- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi Duka Tesla
Bizim insanlar mı kitap okumuyor yoksa Tesla ciddi bir yazar da burada mı takılıyor.
Şu an ciddi olarak bunun çelişkisindeyim
Şu an ciddi olarak bunun çelişkisindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız uydurmuş ve biraz abartmış.
Metroya biri yanlışlıkla iki kez basamaz bastığında geçmesi lazım ki ikinciyi basmaya hazır olsun makina, kolunu uzatıp ters basacak hali yok .
Sana gelince vicdan yapacak bi insan asansör için bunu yapmazdı.
Özetle kendimizi kandırmayalım.
Dert miymiş bu?
konu pek umrumda değilde o nasıl bir anlatış nasıl bir kelime haznesi nasıl bir zeka ben orda kaldım bravo tebrikler insanın sizin gibi arkadaşı olmalı o kızın yerinde olmak isterdim
o nasıl bir yazıydı
olay falan çokta umrum değil
sen yaz arkadaş ben okurum
dert olması gerekmiyo, ne tarafa açarsan başlığı ben gelirim
özelden yaz bana, konu açtım de
tekrar soruyorum kaç yaşındasınn??
ÖZET :
yazar burada çok okuduğunu çok çok okuyup "herşeyi" bildiğini uzun uzadıya anlatmak istemiş.
kısaca şunu diyememiş ama : ben işyerinde de aristokrat vari havamı sürdürüyorum,burnumdan kıl aldırmıyorum,insanlara da itici geldiğim için muhabbetimiz çok yok, bu kızla da iyiydi aram. şimdi onu da uzaklaştırırsam kendimden tek kalacağım. Burnumdan kıl aldırmadan nasıl gönlünü alırım.
hhahahaahaaa nasıl bir bakış açıdır bu.
ama yazısında o kadar kalbur üstü terim/betimleme kullanmış ki tanımayan insan pat diye bu yargıya kapılabilir.
Eksicimisin?
"Oysa ki Yoğurtlu sosun içimi ferahlatmasi gerekiyordu" diyosun sen şimdi ama bence gayet iyi olmuş.
Luzumsuz vicdana gerek yok, tokadini yemiş kendine gelir o yakın zamanda
Kardeş durumumuz yoktu okuyamadım
Bende konu basligini begendim. Youtube'daki dini videolar basligi gibi. Basligi gorunce bende boyle bisey okuyacagimi sandim
ben de acaba nolmuş, ne ahlaksızlığı diye harıl harıl okurken şube müdürüne yakalandım, şimdi neler geçirmiştir aklından... Ahh ahh adamın başına ne gelirse ya meraktan yanaraktan...