- 28 Aralık 2023
- 5.239
- 15.009
bu yaz daha çok yorularak bitti seneye Allah KerimBipti biptiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yaz daha çok yorularak bitti seneye Allah KerimBipti biptiiii
Ben de sevmedim bu yaz tatilini …. Seneye çok daha güzel olacak inşallah…bu yaz daha çok yorularak bitti seneye Allah Kerim
Hadi bakalım Eylül den de kırpmak serbest ona göre... itiraf edeyim de adalet sağlansın…Yarın ben de bi hesap yapayım bakayım ne kadar çıkar
İyi olan kazansın
Öyle bişey yok banane :))Hadi bakalım Eylül den de kırpmak serbest ona göre... itiraf edeyim de adalet sağlansın…
İnşallah canım inşallahBen de sevmedim bu yaz tatilini …. Seneye çok daha güzel olacak inşallah…
Sen de bizdensin bu ay deseneEylül ayı geldi ben de daha ağustos ayına dair birikim yapmadım
Altın fiyatları yüksek diye almadımSen de bizdensin bu ay desene
Sen geç kalmazdın, hayırdır ben altın yüksek diye elim gitmedi almaya…
Hadi bakalım yarınki , iyi olan kazansın, yarışında sen de varsın
Bunhaftanarası küçüğümün okul kitapları, kıyafetleri ve servis işi halledilecek, 100 e yakın bekliyorum yarın birikimi yapayom,?yoksa birikime bir şey kalmayacak
Merhaba canım hoş geldin hepimiz için sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir eğitim öğretim yılı olması dileğiyle...Herkese iyi akşamlar, öğretmen arkadaşlarıma sağlıklı, mutlu, başarılı bir eğitim öğretim yılı dilerim... dolar milyoneri hoşgeldin, seni tekrar gördüğüme çok sevindim. Annene sağlıklı, uzun ömürler diliyorum, çok geçmiş olsun.,
Ben de bugün 2 ayın ardından kendi evime geldim. Şöyle bir yaz tatilini değerlendirdim, çok keyifli geçmemiş, parasal anlamda da aynı şekilde... buna şükür diyelim Allah bu günleri aratmasın. Şimdi eylül ayı için hesap kitap yaptım. Yüksek ve beklenmedik harcamalarım olacak. Yine de ödemelerimi yapınca sıfırdan başlıyormuş gibi altın birikimine başlayacağım. Yılbaşına kadar hem borç ödeyip, hem birikim yapıp hem de almam gereken eksiklerimi ufak ufak tamamlamayı hedefliyorum. Ödemeleri konusunda biraz da ekdersin başlamasına ve ocak zammına bel bağladım şimdiden...
I idilkaya bu yıl girmeyi planladığım 3-4 sınav var yaklaşık.. sizi örnek alarak 3. üniversitemi okuyacağım inşallah. Bunun için de bu hafta ev işleriyle geçtikten sonra bir çalışma planı oluşturcam. Sizden de yardım isterim sanırım :)
Hepinize iyi geceler diliyorum..
Merhabaaa ayyy hemd eogretmenmisssiniz harikaaa gerçekten. İnsalllah gönlünüzce olur herşey.Herkese iyi akşamlar, öğretmen arkadaşlarıma sağlıklı, mutlu, başarılı bir eğitim öğretim yılı dilerim... dolar milyoneri hoşgeldin, seni tekrar gördüğüme çok sevindim. Annene sağlıklı, uzun ömürler diliyorum, çok geçmiş olsun.,
Ben de bugün 2 ayın ardından kendi evime geldim. Şöyle bir yaz tatilini değerlendirdim, çok keyifli geçmemiş, parasal anlamda da aynı şekilde... buna şükür diyelim Allah bu günleri aratmasın. Şimdi eylül ayı için hesap kitap yaptım. Yüksek ve beklenmedik harcamalarım olacak. Yine de ödemelerimi yapınca sıfırdan başlıyormuş gibi altın birikimine başlayacağım. Yılbaşına kadar hem borç ödeyip, hem birikim yapıp hem de almam gereken eksiklerimi ufak ufak tamamlamayı hedefliyorum. Ödemeleri konusunda biraz da ekdersin başlamasına ve ocak zammına bel bağladım şimdiden...
I idilkaya bu yıl girmeyi planladığım 3-4 sınav var yaklaşık.. sizi örnek alarak 3. üniversitemi okuyacağım inşallah. Bunun için de bu hafta ev işleriyle geçtikten sonra bir çalışma planı oluşturcam. Sizden de yardım isterim sanırım :)
Yooo, bu topiğiin en müsrifi benim, beni kimse geçemez…Dolarmilyoneri bacım güzel olsun tüm yılın bundna sonran ne iyi etmisssin evindesin..anneciginde bir an önce toparlanır insallah .dua falan görev verirsen kendimce yapmaya çalışırım Allah'ım acil ve kalıcı şifalar versin inşallah...
Meyra ile iyice birikim.kapismasi düellona tam destek veriyorum... Hayırlı birikimler olsun canlar..Eylül'de nasipse bomba birikimmyapcam Ekim'de harcamazsam.birikmis.olur ben grubun en aceleci musrifiyim yinede bir gaz var içimde qlacagim.alacaksiniz alacaklar
Herkes çok iyi olsun..
İyi geceler sabah işe oğlanı götürecektir babası ben getiririm dedi bakalım geçerken bırakacak keşke onla takılsa beni çok bunaltiyor iste
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinYooo, bu topiğiin en müsrifi benim, beni kimse geçemez…
Kıyafet, eşya vs o kadar değil de, gezme ve yeme-içme en büyük kalem bizde…. Bi de üç çocuk olunca, eğitim de büyük bir kalem…
Rabbim bu günümüzü aratmasın, hepimize helalinden, hayırlı bol rızık versin , hem harcayalım, hem de dünya ve ahiretimiz için birikim yapalım inşallah…
Hayırlı sabahlar bu arada, dün ters bir hareketle belimi incittim sanırım, ağırıyor baya, bakalım işe gidebilecek miyim….dua eder, dua beklerim… Sağlık her şeyden önemli…her şerden önce de, Rabbim bizlere ve tüm sevdiklerimize şifa versin, hastalıkla imtihan etmesin…
Canimm Allah annene tez vakitte şifasını versin. Rabbim beterinden saklasın. Seni o kadar iyi anliyorumki. 20 gün entube olarak yoğun bakımda yatmisti annem. O 20 gün ben de ölü gibiydim. Insallah daha iyi olucak annendeHoş buldum ablacım sağolasın
Tayinim çıktı 5 yıldır deli gibi istediğim her gün dua ettiğim ilçeye ama maalesef ekonomik şartlardan ve başka sebeplerden dolayı iptal etmek zorunda kaldım.
O süreçte her şeyim sanki elimden alınmış gibi hissettim bir süre depresif geçti kimseyi görmek konuşmak bile istemiyordum.
Sonra kabullendim derken annemin beynine pıhtı attı yoğun bakım ve hastane süreçleri o çaresizlik yaşadığım korku babam için güçlü durmak zorunda kalmam… duygularımı bile yaşayamadım.
Neyse ki çok fazla bi hasar kalmadı gözleri çok az görüyor bi de bacakları çok güçsüz egzersiz yaptırıyoruz her gün. İnşallah daha iyi olacak. Ama o hastanede kaldığı süreçte kaç yıl gitti ömrümden bilmiyorum
Geçmiş olsun ablacim dikkat et kendineYooo, bu topiğiin en müsrifi benim, beni kimse geçemez…
Kıyafet, eşya vs o kadar değil de, gezme ve yeme-içme en büyük kalem bizde…. Bi de üç çocuk olunca, eğitim de büyük bir kalem…
Rabbim bu günümüzü aratmasın, hepimize helalinden, hayırlı bol rızık versin , hem harcayalım, hem de dünya ve ahiretimiz için birikim yapalım inşallah…
Hayırlı sabahlar bu arada, dün ters bir hareketle belimi incittim sanırım, ağırıyor baya, bakalım işe gidebilecek miyim….dua eder, dua beklerim… Sağlık her şeyden önemli…her şerden önce de, Rabbim bizlere ve tüm sevdiklerimize şifa versin, hastalıkla imtihan etmesin…
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun ben de burda olmaktan çok mutluyumHerkese iyi akşamlar, öğretmen arkadaşlarıma sağlıklı, mutlu, başarılı bir eğitim öğretim yılı dilerim... dolar milyoneri hoşgeldin, seni tekrar gördüğüme çok sevindim. Annene sağlıklı, uzun ömürler diliyorum, çok geçmiş olsun.,
Amin inşallah canım Allah razı olsunDolarmilyoneri bacım güzel olsun tüm yılın bundna sonran ne iyi etmisssin evindesin..anneciginde bir an önce toparlanır insallah .dua falan görev verirsen kendimce yapmaya çalışırım Allah'ım acil ve kalıcı şifalar versin inşallah...
Meyra ile iyice birikim.kapismasi düellona tam destek veriyorum... Hayırlı birikimler olsun canlar..Eylül'de nasipse bomba birikimmyapcam Ekim'de harcamazsam.birikmis.olur ben grubun en aceleci musrifiyim yinede bir gaz var içimde qlacagim.alacaksiniz alacaklar
Herkes çok iyi olsun..
İyi geceler sabah işe oğlanı götürecektir babası ben getiririm dedi bakalım geçerken bırakacak keşke onla takılsa beni çok bunaltiyor iste
Geçmiş olsun canım dikkat et Allah beterinden korusunYooo, bu topiğiin en müsrifi benim, beni kimse geçemez…
İnşallah canım Allah razı olsunCanimm Allah annene tez vakitte şifasını versin. Rabbim beterinden saklasın. Seni o kadar iyi anliyorumki. 20 gün entube olarak yoğun bakımda yatmisti annem. O 20 gün ben de ölü gibiydim. Insallah daha iyi olucak annende
Geçmiş olsun ablacim dikkat et kendine