• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Bizim insanlar mı kitap okumuyor yoksa Tesla ciddi bir yazar da burada mı takılıyor.
Şu an ciddi olarak bunun çelişkisindeyim:KK57::KK57:

Kız uydurmuş ve biraz abartmış.
Metroya biri yanlışlıkla iki kez basamaz bastığında geçmesi lazım ki ikinciyi basmaya hazır olsun makina, kolunu uzatıp ters basacak hali yok .

Sana gelince vicdan yapacak bi insan asansör için bunu yapmazdı.

Özetle kendimizi kandırmayalım.

Bundan sonra yazarken BU BİR ÖRNEKTİR uyarısı koyacağım. Metro olayında buna benzer bir şeyler anlatmıştı işte daha iyi anlatabilmek için örnek verdim parmağa değil işaret ettiği yere bakın. Uyduruyor veya abartıyor olabilir ama içinde böyle şeyler yapma isteği barındırıyor demek ki. Tepkimin sadece asansör için olmadığını da anlatmak istedim sadede gelmeden verdiğim örneklerle işte.
Vicdan yapıyorum tabii, zalim miyim ben :KK17:

konu pek umrumda değilde o nasıl bir anlatış nasıl bir kelime haznesi nasıl bir zeka ben orda kaldım bravo tebrikler insanın sizin gibi arkadaşı olmalı o kızın yerinde olmak isterdim

o nasıl bir yazıydı
olay falan çokta umrum değil
sen yaz arkadaş ben okurum :KK51:
dert olması gerekmiyo, ne tarafa açarsan başlığı ben gelirim:KK48:
özelden yaz bana, konu açtım de :KK53:

Kızlar çok teşekkür ederim, koltuklarım kabardı yahu hihih :KK25:

Ergenlik döneminden başlayan konu ne ara sivri topuğa geldi orasını bağdaştıramadan, sosyal mesajda verildi vay be!
Ne akıllı hatunlar varmış, konser v.s bedava girerek başkalarının hakkına girip bununla eğlenen bir tip için hiç vicdan yapmam bence böyle bir insanla daha fazla vakit öldürmeyip kaynana muhabbeti dinleyin daha iyi belki ilerde lazım olur

Maceranın bir sonraki bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum.
Sıfıra yakın toleranslı bir insan olarak, barışmanız konusunda hiçbir tavsiye veremeyeceğim. Zaten ağzına çarpma kısmı daha çok ilgimi çekti. :KK53:

Turkcemin kitligindanmidir bilemedim ama konuyu sonuna kadar okucam dedim okuyamadim vlh.. ha anladim ha anlicam derken ortalarda biraktim.
bise anlamadim vlh kbakma, niye yorum yaptim ozaman onada gelince,, yani okumaya basladim ama bitiremedim cunku anlayamadim !!!
:)

ÖZET :
yazar burada çok okuduğunu çok çok okuyup "herşeyi" bildiğini uzun uzadıya anlatmak istemiş.
kısaca şunu diyememiş ama : ben işyerinde de aristokrat vari havamı sürdürüyorum,burnumdan kıl aldırmıyorum,insanlara da itici geldiğim için muhabbetimiz çok yok, bu kızla da iyiydi aram. şimdi onu da uzaklaştırırsam kendimden tek kalacağım. Burnumdan kıl aldırmadan nasıl gönlünü alırım.

hhahahaahaaa nasıl bir bakış açıdır bu.:KK70:
ama yazısında o kadar kalbur üstü terim/betimleme kullanmış ki tanımayan insan pat diye bu yargıya kapılabilir.

Fakat iyi güldüm. Uzun yazınca her şeyi bildiğimizi anlatmak isteriz zaten genelde ah ben bu nasıl kaçırmışım :) O kadar itici bir aristokratım ki halka inemiyorum işte ne yaparsın ama senin gözünden kaçmadı, tebrikler :KK52:

İpek yazıda pek bir kalbur üstü terim ya da betimleme yok bence kaldı ki kullanılabilir de ne güzel işte?

Bende konu basligini begendim. Youtube'daki dini videolar basligi gibi. Basligi gorunce bende boyle bisey okuyacagimi sandim :KK48:

ben de acaba nolmuş, ne ahlaksızlığı diye harıl harıl okurken şube müdürüne yakalandım, şimdi neler geçirmiştir aklından... Ahh ahh adamın başına ne gelirse ya meraktan yanaraktan...

Hahah, ibretlik bir hikaye ama bence :)
Müdür dini hikayeler okuyup ibret aldığınızı düşünmüştür en fazla bir şey olmaz :)

kızlar nasıl bir kitap okumuyorsunuz ki kadının yazdığını aristokrat sınıfına kadar yükselttiniz? ayol en son cin ali de mi kaldınız ala alaa...

konu sahibi oh iyi yapmışsın vallahi çok sevindim böyleleri hakediyor.

Canınız sıkılmış açmışsınız bir konu. Ee madem açtınız çocukluğunuza niye indiniz ? Madem indiniz daha önemli bir konudan söz etseydiniz ya.
Ayağınızı asansore koyup cengaverlik örneği sergilemişsiniz arkasında durun bari.
Edebiyat yaparak vicdan azabınızı dile getirmeyi bırakın gidin konuşun ya da.
Kaynana muhabbeti yapanlardan daha iyi ya hani bu hakaret edip üstünede muhabbeti iyi dediğiniz kızçe, kaybetmeyin onu.
Bir daha ki seferede ona kapıyı tutun nezaketen.

Ne kadar güzel yazmışsın bir an kitap okuyorum zannettim :-)
Hiç gönlünü almaya çabalama haddini bilsin

Back