• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hoş geldin ponçik ablacım 🌸
Bursa çok rüzgar vardı biraz baş ağrım var onun dışında çok şükür iyiyim sen nasılsın güzelim❤️

Allah hayrını kabul etsin

Yatırımın da durduğu yerde çoğalsın inşallah bereketli olsun 🧿

Kaçtan aldın gramı ben de yarın alabilirim duruma göre
Amin Allah razı olsun kuzucum😘

Allah acil şifalar versin canım benim

3590 tl den aldım

Çeyrek altın 5800 tl idi

Amin Allah razı olsun kuzucum😘

Allah acil şifalar versin canım benim

3590 tl den aldım

Çeyrek altın 5800 tl idi
Allah razı olsun bal ablacım 🥰

Orası biraz pahalı veriyor demek ki ablacım
Burda bi kuyumcu keşfettim harem altındaki fiyattan veriyor ugrayabilirsem yarın bi gideyim inşallah

Kızlar ben bugün buralara hiç uğramamışım yaaa 😬😬😬😂😂😂😂

Nasılsınız canlar ?

Allah kazançlarımıza bol bereketler versin

Bugün kredi kartı borcunu ödedim, büyük oğlana harçlık gönderdim promosyon parasını sağa sola dağıttığım için 12 mart günü etkinliğinde kullanmış olduğumuz ses sisteminin ücretini ben ödeyeyim demiştim geçen hafta onu ödedim.
Bir ayı daha mali açıdan geride bıraktık

Yine dayı torununa düğünde takılacak 2 çeyrek altın aldım onları da promosyon parası ile aldım anneme demiştim senin takacağın altını da ben alırım diye

Kendime de bu ay zekat ayı malum 6 gr altın aldım Allah bereket versin
Birazcık da harçlık ayırdım kendime oğlanların bayram harçlığını da ayırdım

Bugün yemeklerim vardı ama annem mantı yapmış verdi
Ona bir arkadaşı hediye ekmekler göndermiş onlardan ve de peksimet verdi kesesine bereket
Allah bereket versin ablacim

Iyi geceler
Maaşları dağıttık yine
Kartlari odedim özel hocaların ücretlerini gonderdim
Pazar paramı bayram harçlıklarını ayırdım fitre ve zekalar da tamam
Altın günü bendeydi 18gr topladım. 3580den 2grda alıp 20ye tamamladım. Bu ay 5 gr oldu ablacim Varyemez Varyemez

Yemeğe nohut pilav cacık yaptım dünden cigkofte vardı komşumun biri güllaç diğeri chesecake göndermiş sagolsunlar. Kizcem yine o çikolatalı spoonfuldan yapmış bugün tatlıya doyduk şükür yarına Allah kerim

Yime okurken yoruldum ya maşallah sana 🧿
Elin gevurunun dini tatil gününü kullanıyoruz da çoğunluğu Müslüman olan ülkede bu ramazanda en azından saatleri revize edemiyoruz çok acı
11 gibi gitsek okula mis gibi olurdu gerçekten
Gerçekten öyle
Günler çok verimsiz geçiyor benim. Okuduğumu bile anlamiyorum

Iyi geceler
Maaşları dağıttık yine
Kartlari odedim özel hocaların ücretlerini gonderdim
Pazar paramı bayram harçlıklarını ayırdım fitre ve zekalar da tamam
Altın günü bendeydi 18gr topladım. 3580den 2grda alıp 20ye tamamladım. Bu ay 5 gr oldu ablacim Varyemez Varyemez

Yemeğe nohut pilav cacık yaptım dünden cigkofte vardı komşumun biri güllaç diğeri chesecake göndermiş sagolsunlar. Kizcem yine o çikolatalı spoonfuldan yapmış bugün tatlıya doyduk şükür yarına Allah kerim
Yatırımların bereketli olsun cano durduğu yerde çoğalsın inşallah 🥰
O kızçene söyle bi de milyoner ablasına yapsın olmuyor böyle 🤣🤣 afiyet şifa olsun canım

Back
X