- 11 Şubat 2023
- 7.294
- 13.193
O 1 senede ev satılsa siz başka ev almak için birşeyler yapamaz misiniz ? Şuan krediler çok düşük ama ne olacağı da belli değil. Hiç bilinmezlige girmek bana korkutucu geliyor sorumlulugum varken. Sen ve eşin tek olsanız bir şey olmazdı.Ama her değişiklik çocukları da etkileyecek bu dönemin ergenligi beni ürkütüyor.Bir sene pesin veririz sarsmaz ama bır sene sonra ne olacak kıra kac olacak yada ev sahıbı cıkmı dıyecek fılan bırsuru stres
Bizim burda evler pahalı kucuk ev 3 mılyona yakınEviniz satılır stres yapmayın küçük evler kolay satılıyor. Her ne kadar şu an faiz cazip gibi görünse de bizim millet ev almayı sever.
Yani balkonu küçük tutup 3+1 bile olabilirmiş sizin evZaten onuda yapmasaydı hiç almazdım . O bizim kurtarıcımızburda ev fıyatları cok pahalı
Aslında bızımkı jemen satılsa ustune koyup alabılecegımız bırkac ev var . Ben bıraz stres yaptım hergun bırılerı geldı gıttı emlakcılara o sinirle fıyatı yuksellttım getırmeyın dedımO 1 senede ev satılsa siz başka ev almak için birşeyler yapamaz misiniz ? Şuan krediler çok düşük ama ne olacağı da belli değil. Hiç bilinmezlige girmek bana korkutucu geliyor sorumlulugum varken. Sen ve eşin tek olsanız bir şey olmazdı.Ama her değişiklik çocukları da etkileyecek bu dönemin ergenligi beni ürkütüyor.
Evet bu evdede tek kacabılecegım yer balkonu zaten. Ama dedıgım gıbı ev daha buyuk olsaydı ozamanda ben alamazdım herhalde . Bu ev bütçeme uydugu ıcın alayım bıkac sene ıdare eder satarım yenılerım dedım. Pıyasalar fıyatlar boyle olacagını dusunmemıstım tabiYani balkonu küçük tutup 3+1 bile olabilirmiş sizin evbüyük balkon çok güzel ama ev de büyük olursa (bence)
Evet çok sacma. Orda da şöyle birsey var millet geniş ev alamıyor küçük ev alabiliyor. Bu kez de iyi satılıyor diye küçük evlerin fiyatı artıyor. Allah yardım etsin hepimize ya. Siz de büyük bir eve geçersiniz inşallah kızınız da oğlunuzun da odaya ihtiyacı var. Aynı odada olmuyorBizim burda evler pahalı kucuk ev 3 mılyona yakınsacma bır ğıyasa var suanda
Yatak odasındaki balkonu kapatıp oda içinde oda olarak çocuk odasıyla yer değiştirsen senin yatak odası çocuk odasına sığar mı ?Koltuk olan yer duvarında cam var orası yatak odası
Kapısı acılan yer mutfak
Arkadakı balkon camasır balkonu cocuk odasında ama cok kucuk onu ıcerı alsam oda belkı bıraz buyur ama yıne odaları ayrılmamış olur .ve makıneyı koyacak yer yok baska
O zaman taviz vereceksin. Emlakciya gün belirleyeceksin o gün ve saatde gelenleri kabul edeceksin. Ben de görmediğim evi satın almam.Aslında bızımkı jemen satılsa ustune koyup alabılecegımız bırkac ev var . Ben bıraz stres yaptım hergun bırılerı geldı gıttı emlakcılara o sinirle fıyatı yuksellttım getırmeyın dedım
Bıraz sabretsem satılırdı . Bız kredı ısıne gırmıyoruz zaten esım o konuda bıraz katı . Bızım ev satılsa olacak ben evde yasarken gelen gıden benı sıkıntıya soktu . Bıraz daha beklıcem bakalım
İşte bende cıkıp kıraya gıdeyım ev bosken satılsın dıyorumO zaman taviz vereceksin. Emlakciya gün belirleyeceksin o gün ve saatde gelenleri kabul edeceksin. Ben de görmediğim evi satın almam.
Yok oraya cıfy kısılık yatagı koy zaten yuruyecek yer kalmaz estra baska dolap vs koyacak yerde olmaz resımlerde daha genıs cıkmıs galıbaYatak odasındaki balkonu kapatıp oda içinde oda olarak çocuk odasıyla yer değiştirsen senin yatak odası çocuk odasına sığar mı ?
Evet tamda oyle oldu cok tesekkur ederım ınsallah oyle olur tabı hayırlısıylaEvet çok sacma. Orda da şöyle birsey var millet geniş ev alamıyor küçük ev alabiliyor. Bu kez de iyi satılıyor diye küçük evlerin fiyatı artıyor. Allah yardım etsin hepimize ya. Siz de büyük bir eve geçersiniz inşallah kızınız da oğlunuzun da odaya ihtiyacı var. Aynı odada olmuyor
Yok ben görmedim yorumlara göre söyledim hayırlısı olsun inşallah.Yok oraya cıfy kısılık yatagı koy zaten yuruyecek yer kalmaz estra baska dolap vs koyacak yerde olmaz resımlerde daha genıs cıkmıs galıba
Hangi şehir degişelim ay olurmu ben herseyı heryere tıkıstırmaktan bunaldım . Zaten cok esya ve karısıklıgıda sevmem az olsun ama ona ragmen kucukÇok büyük bir evim var. 165 metrekare. Kendi evim. Ev yeni ama muhit kötü. Şu an kiralık daha küçük ev bulsam koşarak kiraya çıkarım.
Büyük evin derdi bitmiyor arkadaş. Evin içinde gezmek bile sıkıntı git git bitmiyor. Temizliği de zor.
Ben küçük ev seviyorum
Babamın evi küçüktü. Kutu kadar. Halen hevesim var küçük eve.
Bulunduğunuz şehirde varsa elbette oturursunuz da. Havaya giden 25bine valla ben acıyorum. Zaten bulunduğum semtte sıfır ev bulamam 25 bine ben. Bulursam da anca 10 yıllık apartman dairesi olur. Zaten kendim oturuyorum apartman dairesinde. Buradan çıksam villaya gitmem icap edecek,onların da kirası 35-40binden başlar. Kar zarar hesabı yapmak lazımYok 25 bınede artık sıfır evde otururum bı zahmet
Amacdedıklerınızde haklısınız
Evi satmaya çalışırım , beklerim gerekirse 2,3 sene . Sattıktan sonra büyük bi ev alırım . Şuanda kiraya cikmamCok tesekkur dderım yorumunuz ıcın Bende boyle dusune dusune buzamana kadar geldım ama gercekten yaşam alanı yok gıbı bısey bılmıyorum ya aslında haklısınız ama gönülde düzgün bir ev istiyor işte
İlk defa bukadar kucuk evde oturdum esyam yok denecek kadar az. Zaten pek esyada sevmıyorum
Bende oyle dusunuyorum 38 oldum daha nekadar bekleyecegımkı normal bır ev ıcın
Ben kendi evimden vazgeçmezdim.Kirada biri olarak söylüyorum bunu şu an camımda satılık ilanı var. Yeni ev sahibi çık dese ev arayacağım .Yaşadığınız ev sürekli emanet,bu duyguyu sevmiyorum ben .Merhaba benım evım 80 m ve amerıkan mutfak
4 sene once sıfır almıstım cocuklar kucuktu cevresınde spor ve okul olanakları coktu
Sıte ıcınde semt guzel ama kıcuk L mutfak düşünün karsısında L koltuk koyacak yer var ve baska salon oturma yerı yok .
yatak odası + cocuk odası ,cocuk odasında yatak yavru yataklı ..gece onu cıkarıyoruz kucuk olan orda yatıyor . Kucuk erkek 10 buyuk kız 14 yasında.
Cocuklar buyuduler oda kucuk . Yaşam alanı kucuk
evı satmak ve buyuk bıryere gecmek ıstedık ev satısları durmus .ınsanlar ellerınde parayı faıze yatırıyor . Emlakcılar onune gelenı ev gezdırmeye getırıyor sınırlendım ıptal ettım .
5 senedır sabrettım ama artık bu eve gercekten sıgmıyoruz . Bu evde ya unıversıte ogrencısı yada boyle emeklı karı koca ,tek basına yasam ıcın tasarlanmıs bıyer .
Soruma gelecek olursak
Bu evı ya bosaltıp kıraya cıkıcam oyle satılık kalıcak satılana kadar .
Ama kıralar 20 25 bın
Yada kıraya verıcez 16 17 bın e gıdıyor
Bız uzerıne koyup yıne kıraya cıkıcaz ama satmak ıstesek ıcınde kıracı oldugu ıcın be yenı gırecegı ıcın satılsa ha deyınce cıkaramazsın
Şaşırdım kaldım
Bı yandanda buzamana kadar en azından sukur et evın var kıra odemıyorsun sus otur dıye dıye bugune geldım ama hangısı mantıklı gercekten karar veremıyorum
Komsu yok kımsem yok
Durduk yere 20 25 bın kıra vermekte pek mantıklı gelmıyor ama ruh saglıgım ve gercekten sıgmadıgımız ıcın cıksammı dıyorum
Ev fıyatları ne olacak bellı degıl yasadıgım sehır surıyelı gocu sonra rus gocu sımdıde depremzede gocu oldugundan şuanda ıstanbuldan pahalı hale geldı
Siz ne yapardınız
Kiraya hayatta para vermemMerhaba benım evım 80 m ve amerıkan mutfak
4 sene once sıfır almıstım cocuklar kucuktu cevresınde spor ve okul olanakları coktu
Sıte ıcınde semt guzel ama kıcuk L mutfak düşünün karsısında L koltuk koyacak yer var ve baska salon oturma yerı yok .
yatak odası + cocuk odası ,cocuk odasında yatak yavru yataklı ..gece onu cıkarıyoruz kucuk olan orda yatıyor . Kucuk erkek 10 buyuk kız 14 yasında.
Cocuklar buyuduler oda kucuk . Yaşam alanı kucuk
evı satmak ve buyuk bıryere gecmek ıstedık ev satısları durmus .ınsanlar ellerınde parayı faıze yatırıyor . Emlakcılar onune gelenı ev gezdırmeye getırıyor sınırlendım ıptal ettım .
5 senedır sabrettım ama artık bu eve gercekten sıgmıyoruz . Bu evde ya unıversıte ogrencısı yada boyle emeklı karı koca ,tek basına yasam ıcın tasarlanmıs bıyer .
Soruma gelecek olursak
Bu evı ya bosaltıp kıraya cıkıcam oyle satılık kalıcak satılana kadar .
Ama kıralar 20 25 bın
Yada kıraya verıcez 16 17 bın e gıdıyor
Bız uzerıne koyup yıne kıraya cıkıcaz ama satmak ıstesek ıcınde kıracı oldugu ıcın be yenı gırecegı ıcın satılsa ha deyınce cıkaramazsın
Şaşırdım kaldım
Bı yandanda buzamana kadar en azından sukur et evın var kıra odemıyorsun sus otur dıye dıye bugune geldım ama hangısı mantıklı gercekten karar veremıyorum
Komsu yok kımsem yok
Durduk yere 20 25 bın kıra vermekte pek mantıklı gelmıyor ama ruh saglıgım ve gercekten sıgmadıgımız ıcın cıksammı dıyorum
Ev fıyatları ne olacak bellı degıl yasadıgım sehır surıyelı gocu sonra rus gocu sımdıde depremzede gocu oldugundan şuanda ıstanbuldan pahalı hale geldı
Siz ne yapardınız