TL acil durum fonuna...
Her ay egitim fonuna mutlaka koyuyorum, diger fonlara da donusumlu...
Dongu boylece devam ediyor...
Oglum evlenene kadar ceyiz fonu vardi, o da sabitti ve agirlik ondaydi.
Allah yardımcımız olsun canımYoook yoook
Elimde avucumda yamacimda ne varsa eve harcadım, kira geliyor şükür ama extra masraflarım oldu, oluyor da
Teşekkür ederimYiyecekleri güle güle yiyin afiyet olsun.
Tişörtler çok uygunmuş güle güle kullanın.
Dugun olmadi...Çeyiz derken düğün masrafı vs mi
Belki de arkadaşım, inşaallah hayırliysa (kızım işe başlıyor güzel maaşla, çoğunu bana gönderiyor ben de üzerine katarak biriktiriyorum inşaallah
İşi hayırlı olsun, Allah kazancını bereketli etsin.Ne güzel maddi ve manevi destek oluyorsunuz.Belki de arkadaşım, inşaallah hayırliysa (kızım işe başlıyor güzel maaşla, çoğunu bana gönderiyor ben de üzerine katarak biriktiriyorum inşaallah
Hayırlı olsun kızınızın işiBelki de arkadaşım, inşaallah hayırliysa (kızım işe başlıyor güzel maaşla, çoğunu bana gönderiyor ben de üzerine katarak biriktiriyorum inşaallah
Allah mesut etsin. Sizin kesenize de Allah Halil İbrahim bereketi versin inşallah.Amin.Dugun olmadi...
Evinin beyaz esyalari ve oglumun pijama, camasir, esofman, nevresim ve pike takimlari, bornoz setlerini almistim. Bir de gelinime zarif bir pirlanta set...
Amin canim, tesekkur ederim. Cumlesinin evlatlarina ve cumlesinin kesesine insaallah...Allah mesut etsin. Sizin kesenize de Allah Halil İbrahim bereketi versin inşallah.Amin.
15 Temmuz nedeniyle okunuyorSaat 00.15 ve bu saatte sela okunuyor hayırdır inşallah
Herkese iyi geceler
Doğru ya15 Temmuz nedeniyle okunuyor
Hayırlısı olsun. İçinizden neresi geçiyorsa inşallah orası olur, öncelikle sizi tebrik ederim çocuklarınızıla ne kadar gurur duysanız azdır.
Allah razı olsun canımHayırlısı olsun. İçinizden neresi geçiyorsa inşallah orası olur, öncelikle sizi tebrik ederim çocuklarınızıla ne kadar gurur duysanız azdır.