ablacım söylediklerinizde haklısınız kusura bakmayın araya giriyorum amaMaalesef şu an piyasa ne yöne gideceğini şaşırmış durumda, ki bu durum hem emlak piyasası hem faizler, hem döviz kurunu da kapsıyor, daha ne kadar devam edecek en azından şimdilik meçhul, çevrem müteahhit dolu onlar bile sıfır evlerini satamıyor, alıcılar da fiyatları pahalı buluyor hele de sıfır olmayan bir evi emin olun yok pahasına almak isteyecekler olur da eder değerini vermek isteyen çıkmaz.
Bir de herkesin evi kıymete bindi, İstanbul’da neredeyse 70 yıllık evlere bile etmeyecek fiyatlar biçiliyor, satışa çıkardıkları evlerin her gün fiyatını arttırıyorlar.
Evinize yazık edersiniz, elinizde toplu para varsa piyasa araçlarından size en mantıklı olanını yatırım aracı olarak kullanıp nakitinizi arttırmaya bakın, eviniz şu an durduğu yerde akmaz kokmaz her şey rayına oturunca yine satıp nakite dönebileceğiniz bir şey, daha uygun zamanda çok daha iyi imkanlar için Allah hayırlı bir kapı açar
ekonominin düzelmesini bekleye bekleye gençliğimiz çürüdü
konuyu okuduğumda benim aklıma gelen en kötü ihtimal şu oldu
şuan yapamadığı şeyi belki 2 sene sonra hiç yapamayacak bu ev konusunda
benim gözlemlediğim kadarıyla ev bark işlerinde aksiyon almayı piyasalar düzelsin diye geçe bırakan insanlar pişman oluyor
çünkü artışların sıkıntıların çığ gibi büyüdüğü bi dönemdeyiz
merkez bankası başkanı bile istanbulda ev bulamamış, anamızın evine yerleştik dedi geçenlerde
ben açıkçası çocukluğu kendine ait bi odası olmadan geçmiş biri olarak konu sahibine
mevcut evini geç de olsa satıp daha büyük ev alması yönünde tavsiye verdim
ki aslında alabiliyorlarmış da yani bu evi satarlarsa
alabilecek durumda olmasalar başka bişi konuşurduk tabi
çocuklar açısından çok zor şuanda ve çocukluk bi daha geri gelmiyor
bilmiyorum çocuklarla çok empati yaptım herhalde bu konuda
ben evi görmedim ama bir yatak odası bide çocuk odası vardır bu odalarda pek büyük değildir diye tahmin ediyorum
ben kız kardeşimle aynı odayı paylaştım senelerce biz bile kavga ediyorduk
kardeşi ablayı odaya almama savaşları çıkıyordu aramızda
çünkü mahremiyet ihtiyacı yani ...
30 yaşımı geçtim ama içimde ukdedir yani isterdim çocukken ergenken sadece kendime ait bi odam olsun
uzun yazdım kusura bakmayın