Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Ne alakası var ki? CEO ların geneli narsisttir.

Görgüsüzlükle alakalı değil bence.

Narsist ithamından dolayı söylemedim, "markaları insanın gözüne sokan tipler gibi" dediğin için ayıp dedim. Bu benim için bir görgüsüzlük göstergesidir, kime ne marka kullandığını göstermeye çalışan ve göze sokan bir tip değilim. Erkek kokusu aldığını söyleyen birine geyik olsun diye yanımda otursa kadın parfümü kokusu alacağını söylemek istedim.

Ekşi sözlük'te erkekler mi yazıyor ki sadece? Ya da ekşi'de yazan biri burada da yazamaz mı?

"Hem erkek hem ekşi'de yazıyor" combo bir suç gibi söylemişsiniz de.
yok zaten ilişkilendirmeden ayrı ayrı yazdım.
erkek olduğunuzu düşünmem tamamen yazı tarzınızın bana verdiği hissiyatla alakalı..
ekşi sözlük olayı da ya çok okuyor olabilirsin ya da yazar olabilirsin. çünkü stil aynı

Eveeet lancome urunleri kullananlar kadindiiirrr ayy

Ben de sizin erkek ve fake olduğunuzu düşünüyorum. Gerekçem de bir kadın okuduğu bir cümlenin üzerine bu kadar düz mantık düşünemez, daha komplike olmalıdır. İspat? Ne gerek var canım ben söyledim oldu.
Ahahha ay çok komiğim öldüm gülmekten.

Ekşi'de yazıyorum da erkek değilim. Buraya daha önce hiç üye de olmadım, trollük de yapmadım. Her konu açışımdan sonra bu iddialar geliyor nedense.

bdv bir konu var az önce kilitlendi...orda da yok ben oyum yok o değilim gibi muhabbetler olmuş...

burda da aynı erkek mi yok o mu kandırıldık gibi muhabbetler

o kim o değil... kim erkek kim bayan ...

bilemiyorum şahsım adına hayır ola kim kimse artık

Anlatış tarzın çok keyifli, benim gerçek hayatta kullandığım betimlemeleri yapmışsın çok keyif aldım okurken. Erkek olduğunu söylemişler ama bir kadın böyle bir uslupta yazamaz mı nedir yani? Erkeksen de canın sağolsun, ben yorumuma geçeyim...
Bence gönlünü alma, tamam muhabbeti hoş biri olabilir ama başkasının haklarını ihlal eden ve kendini uyanık zanneden bir gereksiz senle konuşsa ne olur konuşmasa ne olur?! Belki o asansörden indirmeseydin senin arkandan " Duka Tesla 'yı nasıl da g*t ettim sap gibi kalakaldı kapı kapanırken ehi ehi " diyecekti.

Nasıl anlatayım sana şimdi bunu.

Dilin iyi maşallah, kalemin de iyi..

Herkes senin kadar entelektüel olmayabilir. Verdiğin örnekleri söylüyorum.

Geçen gün yine burada birisi “varyans” kelimesini kullandı.

Ya arkadaş herkes istatistik ya da mühendislik okumadığı kesin ya da herkesin kitap yalayıp yutmadığı kesin. Keza senin yazına olan marjinal beğeniler de bunun bir göstergesi olup; beğenenlerin 1 kitap bitirme zahmetinde olmadıklarını da anlamak çok mümkün ki hiç bu kadar uzun ve akıcı bir şey okumamışlar havasında yazmışlar. Kelime hazinesi ve bilgi birikimi iyi olabilir insanların ama yazıları da okurken googledan bakmak zorunda kalabilir insanlar. Ha tabi bu da sen herkesin seviyesine göre yazmak zorunda mısın? Sorusunu gündeme getirir ki elbette değil.

Ama bana bazen yazıların illüzyon havasında geliyor.

Canımm...
tamam eğer bayansan bu erkek yakıştırmaları elbette hiç hoş değil, ben bunu kabul ediyorum..
ancak geçmiş konularına da göz attım da, gerçekten çok sert ve erkeksi bir tarzın var.
anlattığın konuda da kıza bence haksızlık yapmışsın. sanırım biraz kıskançlık olayı var gibi duruyor.
kız biraz alımlı ve kibar vs. ise belki sende senin de kendine itiraf edemediğin bir kıskançlık oluşmuş ve bunun sonucunda da kıza böyle tepki vermiş olabilirsin diye düşünüyorum ben..

Haketmiş :)

Bana da öyle geliyor açıkcası.
Ve de zorlama.
Gündelik bir meseleyi bile böyle bir yazım dili ile yazması çok ilginç geldi.
ama bu benim tarzım diyor.
doğru haklı.
okumayın da diyebilir devamında:))

ne yapman gerekli olduğu hakkında fikir vermiyeceğim.
yorum yapmamın sebebi çok güzel yazmışsın o kadar uzun olmasına karşın hiç sıkılmadım okurken.
sen arada böyle uzun şeyler yaz ben okurum

Bana da öyle geliyor açıkcası.
Ve de zorlama.
Gündelik bir meseleyi bile böyle bir yazım dili ile yazması çok ilginç geldi.
ama bu benim tarzım diyor.
doğru haklı.
okumayın da diyebilir devamında:))
Yani demek istemiyorum sonrasında “İpek hep negatif yorum yapıyor” kulisleri oluyor, hatta aleni de oluyor ama napayım arkadaş elimde değil. Düşündüklerimden başka bir şey yazamıyorum.

Bana da aynen zorlama, kelime seçme, hatta abartıyorum elit çizgisi çizme gibi bir yapısı var.

Hani belki kendi bile farkında değil bunun ama tüm konularını biliyorum hepsinde ucundan, kıyısından, göstererek, göstermeyerek kendini övme var gibi. Tabi arkadaş yeni bunlar ön yargı da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…