Nasıl yani bir tıp fakültesi öğrencisiyle evlendiniz ve bir de çocuk mu yaptınız?Merhaba ben sizlerle kucuk bir sey paylasmak isteyorum, simdiden herkese tesekkurler.
ben evliyim ,1 kizim var 1 yasicak yakinda, sorunum su- ev islerini hep ben yapiyorum, utu bulasik,temizlik, yemek , cocuk bakimi,, kocam calismiyor , tip okuyor, 12 yasli kiz kardesi var oda ara sira bulasik yikayor, siz ev islerinin hepsini kendiniz yaparmisiniz yoksa kocanz yardim edermi? benimki her seyden kaciyor, bazen tabagini bile kaldirmiyor, biraz sacma oldu ama sizinde fikrinizi bilmek isteyorum, bide ev cok buyuk yani onuda soylemek istedim,..
Ee tamam babası sevmiyormuş, o yüzden istediğin şey olamaz ki . Kocan daha çocuk, okulunu bitirmemiş, babası okutuyor. O yüzden babası ne derse o olur. Gerçek bu.benim konum bu degil ben bu ev islerini bir sey yapmak isteyorum, temizlikci tutmak istedim, babam sevmiyor diyor, sen gelinsin senin yapman daha guzel diyor
Önceki konusuna yazdığına göre konu sahibi 21 yaşında, kocası 19 yaşında.Türkmenistanlı olduğunuzu ve Türkmenistan da yaşadığınızı konularınıza eklerseniz daha iyi yorumlar alırsınız. Her ülkenin ekonomi ve sosyal yaşantısı farklı çünkü.Gelenek ve göreneklerimiz farklı. Burda insanlar ülkemizi baz alıp cevap veriyorlar.
Oysa siz eğitiminiz devam ederken hamile kalmış kayınpeder evine çok da istenen gelin olarak gelmemişssiniz. Kocanız öğrenci kayınpeder olmazsa geçinip barınamayacaksınız bile.
Dün gezip tozamıyorum diyordunuz bugün ev işinden bıktım diyorsunuz. İyi de o zaman zamanında okulunuzu okuyup iş bulup kendinize yetecektiniz. Maşallah kafa çocuk yapmaya yetiyor ama herkesden şikayetçisiniz kayınpeder,koca..
Ne olduğunu anlamaya çalışıyordum sayende öğrendim asdfdfMadem o kadar paraları var ‘biznesman’ siz ayrı bir eve çıkamadınız mı? Bir dairelerini neden size tahsis etmediler?
Biznesmen mionun babasi okul muduru, ya yatirimci, biznesmen falan yani ..
Daha okulu bitmemiş adamla evlenip kayınbabadan harçlıkla geçinip çocuk yaptın da derdin iş güç mü?Merhaba ben sizlerle kucuk bir sey paylasmak isteyorum, simdiden herkese tesekkurler.
ben evliyim ,1 kizim var 1 yasicak yakinda, sorunum su- ev islerini hep ben yapiyorum, utu bulasik,temizlik, yemek , cocuk bakimi,, kocam calismiyor , tip okuyor, 12 yasli kiz kardesi var oda ara sira bulasik yikayor, siz ev islerinin hepsini kendiniz yaparmisiniz yoksa kocanz yardim edermi? benimki her seyden kaciyor, bazen tabagini bile kaldirmiyor, biraz sacma oldu ama sizinde fikrinizi bilmek isteyorum, bide ev cok buyuk yani onuda soylemek istedim,..
Bu cevabında biznesman demişti arkadaş. Ayrıntılı okuyalım gvjvjjvNe olduğunu anlamaya çalışıyordum sayende öğrendim asdfdf
Karı koca evleri yok. Kocası öğrenci, kayınpederin evinde yaşıyorlar.Sorunumu sakin sakin halledemem, fazla nezaketin işe yaradığını görmedim bu hayatta.
Elini işe sürmeyen adamı evden atarım, gitsin otel bulsun kendine.
Siz Türk müsünüz? Nerede yaşıyorsunuz?ben orta okulu bitirdim yani ozel okul , sonrasi biraz karisik , kizim 3 yasasin diye bekliyorum son univerteye hazirlanicam, ev isleri meselesinde esim bana diyor, ben bekarken her isi kendim yapardim diyor, ama o zamanlarda ben yardim ederdim, her yer pis psi yatardi
Yani normalde benim eşim de yardım eder ev işlerine ama tip okumuyor tabii, bir kere seçtiğiniz yol yanlış olmuş, okulu bitirince evlenseydiniz bari ama siz bu durumu da kabul etmiş olmuşsunuz adam hem tip okuyup hem size yardım edemez ki bekar hayati gibi bir hayat yaşamak ister tabii ki.Merhaba ben sizlerle kucuk bir sey paylasmak isteyorum, simdiden herkese tesekkurler.
Ben de ona takıldım hem okul müdürü hem de buzinesmen nasıl oluyorsaBiznesmen mi
Özel bir okulun müdürü olabilir.Ben de ona takıldım hem okul müdürü hem de buzinesmen nasıl oluyorsabenim bildiğim okul müdürleri bildiğin düz memur hiç öyle buzines la filan işleri olmuyor nasıl bir buzines yapıyor acaba adam okulda buzines yaza yaza doğrusunu unuttum