- 16 Şubat 2012
- 6.276
- 10.222
Harikasın gerçekten Onlar yeniden evlenirsin diye korkmuşlarOğlanlara ben tura gideceğim gelmek isteyen gelsin dedim yani ikisi de gitmek istese ikisini de götürecektim
Büyük oğlan anne bilgisayar alacağım o yüzden para kazanmam lazım dedi dedesinin vişne alim işini üstlendi o yüzden ona birşey demedim
Diğeri tamam ben sana arkadaş olayım dedi
Ben bunlara çok önceden restimi çektim ben arada gezmeye gitmek isterim ve yanımda arkadaş olacak birini isterim evlenmeyi de bu saatten sonra o yüzden düşünürüm demiştim
Şimdi oğlanlar her ne kadar zamane gençleri gibi telefona bilgisayara kafalarını gömmek isteseler de baktılar ki niyetim ciddi bana vakit ayırıyorlar
Şunu da söyledim yarın öbür gün eşleriniz böyle bencilce yaşadığınız hayatınızı bir müddet sonra kabul etmez edemez ne halin varsa gör deyip çeker gider yeni neslin yapmadığı şey değil dedim
Evlilik ya da ev hayatı biraz da ortak paydalarda buluşmaya çalışmaktır
Bugün bana yarın eşlerinize eşlik edeceksiniz hayatta yoksa yalnız bir hayatı tercih edeceksiniz
Artık nereye kadar ve nasıl giderse dedim
Çocukları şimdiden böyle uyarman doğru olmuş.
Şimdiki nesil bizim gibide değil.Tahammüller azaldı artık.
İnsanlar değişti değişiyor.Bir sene içerisinde yakın çevremde dört boşanma oldu.Daha geçen hafta 23 yıllık evli olan kuzenim boşandı.Sebep eşinin işkolikliği ilgisizliği.Birde çok ana kuzusu olması.Anne evinden çıkamıyormuş çekirdek aile olduğunu benimseyememiş onca yıla rağmen değişmemiş.
Çoğu kişi bu ilgisizliği işkolikliği sebep olarak anlamıyor. Kocası aldatmıyor alkol yok kumar yok vs yok bu sebepmi diye. Herkes çok şaşırdı kıza anlam veremedi ama ben çok iyi anladım kuzenimi.Bencil insanlarada tahammül bir yere kadar.Erkeklerin aklını başına alması lazım.Kadınlar eskisi gibi tahammüllü değil
Son düzenleme: