Amiiin, Allah razı olsunAllah'ım sizin annenize de tüm hastalara da şifa vere inşallah..
Hayat gerçekten büyük bir sinav
Ohh misss.. bizim dünden kalma yemeklerimiz var kahvaltı sonrası gitti bizimkiler ev dokluntu ancak toparladım..
Bende biraz kek tatlı yer oldummgozlerimde.gorusum.gitti bir garip hissediyorum geçer inşallah .. bu arada san sebastiyan nedirvalla tatlı pasta ılık vs kursuna gitmeliyim herşeyi YouTube'dan bakarak yapanlardanim ezberimde.pek.birsey yok litaraturumde zayıf.evdekilerde coo fazla geleneksel o bende yenilik pek yok serbetlide kadayıf la kalbura bastı ile revani
Sutlude sütlaç trilece ve Kıbrıs
Kakaoluda browni veya ıslak kek ile belki agyan kek ama oğlana göre en iyisi ennkolayi pudinkli bisküvili pasta. Benim.bildiklerimmbunlar ne magnolianbilirim ne aşırı susluleri yani biraz gelistireydim iyidi pek de hevesim yok gibi...
Bunarada herkese afiyet ola şifa ola..
Cinayet gibi bir olay okullara yeterli ödenek gönderilir bundan sonra inşaallahAmiiin, Allah razı olsun
Hastalıkla imtihan çok zor, hele anne/baba, eş, evlat, kardeş vs olunca…
Ölüm de çok ani, perşembe günü oğlumun okulunda bir kaza olmuş genç bir öğretmen vefat etmiş…. Ne hayalleri, hedefleri vardı, şimdi toprağın altında…
Dünya o kadar boş ki ve bizler nasıl da hiç gitmeyecekmiş gibi bağlanıyoruz ya, bu durumlarda aklımı sorgular buluyorum kendimi…
Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin…
Amin herşeyin hayırlısı gercektne.30 lu nyaslariminn basinda da derdim hep herşeyin hayırlısı diye ama simdilerde idrakim daha büyük...Amiiin, Allah razı olsun
Hastalıkla imtihan çok zor, hele anne/baba, eş, evlat, kardeş vs olunca…
Ölüm de çok ani, perşembe günü oğlumun okulunda bir kaza olmuş genç bir öğretmen vefat etmiş…. Ne hayalleri, hedefleri vardı, şimdi toprağın altında…
Dünya o kadar boş ki ve bizler nasıl da hiç gitmeyecekmiş gibi bağlanıyoruz ya, bu durumlarda aklımı sorgular buluyorum kendimi…
Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin…
Afiyet olsun bilmediğim bir kategori ..eline emeğine sağlık. Ben yapsammyesemm herhalde obezite oluruzAllah razı olsun canım benim
San sebastian cheesecake
Labne yumurta şeker nişasta vanilya krema karışımı
Allah razı olsun tatlımAfiyet olsun bilmediğim bir kategori ..eline emeğine sağlık. Ben yapsammyesemm herhalde obezite oluruz
Allah razı olsun o görevini hakkıyla yapan meslektaşımdanYavaş yavaş okumalarima.baslyacahim.yarin oglanida ise götüreceğim yanımda sonraki hafta okulu başlar inşallah düzene gireriz .Allah iyi öğretmenler vere .çok memnunuz öğretmenimiz den devlet okulu çok naif bir kadın anne Allah uzun ömürler versin.. çocuğum özel sorunları var ama boşver olur öğrenir diye diye bu yıla.getirdik evet sınıf Kasım'da okumaya çıktı benimki Şubat'ta ama.olsun .asıl sonrası beni korkutuyor ortaokul lise.. ozaman öğretmenlerde bir ulaşılmaz oluyorlar. Yani niye yazıyorum.grubumuzun değerli ogretmnleri şimdiden hayırlı uğurlu olsun okul.sezonunuz Allah sağlıklı yıllar vere
Vay benimki çok sever İspanyolllari .. bir ara İspanya'ya taşınacaktır alcala ya ama.ben çizdim korktum çocuklaa. Bir bakacammbuntatliya hafif gibi geldi ...Allah razı olsun tatlım
Ispanyollara ait bir tatlı
Akışkan yoğun peynir ve karamelize tada sahip tatlı türü
Güzel temennilerin duaların için Allah razı olsun tatlımmmVay benimki çok sever İspanyolllari .. bir ara İspanya'ya taşınacaktır alcala ya ama.ben çizdim korktum çocuklaa. Bir bakacammbuntatliya hafif gibi geldi ...
Bu arada amin tummguzel.ogretmenlere ve sizlere uzun ömürler vere Allah'ım..
Bana da.bir ara çalışma.prkgrami birikimi gibi birşey yaparsanızbakalim
Ooo bizimkininde ingilizce Türkçesinden iyi Türkçesi krocanGüzel temennilerin duaların için Allah razı olsun tatlımmm
Büyük oğlan 2 . Yabancı dil olarak ispanyolcayı seçmişti
Arada o la la deyip duruyorum kendisine
Allah razı olsun ablacımçok üzüldümcok gecmis olsun canım.
49 yasindayim, sana tek söylüye bilecegim sey bu ki, nezaman cok istedigim bir kapi kapandisa hayatimda, cok daha güzel bir kapi acildi ardindan. Biliyorum tayini cok istiyordun, ama eminim vardir bir hayir bunda ve sonunda çok güzel birseyler olur hayatinda. Hakkinda hayirlisi ablacim.
Allah razı olsun varlığınız yeterYapabileceğimiz bir şey olur muydu diye sorgulamıyor değilim, tayin konusunda… ama bir taraftan da insanların (arkadaşım da olsa) özelini sorgulamak hiç tarzım değildir…
İki arada, bir derede kalmak bu olsa gerek…
Kesinlikle canım…Allah razı olsun varlığınız yeter
Sadece ekonomik sebepler değil birkaç etken daha vardı para bi şekilde çözülürdü ama nasip olmayınca olmuyor, olana şükretmek tevekkül etmek lazım
Bu yıl yaz tatilin yalan olduBugün kendi evimdeyim, gözüm arkada ama Rabbime emanet bıraktım geldim
Gelmişken mutfak dolaplarımı sildim kafam dağılsın diye duş aldım şimdi makineye çamaşır atıp çay içeceğim
Sahi Yaz tatili vardı bizim ne oldu o
Bipti biptiiiiBugün kendi evimdeyim, gözüm arkada ama Rabbime emanet bıraktım geldim
Gelmişken mutfak dolaplarımı sildim kafam dağılsın diye duş aldım şimdi makineye çamaşır atıp çay içeceğim
Sahi Yaz tatili vardı bizim ne oldu o
Yarın ben de bi hesap yapayım bakayım ne kadar çıkarKesinlikle canım…
Bak sen yoktun , koskoca Ağustos geçti sen olmayınca altın bile alasım gelmedi…
Geldiğine göre yarın Ağustos için bir şeyler alayım da, yarıştan kopmayayım bari…
Amin ablacım aminBu yıl yaz tatilin yalan oldu
Allah beterinden korusun ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?