Kücük ama kendi evin mi, büyük ev ama kira mı?

Bir sene pesin veririz sarsmaz ama bır sene sonra ne olacak kıra kac olacak yada ev sahıbı cıkmı dıyecek fılan bırsuru stres
O 1 senede ev satılsa siz başka ev almak için birşeyler yapamaz misiniz ? Şuan krediler çok düşük ama ne olacağı da belli değil. Hiç bilinmezlige girmek bana korkutucu geliyor sorumlulugum varken. Sen ve eşin tek olsanız bir şey olmazdı.Ama her değişiklik çocukları da etkileyecek bu dönemin ergenligi beni ürkütüyor.

Aslında bızımkı jemen satılsa ustune koyup alabılecegımız bırkac ev var . Ben bıraz stres yaptım hergun bırılerı geldı gıttı emlakcılara o sinirle fıyatı yuksellttım getırmeyın dedım
Bıraz sabretsem satılırdı . Bız kredı ısıne gırmıyoruz zaten esım o konuda bıraz katı . Bızım ev satılsa olacak ben evde yasarken gelen gıden benı sıkıntıya soktu . Bıraz daha beklıcem bakalım

Yani balkonu küçük tutup 3+1 bile olabilirmiş sizin ev büyük balkon çok güzel ama ev de büyük olursa (bence)
Evet bu evdede tek kacabılecegım yer balkonu zaten. Ama dedıgım gıbı ev daha buyuk olsaydı ozamanda ben alamazdım herhalde . Bu ev bütçeme uydugu ıcın alayım bıkac sene ıdare eder satarım yenılerım dedım. Pıyasalar fıyatlar boyle olacagını dusunmemıstım tabi

Bizim burda evler pahalı kucuk ev 3 mılyona yakın sacma bır ğıyasa var suanda
Evet çok sacma. Orda da şöyle birsey var millet geniş ev alamıyor küçük ev alabiliyor. Bu kez de iyi satılıyor diye küçük evlerin fiyatı artıyor. Allah yardım etsin hepimize ya. Siz de büyük bir eve geçersiniz inşallah kızınız da oğlunuzun da odaya ihtiyacı var. Aynı odada olmuyor

Yatak odasındaki balkonu kapatıp oda içinde oda olarak çocuk odasıyla yer değiştirsen senin yatak odası çocuk odasına sığar mı ?

O zaman taviz vereceksin. Emlakciya gün belirleyeceksin o gün ve saatde gelenleri kabul edeceksin. Ben de görmediğim evi satın almam.

Yatak odasındaki balkonu kapatıp oda içinde oda olarak çocuk odasıyla yer değiştirsen senin yatak odası çocuk odasına sığar mı ?
Yok oraya cıfy kısılık yatagı koy zaten yuruyecek yer kalmaz estra baska dolap vs koyacak yerde olmaz resımlerde daha genıs cıkmıs galıba

Evet tamda oyle oldu cok tesekkur ederım ınsallah oyle olur tabı hayırlısıyla

Çok büyük bir evim var. 165 metrekare. Kendi evim. Ev yeni ama muhit kötü. Şu an kiralık daha küçük ev bulsam koşarak kiraya çıkarım.
Büyük evin derdi bitmiyor arkadaş. Evin içinde gezmek bile sıkıntı git git bitmiyor. Temizliği de zor.
Ben küçük ev seviyorum
Babamın evi küçüktü. Kutu kadar. Halen hevesim var küçük eve.

Hangi şehir degişelim ay olurmu ben herseyı heryere tıkıstırmaktan bunaldım . Zaten cok esya ve karısıklıgıda sevmem az olsun ama ona ragmen kucuk

4 sene sonra kız üniversiteye gidecek demişsiniz. Şimdi kiraya çıkın 4 5 sene sonra evinize geri gelirsiniz. Sizin ev küçük ve kullanışsız olduğu için öğrenci veya tayinci tutar fazla durmazlar zaten kiranizi artiramamaktan korkmayın. Çocuklar için şuan gerçekten kötü. Hiç kipirdamayalim derseniz İmkan varsa yatak odası bölünüp küçük çocuğa oda yapılabilir belki

Yok 25 bınede artık sıfır evde otururum bı zahmet
Amacdedıklerınızde haklısınız
Bulunduğunuz şehirde varsa elbette oturursunuz da. Havaya giden 25bine valla ben acıyorum. Zaten bulunduğum semtte sıfır ev bulamam 25 bine ben. Bulursam da anca 10 yıllık apartman dairesi olur. Zaten kendim oturuyorum apartman dairesinde. Buradan çıksam villaya gitmem icap edecek,onların da kirası 35-40binden başlar. Kar zarar hesabı yapmak lazım

Evi satmaya çalışırım , beklerim gerekirse 2,3 sene . Sattıktan sonra büyük bi ev alırım . Şuanda kiraya cikmam

İlk defa bukadar kucuk evde oturdum esyam yok denecek kadar az. Zaten pek esyada sevmıyorum
Bende oyle dusunuyorum 38 oldum daha nekadar bekleyecegımkı normal bır ev ıcın

Evet şu an piyasa sıkıntılı ama sizin için de çocuklar için de çok zor. Umarım en kısa zamanda huzur bulacağınız, maddi kayıp yaşamayacağınız bir ev nasip olsun

Ben kendi evimden vazgeçmezdim.Kirada biri olarak söylüyorum bunu şu an camımda satılık ilanı var. Yeni ev sahibi çık dese ev arayacağım .Yaşadığınız ev sürekli emanet,bu duyguyu sevmiyorum ben .

Kiraya hayatta para vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…