Öncelikle aracı sattirmamakmiyi olmuş.esinizi bukadar çok çalışmaya iten nedir elbette borç varsa yada ödemeleriniz birşeyler alındıysa eee genciz öderiz deyip çalışılmalı ama.okuyunca Allah yardımcın olsun kardeşim dedim..valla Allah parayı da kadına versin diye dua ediyorum .herşeyi becerebiliyoruz Allah'ın izniyle ..çocuk ev iş aile bakımı daha ne ola..o bakıma tur a da git çocuk kaç yaşında bilemedim ama önce free de takilabilmek gerekli. Maddende birikimmsart bunu ben gibi müsrif biri diyor ama gerekli vallahi.. Allah'ım güzel günler vere
Bizim biri kirada iki evimiz bir arabamız vardı kamyonla araç iki oldu.Eşimin öyle haftanın yedi günü çalışmasını gerektirecek bir durumda değiliz.Mecburiyet yok.Emekliliğide var.Evde dört kişiyiz.Babam, oğlum ,eşim ve ben.Oğlum üniveristeyi bitirdi sayılır.Eskiden kiradaydı artık yanımıza taşındı.Onunda öyle pek bir masrafı yok.
Eşim eski işimden bıktım artık yapmak istemiyorum dedi.Zorunlu nedenlerden yapıyordu 16 sene çalıştı.Biz ama ayın nerdeyse 15 günü evdeydin 15 günde senelik iznin vardı dedik .Bir işin oldumu mesai gününü değiştirebiliyordun dedik.Yok dedi. Birde evliliğimizin başından beri kendi işimi kurmak istiyorum kendi işimin patronu olmak istiyorum diyordu.
O kadar kafaya koymuştuki kiradaki evi satıp kamyon alacağım bu işi yapacağım diyordu dört beş sene önce.Sen delimisin hazır ev satılırmı ne olacağı belli olmayan bir iş için dedim.Ev parasıda çarçur olcak yenisinide alamayacaksın dedim izin vermedim.Çocuk gibi kafası basmıyor.Hop diye ticarete atılma peşinde.Ben olmasam elindekileride kaybederdi.
Yalnız böyle aptal saptal fikir ve hareketlere maruz kaldığım için tahammül seviyem azaldı .Eskisi gibi sakin kalamıyorum .
Bu kamyon konusunda çok tartıştık.Dertsiz başına dert açıyorsun ne ihtiyacın var dedik .Babam konuştu olmadı ben konuştum olmadı.İşe girmeden önce pazar günü tatil günümüz dedi,benzin parasını onlar ödüyormuş dedi ama öyle değilmiş.Oda farklı olduğunu sonradan öğrendi.E benim iznim cumartesi pazar senin pazartesi nasıl olacak dedim.
Ben ona evle ilgili ihtiyaçları ben ödemek istemiyorum demiştim.Yeter artık herşey bende sen sadece faturaları ödüyorsun oda toplasan 5000 tl birşey demiştim.Konut kredisi bende, çocuğun masrafları bende .market pazar bende,hastane masrafı bende tatile gitsek gezmeye gitsek onun parasınıda ben ödedim yoksa gitmiyordun dedim yeter artık dedim.Erkek olarak senin ödemen gerekiyor ben birikim yapacağım dedim.Bozuldu mozuldu bende tatile giderken benzin parasını ödüyorum dedi.Neyse neden bu işi istiyorsun dedğimde daha çok para kazanmak istiyorum çünkü senin ih ve evin ihtiyaçlarını karşılamak için dedi.Ama aldığı paralar kamyonun arızasına sigortasına benzinine ,ödediği krediye gidiyor.Bize yine birşey düşmüyor.Bir sene borcum bitene kadar idare et diyor.Bende de tahammül kalmadı.Bu saçmasapan düzene tahammül edemiyorum.Eskiden evdeydi iyi kötü biraradaydık artık oda yok.