Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

çok tatlısın ya ne güzel yazı bu böyle oh olsun o pisliğe de gönlünü falan alma napcan

İnanılmaz derecede yazar havası var. güzellll :)

Teşekkürler hanımlar, teveccühünüz :)

Kafam o kadar karıştı ki gidip üstüne bir de tokat mı atsam, hediye mi alsam, hiç sallamasam mı ne yapacağımı bilmiyorum imdaaat diye koşup ufukta kaybolacağım

Ekşi Sözlük'te yazarsın sen aynı zamanda anladım ben Boş ver ya, zaten küçük kızın yaşam tarzıymış bu, böyle insanlara müstahak, salla gitsin, sen normal davran özel olarak gönlünü filan almaya çalışma, zeytinyağı gibi üste çıkar sonra.

konu pek umrumda değilde o nasıl bir anlatış nasıl bir kelime haznesi nasıl bir zeka ben orda kaldım bravo tebrikler insanın sizin gibi arkadaşı olmalı o kızın yerinde olmak isterdim

Necmi kim ya? Forumda bir Necmi de mi var?

garibim geçen gün ilişkisi hakkında fikir almak için konu açmıştı da bizim kızlar yerin dibine soktular çocuğu sonu banlanmayla biten hazin dolu bir hikaye oldu kendisi

Tesla; yazım tarzına bayıldım, uzun ama okuması keyifli..

Çevrede her zaman bu ve bunun türevleri insanlar olacaktır. Tek düze ahlak kalıbından çıksak zaten tadı olmaz sanırım hayatın. Aynen doğadaki zıt kavramlar gibi...
Bu durumda ben olsam işi akışına bırakırdım. Anlattığın kişilikte birinin çok sert çizgileri olmasa gerek, kin gütme, uzatma gibi. Bu durumda aradan bir kaç uyku süresi geçerse ikiniz de kendiliğinden normale dönersiniz gibi.

güzel bir ayrıntı yakalamışsın metro konusunda.
Kim uydurduysa metro işini..

ÖZET :
yazar burada çok okuduğunu çok çok okuyup "herşeyi" bildiğini uzun uzadıya anlatmak istemiş.
kısaca şunu diyememiş ama : ben işyerinde de aristokrat vari havamı sürdürüyorum,burnumdan kıl aldırmıyorum,insanlara da itici geldiğim için muhabbetimiz çok yok, bu kızla da iyiydi aram. şimdi onu da uzaklaştırırsam kendimden tek kalacağım. Burnumdan kıl aldırmadan nasıl gönlünü alırım.

sen ciddimisin bunları yazarken bir hikaye anlatmaya çalışmışsın sanki anlamadım

hhahahaahaaa nasıl bir bakış açıdır bu.
ama yazısında o kadar kalbur üstü terim/betimleme kullanmış ki tanımayan insan pat diye bu yargıya kapılabilir.

Bende konu basligini begendim. Youtube'daki dini videolar basligi gibi. Basligi gorunce bende boyle bisey okuyacagimi sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…