Hoşgeldin canım.tayinintahminn eder gibi olduk da annecigin uf vallahi çok üzüldüm Allah'ım kalıcı ve acil şifalar versin.daha da iyidir inşallah ..fizik tedavi kesinlikle anlık olumsuza suruklesede ileri boyutta mucizevi birşey kesinlikle yaptırın pes etmek yok ben 9 yıldır bir fiiil fiziktedaviye götürüyorum haftada 3 yarabbim içini ferahlatsin .. dua edelim sana da ailenedenannneciginede .bir an önce çok güzel haberlerini alalım inşallah .yokluğun öyle derin öyle büyük bir hissiyatti ki inşallah güzel günlerimiz olur nice nice güzel paylaşımlarımız olur.daha da guzel okulların evlerin olacaktır dur bakalım.gencsin daha .tummkalbimle dua edecegim Allah'ım her tür sinavi gecebilenlerden eylesin inşallahHoş buldum ablacım sağolasın
Tayinim çıktı 5 yıldır deli gibi istediğim her gün dua ettiğim ilçeye ama maalesef ekonomik şartlardan ve başka sebeplerden dolayı iptal etmek zorunda kaldım.
O süreçte her şeyim sanki elimden alınmış gibi hissettim bir süre depresif geçti kimseyi görmek konuşmak bile istemiyordum.
Sonra kabullendim derken annemin beynine pıhtı attı yoğun bakım ve hastane süreçleri o çaresizlik yaşadığım korku babam için güçlü durmak zorunda kalmam… duygularımı bile yaşayamadım.
Neyse ki çok fazla bi hasar kalmadı gözleri çok az görüyor bi de bacakları çok güçsüz egzersiz yaptırıyoruz her gün. İnşallah daha iyi olacak. Ama o hastanede kaldığı süreçte kaç yıl gitti ömrümden bilmiyorum