- 18 Haziran 2015
- 3.747
- 37.527
Cinnetlik bir ailebenim konum bu degil ben bu ev islerini bir sey yapmak isteyorum, temizlikci tutmak istedim, babam sevmiyor diyor, sen gelinsin senin yapman daha guzel diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinnetlik bir ailebenim konum bu degil ben bu ev islerini bir sey yapmak isteyorum, temizlikci tutmak istedim, babam sevmiyor diyor, sen gelinsin senin yapman daha guzel diyor
Sen onu bir de doktor çıkınca gör,burnundan kıl aldırmaz Yani tıp okumak zaten zor sizde haklısınız kendi yardım etmiyorsa yardımcı tutsun gerçi çalışmıyor diyorsunuz nasıl geçiniyorsunuzMerhaba ben sizlerle kucuk bir sey paylasmak isteyorum, simdiden herkese tesekkurler.
ben evliyim ,1 kizim var 1 yasicak yakinda, sorunum su- ev islerini hep ben yapiyorum, utu bulasik,temizlik, yemek , cocuk bakimi,, kocam calismiyor , tip okuyor, 12 yasli kiz kardesi var oda ara sira bulasik yikayor, siz ev islerinin hepsini kendiniz yaparmisiniz yoksa kocanz yardim edermi? benimki her seyden kaciyor, bazen tabagini bile kaldirmiyor, biraz sacma oldu ama sizinde fikrinizi bilmek isteyorum, bide ev cok buyuk yani onuda soylemek istedim,..
2 odali kucuk ev olsa tamam derim dert etmem , banyo cok buyuk 3 tane, 5 tane fudbol meydani gibi odalarEv işleri kesinlikle ortak yapılmalı bir de üstüne eşinizi çalışmıyor böyle olur mu yahu
benim konum bu degil ben bu ev islerini bir sey yapmak isteyorum, temizlikci tutmak istedim, babam sevmiyor diyor, sen gelinsin senin yapman daha guzel diyor
soyledim ya peder karsilayor evde paralariSen onu bir de doktor çıkınca gör,burnundan kıl aldırmaz Yani tıp okumak zaten zor sizde haklısınız kendi yardım etmiyorsa yardımcı tutsun gerçi çalışmıyor diyorsunuz nasıl geçiniyorsunuz
İş ucundan tutmasın para kazansın.benim istedigim isin ucundan tutmasi
benim kardesim var oda erkek , ( ben yurt disinda yasiyorum , ve bu aile biraz abartmakda cok muhtesemler, erkek oldugu icin ben kardesimi eve getiremiyorum , esimin kiz kardesi var diye peder istemiyor)
benim kardesim var oda erkek , ( ben yurt disinda yasiyorum , ve bu aile biraz abartmakda cok muhtesemler, erkek oldugu icin ben kardesimi eve getiremiyorum , esimin kiz kardesi var diye peder istemiyor)
Hepiniz aynı evde mi yaşıyorsunuz nasıl geçiniyorsunuz benim kafa burda şu anMerhaba ben sizlerle kucuk bir sey paylasmak isteyorum, simdiden herkese tesekkurler.
ben evliyim ,1 kizim var 1 yasicak yakinda, sorunum su- ev islerini hep ben yapiyorum, utu bulasik,temizlik, yemek , cocuk bakimi,, kocam calismiyor , tip okuyor, 12 yasli kiz kardesi var oda ara sira bulasik yikayor, siz ev islerinin hepsini kendiniz yaparmisiniz yoksa kocanz yardim edermi? benimki her seyden kaciyor, bazen tabagini bile kaldirmiyor, biraz sacma oldu ama sizinde fikrinizi bilmek isteyorum, bide ev cok buyuk yani onuda soylemek istedim,..