Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasipse 16 Temmuz'da açıklanacak ablacımVaryemez kucuk kuzunun sinav sonucu belli oldu mu canim?
Hayirlisi...Nasipse 16 Temmuz'da açıklanacak ablacım
Hayirlisi...
Merhaba canım bereketli olsunMerhaba hanımlar Temmuz birikimim bir çeyrek başka yapamam, önümüz bayram ve hiç gitmek istemesemde düğünler var. Altınlarını mutlaka almam lazım çok şükür bir çeyrekte bana göre iyi bir birikim.
Hayrola şekerim ne oldu ?Selamlar hanımlar, hayırlı günler. Ne yapacağımı bilmediğim, kararsızlıklar dolu günlerden birini yaşıyorum.
Afiyetle yiyin canım ellerine sağlıkAkşam menüm
Etli nohut ( dünden kaldı)
Erişte
Bulgurlu ıspanak
Yoğurt
Kakaolu puding
Sağolasın canımAfiyetle yiyin canım ellerine sağlık
Sebebi çokHayrola şekerim ne oldu ?
Biz döğmeli(alurelik buğday) yaparız. Sivaslı arkadaşımda yemiştim bulgurlu hafif lezzetli idi.Sağolasın canım
Bulgurlu ıspanak benim için yoğurtla severim.
Biraz da nohut yemeği tamamdır
Erişte ve nohut yemeği oğlanlar için
Bildiğimiz bulgurdan 2 yemek kaşığı kadar yağda soğanla kavurduğum ıspanağın içerisine koyuyorum biraz bulyon ve tuz tamamdırBiz döğmeli(alurelik buğday) yaparız. Sivaslı arkadaşımda yemiştim bulgurlu hafif lezzetli idi.
Geçmiş olsunSebebi çok
Yüksek tansiyon rahatsızlığım var
sıcaklar
koronadan tedirginim,
tanıdıklarımın beni anlamayışları, benim evham yaptığımı düşünmeleri,
Halıları daha yıkamaya vermedim ama kendimde temizleyemedim,
Eşimin yardımcı olmayışı,her şeyi yalnız düşünmekten, yetişememekten yoruldum,
İşte böyle Hakkınızı helal edin.
Amin canım, Allah razı olsun,ev işlerinde yardımcı olmaz. Her gün ev mi temizlenir modunda neyi var her yer ter temiz der. Dağınıklık hiç rahat sız etmez, yiyelim, içelim, gezelim der kafaya takmaz acelesi yoktur, her şeyin vakti vardır ona göre.Geçmiş olsun
Tanıdıklarının söylediklerine ya da tavırlarına hiç takılma
Ama eşinin yardımcı olmasını isterdim
Evin bütün sorumluluğu tek kişiye ait olduğu zaman o kişi çok çabuk yıpranıyor ruhsal ve fiziksel açıdan
Rabbim yardımcın olsun canım
Aynısı benim eşim temizlik yapıyorum hergün temizlik yapılırmı diyor bana, yapmayınca birikiyor, ütüyü biraz erteliyorum sonra başa çıkacagım diye canım çıkıyor. Çok iyi anlıyorum sizi ben hergün gezen biri degilim, bana diyor ki sen evden çıkmak istemiyorsun diyor. Gezen bir kadın olsam hoşuna gidecek diyorum. Ben de nasıl davranacagımı bazen şaşırıyorum. Yardım etmediği gibi bir de köstek oluyor. Asla emekli olma diyorum biz seninle aynı evde zor yaparız diyorum. Sıkmayın canınızı yazın buraya birlikte okuruz birbirimizi.Amin canım, Allah razı olsun,ev işlerinde yardımcı olmaz. Her gün ev mi temizlenir modunda yi var her yer ter temiz der. Dağınıklık hiç rahat sız etmez, yiyelim, içelim, gezelim der kafaya takmaz acelesi yoktur, her şeyin vakti vardır ona göre.
Kışlık ihtiyaçlarımızı erzak bakliyat , salça, turşu, zeytin, peynir, zeytinyağı bunları düşünür toptan alırız.
Çok teşekkür ediyorum.Aynısı benim eşim temizlik yapıyorum hergün temizlik yapılırmı diyor bana, yapmayınca birikiyor, ütüyü biraz erteliyorum sonra başa çıkacagım diye canım çıkıyor. Çok iyi anlıyorum sizi ben hergün gezen biri degilim, bana diyor ki sen evden çıkmak istemiyorsun diyor. Gezen bir kadın olsam hoşuna gidecek diyorum. Ben de nasıl davranacagımı bazen şaşırıyorum. Yardım etmediği gibi bir de köstek oluyor. Asla emekli olma diyorum biz seninle aynı evde zor yaparız diyorum. Sıkmayın canınızı yazın buraya birlikte okuruz birbirimizi.