Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

anlatımınız süper olmuş çok güldüm
bence hiç gidip konuşmaya filan gerek yok istiyorsa o gelir konuşur zaten.
iyi yapmışsınız ohhh

Özetle ahlaki değerlerden yoksun, fırsatçı bir kızı kendinize dost edinmişsiniz.
Olsun ben eğlenceli geçirdiğim vakte bakarım diyorsanız, ona yeniden bir gül uzatıp; kimin hakkını yediğin önemli değil, lakin ben çevrende yonttuklarına benzemem alt mesajını vereceksiniz.

Böyle muhabbetin olan birine sert çıkarsan konuşmaz tabi
çok önemsediğin biri sanırım buraya konu açtığına göre

yanlış bir şey yapmaşsınız ki gönlünü alasınız.aslında olay daha bu boyutlara gelmeden,yani kız size bunları anlatırken uyarmalıydınız,yaptıklarının yanlış olduğuna dair.yaptıklarının, insanların haklarını çiğnemek ve iyi niyetlerinin suistimal edildiğini söylemek gerekiyor böylelerine.yaşları kaç olursa olsun,bu insanlara birilerinin hadlerini bildirmeleri gerekiyor.
siz de bu kendini uyanık zanneden kızcağıza haddini bildirmişsiniz.bence düşüncelerinizden taviz vermeyin...

bende çok eğlendim ama haketmiş bencehiç teselli falan gerek yok anlasın tek akıllının o olmadıgını

ne olduğunu bildiğin için bu kadar tepki vermişsin
yaptığın yanlış olmasın
ben gönlünü almayı düşünmem
o zaten gelir konuşur bir müddet sonra..

evet aman sakın ha sakın gönlünü almaya kalkma . Bu tip insanlar eksik olsun gerek yok .

Yazı çok keyifli üslubunuza bayıldım gelelim o kıza hiç umursama bırak öyle kalsın densiz

anlatımınız süper olmuş çok güldüm
bence hiç gidip konuşmaya filan gerek yok istiyorsa o gelir konuşur zaten.
iyi yapmışsınız ohhh

ay bence utandığı için yüzüne bakamadığını düşün ve kendini rahatlat sonuçta utanmakta çooook haklı değil mi?

Teşekkür ederim :) Sabah üzülüyordum gönlünü mü alsam diye düşünüyordum şimdi saçını başını yolacak seviyeye geldim :)

çok tatlısın ya ne güzel yazı bu böyle oh olsun o pisliğe de gönlünü falan alma napcan

İnanılmaz derecede yazar havası var. güzellll :)

anlatımına bayıldım...
ona küçük bir hediye al...ve bir not iliştir
'sen ne isen bende oyum herkes gibi biri diye bakma...gel anlaşalım '

Kitap cikarsaniz okurum

O kiza verdiginiz tepki gercekten gereksiz olmus..
Gönlünü alip almamak size kalmis.. ama bu konuyu acma geregi duymussunuz ki pisman oldunuz sanirim..
Kizin yasida kücük herhalde?

Teşekkürler kızlar beğenileriniz için :)
Kız 26 yaşında çok da küçük değil. İnceden bir pişmanlık var tabii, tepkimin fazla olduğunu düşünüyorum ama haksız da olmadığımı düşünüyorum bir yandan. Kafam karıştı

İyi bari sivri topuklu ayakkabı birinin gözünü çıkarmamış.

Çok uzun olmuş dostum. Anlatın iyi güzel de okurken içimden 8 kere sadede gel dedim.

Ben de sonuç odaklıyım aslında. Biri konuşurken bu kadar uzatsa kollarından tutar sarsarım "sonuç ne sonuuuuççç!! diye de yazıda problem olmuyor :)

Kız uydurmuş ve biraz abartmış.
Metroya biri yanlışlıkla iki kez basamaz bastığında geçmesi lazım ki ikinciyi basmaya hazır olsun makina, kolunu uzatıp ters basacak hali yok .

Sana gelince vicdan yapacak bi insan asansör için bunu yapmazdı.

Özetle kendimizi kandırmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…