Kuçuk bir sorunum var

mery2003

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
45
4
21
Merhaba ben sizlerle kucuk bir sey paylasmak isteyorum, simdiden herkese tesekkurler.
ben evliyim ,1 kizim var 1 yasicak yakinda, sorunum su- ev islerini hep ben yapiyorum, utu bulasik,temizlik, yemek , cocuk bakimi,, kocam calismiyor , tip okuyor, 12 yasli kiz kardesi var oda ara sira bulasik yikayor, siz ev islerinin hepsini kendiniz yaparmisiniz yoksa kocanz yardim edermi? benimki her seyden kaciyor, bazen tabagini bile kaldirmiyor, biraz sacma oldu ama sizinde fikrinizi bilmek isteyorum, bide ev cok buyuk yani onuda soylemek istedim,..

Para lazım olursa ne demek yahu bitki misiniz siz illa ki yaşamak için para lazım.

Koca çalışmıyor siz çalışmıyorsunuz,kayınpeder size bakıyor. Ben de olsam bardak kaldırmam evde,onu da başkaları yapsın,çağırın kaynananızı onu da o yapsın.

Hayat paylasmaktir. Ev isleri ortak yapilir. Esiniz calissa bile ortak yapilmali zaten cocugunuz var. Pasam okuyacak siz evde cocuk bakip temizlik,yemek yapacaksiniz. Siz tip okumaya karar verseniz esiniz evde cocuk bakip temizlik,yemek yapar miydi?

kaynana vefat etdI

Hayat paylasmaktir. Ev isleri ortak yapilir. Esiniz calissa bile ortak yapilmali zaten cocugunuz var. Pasam okuyacak siz evde cocuk bakip temizlik,yemek yapacaksiniz. Siz tip okumaya karar verseniz esiniz evde cocuk bakip temizlik,yemek yapar miydi?
Nereye disarda calisicaksin bir de, koca sulalenin yükünü almissin. Kendine yazik ediyorsun. Sizin mesleginiz ne?
ben orta okulu bitirdim yani ozel okul , sonrasi biraz karisik , kizim 3 yasasin diye bekliyorum son univerteye hazirlanicam, ev isleri meselesinde esim bana diyor, ben bekarken her isi kendim yapardim diyor, ama o zamanlarda ben yardim ederdim, her yer pis psi yatardi

Cocuk yapmadan okusaydiniz ya? Bu sekilde hic sanmiyorum artik, bu aile ve esle zor o dedikleriniz. Kolay gelsin.

Cocuk yapmadan okusaydiniz ya? Bu sekilde hic sanmiyorum artik, bu aile ve esle zor o dedikleriniz. Kolay gelsin.
yani buyuk gelilerinide bu aile okutdu , oda orta okulu bitirmis di, ben beni okutucaklarini dusunyorum, esimde soz verdi kizimiz biraz buyusun o zaman okula baslicaksin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…